Přípravky na regeneraci vlasů

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Baba Jaga
26.10.10 22:05

Přípravky na regeneraci vlasů

Ahoj,už delší dobu mi padají vlasy,mám je oslabené a chtěla bych je zregenerovat.Máte vyzkoušené nějaké přípravky na vlasy?Třeba šampony,masky atd.Děkuji :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4989
26.10.10 22:20

me vypadavaly po porodu. Brala jsem vitaminy - vlasovy stimulator od Natures bounty. Zabralo to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Baba Jaga
26.10.10 22:35

Děkuji,určitě vyzkouším.Už jsem z těch mých vlasů nešťastná. :cert:

• Citovat
  • Upravit
17521
26.10.10 23:10

ahoj, brala jsem b- komplex a používala jsem měsíc přípravek proti padání vlasů od Vichy, stojí to 1000kč.
Jezdila jsem i na píchání béčka k doktorce, ale zabrali mě až ty vodičky od Vichy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Baba Jaga
26.10.10 23:22

Koukala jsem na netu na Vichy,ale brzdí mě ta cena.

• Citovat
  • Upravit
17521
26.10.10 23:30
Baba Jaga píše:
Koukala jsem na netu na Vichy,ale brzdí mě ta cena.

No to víš, kvalita něco stojí, zabralo mě opravdu až to Vichy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Baba Jaga
26.10.10 23:37

A mohla by jsi mi prosím napsat název toho přípravku?

• Citovat
  • Upravit
4989
26.10.10 23:44

ja bych kvuli te cene taky vahala. Ty vitaminy stali necele 200

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
26.10.10 23:49

Někde na jiné diskuzi holky psaly o tomhle přípravku Renokin
je to regenerační sérum Renokin, bývá i šampon a kondicionér. Je to drahší záležitost, ale některé psaly, že do toho půjdou. No, já taky. Takže uvidíme. :roll:
Sháněla jsem to po lékárnách a všude mi řekli, že to nemají, ale ojednali by mi to a že cena je 1500,– Tak jsem pořád hledala, zda se mi to nepodaří levněji a sehnala jsem na netu lekarnu kde to mají za 1200,– Tedy to jsou ceny toho séra.
Takže přeji všem, ať něco každopádně zabere! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
26.10.10 23:50

Asi bych šla spíš do vitamínů, než do nějaké vodičky.Vitamíny budou účinnější,ale efekt nebude znát hned.Chce to pár měsíců brát a vydržet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
27.8.14 00:21

Ja zacala pouzivat keratin, sampon, kondicioner a kuru, vse dohromady stoji kolem 600 bo 700 kc, ale vydrzi mi to vzdy skoro rok a to uz se vyplati. Za me spokojenost velika. Predtim jsem mela poskozene, roztrepene, proste hrozne vlasy. A ted nadhera. Silne, leskle a netrepici se. Za me urcite doporucuji.

http://www.awashopbrno.cz/…in-na-vlasy/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3110
27.8.14 07:03

Ahoj, já mám stejný problém. Mám delší velmi jemné vlasy a po umytí jich bylo víc ve vaně než na hlavě. V lékárně jsem chtěla koupit vichy, ale ukecali mě ať zkusím kosmetiku KLORANE. Koupila jsem si nejprve vlasovou kůru (vodička) a test šamponu a kondicieru. A světe div se, po týdnu jsem viděla výrazně zlepšení. Vodička mi dochází, tak jsdm si koupila ještě jeden šampon a vitaminý na 3 mesíce (taky klorane) a podpořím to ještě takto. Od klorane je to řada na vypadavaní vlasu s chininem. Trpím take na mastne vlasy a lupy…takze jsem celou dobu jela na head and shouders axjiny sampon mi jen tak nevyhovoval…ale tohle je fakt pecka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1263
27.8.14 07:11

Mě vždy pomáhal biosil. Velmi levná záležitost, k zakoupení v lékárně. Je jak na vlasy tak i na nehty a na pleť.
Je otázka zda mi pomůže i po porodu, hodně čtu, že pak padají vlasy strašně. Cele tehu mi nespadl snad ani jeden tak je mám ted krásné husté :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová