Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Tak nam chybi uz jen 6tis, pomohl kamarad. Tak budu doufat at se to podaří.
@andrejka_b nectu diskuzi ale poradim jedno VYHLASTE OBA BANKROT!!! a hlavne uz si nic nikdy nikdy nepujcujte! pritel by si mel najit lepsi praci vim ze se mi to pise ale vsechno jde. do te doby nez se nak vzpamatujete jdi ty do azylaku a pritel se halt musi sam postarat (jen nez se to trosku zlepsi) hlavne ted setrte kadou korunu at se z toho nak vyhrabete. mysloim ze by bylo vazne nejlepsi aby jste OBA vyhlasili bankrot nic jinyho vas z toho nedostane protoze s prijmama ktere mate se nikdy tech dluhu nedoplatite a mohlo by to zkoncit vazne skarede budu ti drzet pesti!!! ![]()
@michi13 píše:
@andrejka_b nectu diskuzi ale poradim jedno VYHLASTE OBA BANKROT!!! a hlavne uz si nic nikdy nikdy nepujcujte! pritel by si mel najit lepsi praci vim ze se mi to pise ale vsechno jde. do te doby nez se nak vzpamatujete jdi ty do azylaku a pritel se halt musi sam postarat (jen nez se to trosku zlepsi) hlavne ted setrte kadou korunu at se z toho nak vyhrabete. mysloim ze by bylo vazne nejlepsi aby jste OBA vyhlasili bankrot nic jinyho vas z toho nedostane protoze s prijmama ktere mate se nikdy tech dluhu nedoplatite a mohlo by to zkoncit vazne skarede budu ti drzet pesti!!!
No, kdybys diskuzi četla, zjistila bys, že ona je na rodičáku, on nezaměstnaný, takže bankrot jim nikdo nepovolí.
@andrejka_b píše:
Tak nam chybi uz jen 6tis, pomohl kamarad. Tak budu doufat at se to podaří.
super, jeste ten zbytek! no moc drzim palce, ta situace je vic nez strasna, ale prezijete ji, musite..hlavne to chce prestat delat kraviny s tema splatkama a zacit zit normalne! chlap musi rychle do prace, bude lip, uvidis! na tchyni se vykasli, doufam ze to udela i tvuj pritel a bude jednat sam za sebe!!!jste mladi, otrepete se, ponaucite a pojedete dal!!nemas ty, nebo pritel sourozence, ze by pomohli?
A hlavne zacni jest, normalne se mi udelalo spatne jak se stravujes!!jak nekdo radil ryzi, mraz zeleninu…cokoli! vis kolik stoji jen blba lecba zanetu zaludku? k tomu ti muze zdravotne odejit vic veci..neblazni, syn potrebuje zdravou maminku a zdravi mas jen jedno!!!to stejny tvuj chlap!!!
Další levná výživná jídla - polívka ze skeletů plus levná zelenina, zapečené brambory se zeleninou, dýňová polévka (v podstatě rozvaříš dýni), játra s rejží apod.
Kočko, jsi mladá, tělo ledacos zvládá. Ale ono ti to spočítá a syn tě bude potřebovat dlouho. Takže si prestaň hrát na mučednici a začně (levně) jíst.
Jinak azylové domy jsou v Praze kam s vámi může i partner např. v Horních pocernicich
Sourozence bohužel nemám. Zkousim jeste jako posledni možnost myho kamaráda tak uvidim. Moc bych si přála to zachránit. Jinak díky za odkazy na ty azylaky uz předběžné mám domluveno neco kdyby to dopadlo zle a balim veci. A snad se brzo i normalne najim. Stala jsem se strašně závislá na kofeinu a piju kafe snad 5× denne a nemám-li ho jsem s nervama v pytli. Musi se vse preorganizovat a začít jinak a hlavne bez rad tchyne. Přítel dnes sehnal praci na benzince a chce k tomu pribrat jeste kuryra tak by to bylo fajn, ja mám od příštího tydne začít doucovat maly deti učení ZŠ, tak by to vypadalo fajn, hlavne zvládnout tuhle situaci ted. ![]()
@andrejka_b super..moc ti držím palce..řešíte to, to je hlavní.
Nemám slov na tchyni..byla bych hodně. hodně sprostá..
![]()
Tchyni bych za to co vypustila z úst a zamýšlela nejradši
fakt nehorázná drzost ![]()
Doufám ze to dobre dopadne a ze se z toho dostaneme, uz jen kvuli tomu malymu. Všem moc moc děkuju za rady a vaše palce ![]()
A to si to nevedela driv ze nemate ani korunu na bydleni??? ![]()
Dřív jsme to zvladali vse poměrně normalne, dřív se taky nestalo aby přítel nedostal výplatu ![]()
@andrejka_b píše:
Dřív jsme to zvladali vse poměrně normalne, dřív se taky nestalo aby přítel nedostal výplatu
tak snad kdyz vim ze se budu stehovat tak se nemuzu spolehat na neco co nemam, zvlast kdyz skoncil v praci. to nemate jedinou rezervu kam sahnout?