Prosím o názor - já a můj milenec
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Příběhy ze života maminek. Přečtěte si na eMiminu
Jaké jsou vaše příběhy z manželství či partnerství? Sdílejte je v Deníčcích
Vše co chcete vědět o manželství a partnerství. Zeptejte se odborníka
Reakce:
@Anonymní píše:
Omlouvám se za anonymitu, ale jde o intimní věc. Mám milence (nikoho nemame),ale z mnoha důvodů, hlavne pracovních na obou stranách jsme si o a od začátku mysleli, že to bude dobrý sex. A byl, je. Teď se to prohlubuje, už padla slova o lásce z obou stran, ale tak nějak se tomu, predesilam oba stejně, Bránime. Zpočátku jsme komunikoval i neustále, myslím tím přes mobil, zprávy. Vidíme se tak cca 2 za měsíc, vic to nejde, vzdálenost. Po 3 měsících komunikace z jeho strany trochu uvadala, přitom na schůzkách to bylo lepší a lepší, včetně 3hodinoveho povídání atd, rozhodně to vygradovalo úplně jinam..z čistě sexuálna do intimity a důvěry. Poslední schůzky jsme vyloženě v posteli prokecali, sex byl, ale nebyl to hlavni…Od té doby je komunikace opět na vrcholu, jako na začátku, přitom já ho v té fázi, kdy se stáhl nechala…nepsala jsem, nekontaktovala, proste čekala..můžete mi hodit názor, to mě jako. testoval jestli nejsem stíhačka? Nebo já fakt nevímje nám. dost..vztahy ona jich má za sebou výrazně víc.. má děti, já též, 20 nám není. Mezi 30 a 40. On býval takový ten typ vyhlaseny „samec“
poslední Léta se soustředil ale na děti
No, máš to sice trochu nepřehledné, ale jo, dá se to rozluštit. Spíš bych řekla, že už to bylo vážně a
přemýšlel jestli ano, nebo ne a když ses neozvala, tak zjistil, že mu
chybíš. Třeba si uvědomil, že to cítí jinak. A chybíš mu. Varianta
o testování je možná, ale v jeho věku se mi to nezdá
. Víš jak to je, má tě jistou, a když
najednou nepíšeš, tak by se chlap přetrhnul
. Jestli jste oba sami tak byl tomu dala volný
průběh a nejak držela stejný stav
, nikdy se chlapovi nedej celá, aby se taky
snažil
ale zdravě prosím tebe
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
A co od toho teda chces? Chces vztah? Nebo to chces udrzet v rovine kanarad s vyhodami? Pokud chces vztah, tak primarne byvh resila to, ze videt se dvakrat mesicne je hodne malo…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anička-S dekuju moc za prispevek, mas pravdu..volný průběh a netlačit..být svá bude asi nejlepší, že
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
@Anička-S dekuju moc za prispevek, mas pravdu..volný průběh a netlačit..být svá bude asi nejlepší, že
Přesně tak. Pokud je vám spolu dobře, tak bych se to nesnažila
změnit.
Můj názor je, jestli spolu máte být, tak spolu budete. Třeba to bude
plynulé a vy si za pul roku řekněte, asi jsme spolu. Ale nebudete mít páru
o tom kdy jako já s manželem
do dnes nevíme, které je to osudové datum.
Ještě, že byla svatba, alespoň víme, kdy máme výročí
a na otázku, jak dlouho jsme spolu odpovídáme
vždy jen od jakého roku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Na tohle bych potřebovala překladatele. To už opravdu zrušili výuku češtiny?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Tohle je klasicke kamarádství s výhodami ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Prosím tebe, nejprve si to po sobě přečti. A potom přestaň řešit kraviny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Omlouvám se za anonymitu, ale jde o intimní věc. Mám milence (nikoho nemame),ale z mnoha důvodů, hlavne pracovních na obou stranách jsme si o a od začátku mysleli, že to bude dobrý sex. A byl, je. Teď se to prohlubuje, už padla slova o lásce z obou stran, ale tak nějak se tomu, predesilam oba stejně, Bránime. Zpočátku jsme komunikoval i neustále, myslím tím přes mobil, zprávy. Vidíme se tak cca 2 za měsíc, vic to nejde, vzdálenost. Po 3 měsících komunikace z jeho strany trochu uvadala, přitom na schůzkách to bylo lepší a lepší, včetně 3hodinoveho povídání atd, rozhodně to vygradovalo úplně jinam..z čistě sexuálna do intimity a důvěry. Poslední schůzky jsme vyloženě v posteli prokecali, sex byl, ale nebyl to hlavni…Od té doby je komunikace opět na vrcholu, jako na začátku, přitom já ho v té fázi, kdy se stáhl nechala…nepsala jsem, nekontaktovala, proste čekala..můžete mi hodit názor, to mě jako. testoval jestli nejsem stíhačka? Nebo já fakt nevímje nám. dost..vztahy ona jich má za sebou výrazně víc.. má děti, já též, 20 nám není. Mezi 30 a 40. On býval takový ten typ vyhlaseny „samec“
No…tak nazor- moc hezky se vam rozjelo milenectvi, ono se vzdycky po nejske dobe prehodnocuje a přeřazuje. Spadl řemen, ale nahozeno zpatky.
Predpokladam, že bys chtela víc. Zkusila bych teda navrhnout i nejakou volnočasovou aktivitu a uvidis. Jak rika muj kamarad, kvalita vztahu se buduje a pozna mimo postel.
Drzim palce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Poradíte s hubnutím, prosím?
- Prosím, může se jednat o těhotenství?
- Přítelkyně je silnější než já . Je to špatné pro vzhled ?
- Dlouhodobý milenec
- Výsledky krve a moči, vyzná se v tom někdo prosím?
- Prosím o Váš názor na můj e-shop
- Prosím má někdo z vás matraci zaren?
- Chlapi pojďte prosím poradit…
Omlouvám se za anonymitu, ale jde o intimní věc. Mám milence (nikoho nemame),ale z mnoha důvodů, hlavne pracovních na obou stranách jsme si o a od začátku mysleli, že to bude dobrý sex. A byl, je. Teď se to prohlubuje, už padla slova o lásce z obou stran, ale tak nějak se tomu, predesilam oba stejně, Bránime. Zpočátku jsme komunikoval i neustále, myslím tím přes mobil, zprávy. Vidíme se tak cca 2 za měsíc, vic to nejde, vzdálenost. Po 3 měsících komunikace z jeho strany trochu uvadala, přitom na schůzkách to bylo lepší a lepší, včetně 3hodinoveho povídání atd, rozhodně to vygradovalo úplně jinam..z čistě sexuálna do intimity a důvěry. Poslední schůzky jsme vyloženě v posteli prokecali, sex byl, ale nebyl to hlavni…Od té doby je komunikace opět na vrcholu, jako na začátku, přitom já ho v té fázi, kdy se stáhl nechala…nepsala jsem, nekontaktovala, proste čekala..můžete mi hodit názor, to mě jako. testoval jestli nejsem stíhačka? Nebo já fakt nevím
je nám. dost..vztahy ona jich má za sebou
výrazně víc.. má děti, já též, 20 nám není. Mezi 30 a 40. On býval
takový ten typ vyhlaseny „samec“