Šli byste bydlet k rodičům partnera?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
K92
2029
11.2.21 22:03

A proč potřebujete nutně barák? Já bych byla radši ve svém bytě, v místě které mám ráda, než se stěhovat do vesnice, kde to nemám ráda a nebudu mít ani kapku soukromí. Co tam na té vesnici budeš celé dny dělat? Na každé procházce s kočárkem budeš všechny ty lidi potkávat. Kupte si hezky byt, bude to ideální kompromis a kdo ví, třeba jednou na ten domeček ušetříte. Přeci si dobrovolně nezkazíš 3 nejkrásnější roky se svým dítětem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K92
2029
11.2.21 22:05

Jo a plán že to bude jen na dva roky? 😂 to mě pobavilo. Kolik si myslíte, že za ty 2 roky ušetříte? Je lepší vzít si hypotéku a dávat peníze tam, po pár letech třeba být prodat, přeprodat hypotéku a koupit domeček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.21 22:11

@K92 nepotřebujeme ho hned.. Ale můj se honí kde může, tak nijak vždy počítal že v domě po rodičů zůstane, bohužel nepočítal že bude semnou,😑 no každopádně vidím to na něm… Jak by se tam rád vrátil pořád vykládal kolik tam měl plánu vesměs vždy se o ten dum staral jen on.. Poslední pár měsíců sme se jen hádali nebo spíš já jsem rypala ohledně baráku, a když jsem prohodila že by sme tam šli Teda a nasetrit si… Tak se mě ptal a to je tak nepředstavitelné pro tebe tam zůstat.. 🙁 Je…
Ale co mám dělat.. Nechci aby byl zničený od nevidím do nevidím v práci.. A takto on to tam má rád.. On živý rodinu asi budu muset zatnou zuby oči a vše.. A zkousnout to…

• Citovat
  • Upravit
34322
12.2.21 01:42
@Anonymní píše:
@K92 nepotřebujeme ho hned.. Ale můj se honí kde může, tak nijak vždy počítal že v domě po rodičů zůstane, bohužel nepočítal že bude semnou,😑 no každopádně vidím to na něm… Jak by se tam rád vrátil pořád vykládal kolik tam měl plánu vesměs vždy se o ten dum staral jen on.. Poslední pár měsíců sme se jen hádali nebo spíš já jsem rypala ohledně baráku, a když jsem prohodila že by sme tam šli Teda a nasetrit si… Tak se mě ptal a to je tak nepředstavitelné pro tebe tam zůstat.. 🙁 Je…
Ale co mám dělat.. Nechci aby byl zničený od nevidím do nevidím v práci.. A takto on to tam má rád.. On živý rodinu asi budu muset zatnou zuby oči a vše.. A zkousnout to…

A kdybys zapremyslela a stanovila bys podminky, za jakych bys tam sla…? Vzdyt to nemusi byt bud/anebo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1735
12.2.21 01:50

Já žiju s manželem u jeho rodičů teď třetím rokem a už se nemůžu dočkat, až konečně dostavíme :zed:. Musím říct, že to rozhodně nejsou špatní lidé, ale je dost věcí, co bych chtěla dělat jinak a co mě opravdu vytáčí :?. Takže za mě, pokud už máte dítě a vztahy nejsou ideální už teď, tak bych do toho nešla.. Přeci jen… Soužití více generací nikdy nedělá dobrotu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.2.21 07:07

@Lucie_Sx podmínky… No ty jsou Ráda bych aby se mi nikdo nepletl do výchovu a za tim si budu 100% stát za každou cenu, jak jde o malého 😀.. Jako takto jeho rodiče jsou fajn, někdy až moc fajn ale jsou to opravdu jiná krevní skupina jak já a má rodina. Těžko říct… Jediný bonus beru svou mámu až mě bude hrabat můžu jít k ní tam je sice už barák plný ale vím že jsem doma.
Nevím nedokážu si to představit. Nic z toho a už teď je mi do pláče. A on to ví ale přijde mi že je to hotová. Věc.
No každopádně jeho rodiče dneska mají přijít.. Tak uvidíme co z toho bude. Třeba řeknou ne. 😀 Ale o to pochybuji..
Když by se v budoucnu udělalo to podkroví tak si to dokážu představit trošku no… Odděleny vchod, vlastní patro splacení svého.
Ale než to bude..
Tak mi utečou ty nejkrasnejsi měsíce s mojim synem.. Jak se delim o kuchyň a já nevím o co vše a já že šedivý nevím je to domotane… Mám z toho akorát nervy..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.2.21 07:11

@Elea9 vztahy jsou zatím v pořádku ale nejsem moc vyrecena s nema.
No opravdu nevím co mám dělat. Z 99 % čtu slysim jak to stojí za prd. Jakmile se bydlí s rodíci či tchanovci. A pokud by si vzal hypotéku neni Cesty zpět… Ještě si s ním dneska o to promluvím než dojdou..

• Citovat
  • Upravit
12853
12.2.21 07:27
@Anonymní píše:
@Lucie_Sx podmínky… No ty jsou Ráda bych aby se mi nikdo nepletl do výchovu a za tim si budu 100% stát za každou cenu, jak jde o malého 😀..

Tak a už z tohoto důvodu to zničí totálně vše a dost možná i vaše manželství.
Myslíš, že ti tchánovci se nechají buzerovat ve vlastním domě? Já bych se teda nenechala. Nejsem malé dítě, aby mi někdo nakazoval od A do Z vše. Tím méně ve vlastním domě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
12.2.21 07:33
@Anonymní píše:
Ale co mám dělat.. Nechci aby byl zničený od nevidím do nevidím v práci.. A takto on to tam má rád.. On živý rodinu asi budu muset zatnou zuby oči a vše.. A zkousnout to…

On zivi rodinu, takze ty musis drzet pusu a vse vydrzet? No pokud to mas takhle srovnane v hlave, tak opravdu stastna nebudes.
Ono stesti rodiny se odviji predevsim od toho, zda je stastna zenska, tedy mama. Protoze my jsme ty, co musime podpirat ostatni a hodne si odrict kvuli detem, proto je potreba, aby jsme si ten zivot udelali co nejprijemnejsi, co to jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luc-1
12.2.21 07:35

@Sany80s to ze nechce aby se ji pletli do vychovy neni rozhodne buzerace.

• Citovat
  • Upravit
Luc-1
12.2.21 07:36

Hele ted jsem se ptala jeste kolegy co tak bydli a rikal ze v pohode ze jim i hodne zabavi deti jak jsou v duchodu… proste je to o lidech. Stavi si barak u nich na zahrade

• Citovat
  • Upravit
12853
12.2.21 07:39
@Luc-1 píše:
@Sany80s to ze nechce aby se ji pletli do vychovy neni rozhodne buzerace.

Věř mi, že v jejich domě, to buzerace je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
12.2.21 07:40

Ne, nešla. Nikdy. Tchánovce mám ráda, ale tohle je zu viel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
12.2.21 07:41

A dělit se o kuchyň je nejlepší cesta do blázince.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.2.21 09:36

No je to tak v každém příspěvků něco vidím co nás určitě potká nedokážu si představit denně chodit a ptát se? Dobrý den můžu si navarit a malunky už jede jídlo takže denně mu vařím jo pidi porce ale pořád tu kuchyn potřebuji.. Ježíš Marja to bude.. No nevím je mi z toho vážně zle zevreny žaludek a nervy na dranc. Hodím řeč z mojim jeho mají dojít kolem 5 nevím… Jako upřímně necchi tam. Nedokážu si to představit a ani nechci.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný