Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Šmudlajs píše:Řešením by dle mne byly posuvné hodně prosklené dveře.Já bych si v tom případě udělala ložnici vzadu,doprostřed bych dala ten děcák,ale nedělala bych ho přesně napůl.Udělala bych si větší obývák a dítěti skutečně jen prostor na postel a skříň na hračky.Stejně je s vámi většinu času.
no právě toho balkonu se taky bojím, ale myslím že by se to dalo zabezpečitkdyž by jsme to rozpůlily tak by naše ložnice zůstala bez oken to si neumím představit, ale zase tady budou dvoje dveře, že tamto světlo šlo, taky je to jen na vyspání takže to v podstatě nevadí ale neumím sito představi řešení je to asi na 3 roky, ale už to fakt potřebuje nějakou změnu, byt jsme dostaly jako svatební dar od manželovo babičky, máme tady sice svoje věci ale přece jenom 3 roky není tak krátká doba, a třeba ta rekonstruke zvýši o trochu cenu až ho budeme prodávat, nebo ho jen pronajmeme a budeme si přispívat na hypotéku
a v 3d to vypadá takhle:
Ono vlastně moc možností není,zvlášť když do toho nechcete investovat a je to jen na čas.
posuvne, prosklene dvere jsou dobre reseni, jen bych v tom prostrednim pokoji udelala loznici,preci jen tam bude sero - to pro spani nevadi. Dite si pak muze hrat pri denim svetle v zadu v pokoji. Taky tam bude mit vetsi klid na spani, kdyby byl pokojicek u prostred, museli by rodice v noci prechazet prez nej, byla by tam slyset vice televize.
lucie.t píše:Lucie taky jsem si to říkala,že by to byl vlastně průchoďák,Muselo by se přes to jít do ložnice i obýváku. Šmudlajsku
posuvne, prosklene dvere jsou dobre reseni, jen bych v tom prostrednim pokoji udelala loznici,preci jen tam bude sero - to pro spani nevadi. Dite si pak muze hrat pri denim svetle v zadu v pokoji. Taky tam bude mit vetsi klid na spani, kdyby byl pokojicek u prostred, museli by rodice v noci prechazet prez nej, byla by tam slyset vice televize.
Ještě půdorys.Ty dveře by byla posuvné takže ta křídla co se zobrazují tam nepřekážejí.
Ještě by byla v tomto případě možnost prosvětlení zdi nějakými lugsfery nebo něčím takovým
jitko, no tak to je super, nevím jak bych ti poděkovala, úžasný nápad, i manželovi se to moc líbí