Kauce propadne, kam se vystěhovat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36556
27.11.12 13:19

@andrejka_b : No jo, to se nemůžeš divit. Ti pronajímatelé mohou mít na příjem z pronájmu navázány další výdaje (hypo třeba). Ale když jim třeba slíbíte to vymalování.¨

Hele, já bych se vtírla k té tchyni. Prostě bych to alespoň zkusila¨. Pokud nemají zrovna garsonku. Kam se vlezou dva, tam se vleze ještě dva a půl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
27.11.12 13:23

Asi je blbost. abys šla do azyláku a muž k rodičům

Jo, to je blbost, nic jsem neřekla.

A oni jsou v Praze :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2600
27.11.12 13:25

@andrejka_b a jde teda o kauci z toho nového bytu kde ještě nejste? Máte podepsanou smlouvu a doklad o zaplacení té kauce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
27.11.12 13:27

Ano ještě tam ani nejsme, jsme v končícím pronájmu. Smlouvu i doklad máme. Tchyne nas tam nechce. Ta usiluje o pestounskou peci, takze mi to jen pije krev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2600
27.11.12 13:31

@andrejka_b a v tomto bytě proč končíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
27.11.12 13:32

Majitel jej prodává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
27.11.12 13:34

Skoč do té poradny, jak jsem Ti posílala odkaz. S tou kaucí, když jste se ještě nenastěhovali by to taky mohlo dopadnout, že vám alespoň část vrátí. Chlap ať si shání brigády s výplatou zítra, zkus oběhat tu mimořádnou pomoc. No, v nejhorším skončíte na azyláku, v Praze máte poměrně dobré možnosti. Situace je to drsná, ale pokud se budete snažit, nevemou vám dítě kvůli špatné soc. situaci, toho se neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
27.11.12 13:43
@andrejka_b píše:
Ano ještě tam ani nejsme, jsme v končícím pronájmu. Smlouvu i doklad máme. Tchyne nas tam nechce. Ta usiluje o pestounskou peci, takze mi to jen pije krev.

Cože? 8o Aha, zapomeň, že jsem zmínila tchyni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
27.11.12 13:44

Jak je to teda s půjčkama, Máš možnost je splácet? Aby ti exekutor neskočil na rodičák, bacha na to! Lepší tomu předejít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
27.11.12 13:50

Splácet se vse zvládá naštěstí. Ja mám osobni dluhy za 30tis. Bez exekuce, komunikuji. Hledám ted jeste ty brigády, tak tu budu průběžně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
27.11.12 13:50

Tchýně usiluje o pěstounskou na vaše dítě? Tak to je snad dobře ne? Nebo ti přijde OK dát děcku jeden rohlík za den?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
27.11.12 13:52

@Sati Psala, že to jí ona, ne dítě.
Jo, taky bych nebyla nadšená, kdyby snacha tahala vnuka po azylácívch, ALE NEJDŘÍV BYCH SE SNAŽILA POMOCI JÍ a ne jí děcko ukrást.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
27.11.12 14:36

Malej ma vse co potrebuje na mesic dopredu, ja nemusím mit nic ale je pro me dulezite ze ten maly to vse ma. Taky mi to pripada jak krádež dítěte, dosud mi stale jen vyká a hned mi malyho bere z ruky, chce ho na víkendy a nejlíp nastalo a me se to zkratka příčí. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
27.11.12 15:03

@andrejka_b No, ona teď není tvůj problém.

Až se někde zhroutíš, tak ti malého coby nemocné bezdomovkyni možná vážně vezmou! Takže se přestaň dojímat nad tím, jak nejíš a NAJEZ SE. Pochopitelně skromně, ale ne jeden rohlík. Když koupíš balíček rejže a mraženou zeleninu, máš za ůpár korun o relativně zdravé vdečeře vystaráno.

když si zopakujeme fakta - ty máš rodičák, to jsou prachy pro tebe a prcka. Tvůj přítel je zdravej chlap, musí se o sebe postarat sám.

Když budete spolupracovat, určitě se z toho dostanete. A nebo se z toho dostaneš sama, podle situace. možná tchyně chce, abys spadla na dno a mohla mít vnuka, ale to neřeš. Postupuj tak, jako doposud. To je rozumné.

jo a něco, co určitě víš, ale pro připomenutí. ZAPOMEŇ, že jsou nějaké Vánoce. je to smutné, ale nemáte ani floka. Nadělte si navtzájem čokoládu a nějakou malou hračku pro prcka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
27.11.12 15:20

Tak na Vánoce ani nemyslím to nejde i kdyz mi to je líto. Do budoucna jsem si chtěla udělat kurz na ucetnictvi abych to dělala i z domova ale to ted potrvá. Nejdriv se z toho musi clovek dostat. Hlavní je zachránit me díte, to je ted priorita. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí