Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
me vypadavaly po porodu. Brala jsem vitaminy - vlasovy stimulator od Natures bounty. Zabralo to ![]()
Děkuji,určitě vyzkouším.Už jsem z těch mých vlasů nešťastná. ![]()
ahoj, brala jsem b- komplex a používala jsem měsíc přípravek proti padání vlasů od Vichy, stojí to 1000kč.
Jezdila jsem i na píchání béčka k doktorce, ale zabrali mě až ty vodičky od Vichy.
Baba Jaga píše:
Koukala jsem na netu na Vichy,ale brzdí mě ta cena.
No to víš, kvalita něco stojí, zabralo mě opravdu až to Vichy.
ja bych kvuli te cene taky vahala. Ty vitaminy stali necele 200
Někde na jiné diskuzi holky psaly o tomhle přípravku Renokin
je to regenerační sérum Renokin, bývá i šampon a kondicionér. Je to drahší záležitost, ale některé psaly, že do toho půjdou. No, já taky. Takže uvidíme. ![]()
Sháněla jsem to po lékárnách a všude mi řekli, že to nemají, ale ojednali by mi to a že cena je 1500,– Tak jsem pořád hledala, zda se mi to nepodaří levněji a sehnala jsem na netu lekarnu kde to mají za 1200,– Tedy to jsou ceny toho séra.
Takže přeji všem, ať něco každopádně zabere! ![]()
Asi bych šla spíš do vitamínů, než do nějaké vodičky.Vitamíny budou účinnější,ale efekt nebude znát hned.Chce to pár měsíců brát a vydržet.
Ja zacala pouzivat keratin, sampon, kondicioner a kuru, vse dohromady stoji kolem 600 bo 700 kc, ale vydrzi mi to vzdy skoro rok a to uz se vyplati. Za me spokojenost velika. Predtim jsem mela poskozene, roztrepene, proste hrozne vlasy. A ted nadhera. Silne, leskle a netrepici se. Za me urcite doporucuji.
Ahoj, já mám stejný problém. Mám delší velmi jemné vlasy a po umytí jich bylo víc ve vaně než na hlavě. V lékárně jsem chtěla koupit vichy, ale ukecali mě ať zkusím kosmetiku KLORANE. Koupila jsem si nejprve vlasovou kůru (vodička) a test šamponu a kondicieru. A světe div se, po týdnu jsem viděla výrazně zlepšení. Vodička mi dochází, tak jsdm si koupila ještě jeden šampon a vitaminý na 3 mesíce (taky klorane) a podpořím to ještě takto. Od klorane je to řada na vypadavaní vlasu s chininem. Trpím take na mastne vlasy a lupy…takze jsem celou dobu jela na head and shouders axjiny sampon mi jen tak nevyhovoval…ale tohle je fakt pecka.
Mě vždy pomáhal biosil. Velmi levná záležitost, k zakoupení v lékárně. Je jak na vlasy tak i na nehty a na pleť.
Je otázka zda mi pomůže i po porodu, hodně čtu, že pak padají vlasy strašně. Cele tehu mi nespadl snad ani jeden tak je mám ted krásné husté
.
Ahoj,už delší dobu mi padají vlasy,mám je oslabené a chtěla bych je zregenerovat.Máte vyzkoušené nějaké přípravky na vlasy?Třeba šampony,masky atd.Děkuji