Kauce propadne, kam se vystěhovat?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
110
27.11.12 11:24

Prosim o nutnou radu

Mile maminky moc prosim radu jak vyřešit tuto situaci. S partnerem máme v pátek předat pronajatý byt nebot konci výpovědní lhůta. Bohužel přítele pred 3tydny vyrazili z prace a nedostal posledni výplatu jako x dalších zaměstnanců firmy. Budou se soudit, ale tzn. penize az bůhví kdy. A to nam nepomůže. Ja z rodicaku uz nemám take nic. Máme položenou kauci v novém bydleni ale neni 12tis na zaplacení nájmu takze kauce prolitne. Rodiče nam nepomohou ani jednomu a přítel si půjčit nemuze, je zadluzeny skoro u všech i nebankovnich společnostech a me na RD nepújčí nikdo zejména kvuli SOLUS a registru. Máme 10mesicniho syna. K rodičům jit taktéž nemůžeme. Co prosim Vas ted uz můžeme dělat?? Nemáme se ani za co vystěhovat a kam jit. Muze nekdo poradit? Jiz opravdu nevíme jak dal a jsme zoufalí. Vím ze si za to můžeme i my sami ale to ted slyšet nepotrebuji. Přítel se zadluzoval kvuli nízké výplatě tj 11tis ktera nepokryla režii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Marketa Š. V.
27.11.12 11:27

No jestli je to skutečně tak, jak píšeš, nezbývá než se poohlédnout po sociálních službách. To znamená azylové domy + pro přítele noclehárna… :-(

Tu kauci by nevrátili? Na to se nemůžete domluvit? Nemáš už vůvbec žádné peníze? Ani na ubytovnu? (Tam byste aspoň mohli být spolu. Odkud jsi?

• Citovat
  • Upravit
6569
27.11.12 11:29

To je teda situace :zed:
Hele, nemůžete něco prodat, rychle najít brigádu typu výplata druhý den, zkusit mimořádnou pomoc na ÚP. 12000 je hodně, ale třeba by to šlo. No, ale z čeho pak budete žít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Markéta Š. V.
27.11.12 11:31

Mimořádná okamžitá pomoc se zpravidla dává pouze 1000 Kč, to moc nepomůže. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
110
27.11.12 11:34

Zkoušela jsem tem lidem volat, pry to s manželem proberou a ozvou se mi vecer :nevim:

Jo sedačku prodavam za 500,– a nic nemáme, uz jen pradelnik, stolek, lednicku, dětskou postylku, kočárek díte potrebuje a elektroniku vubec nevlastníme.

Jsme z Prahy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Markéta Š. V.

Pokud zaměstnavatel nevyplatil mzdu, je možnost, že ji může vyplatit úřad práce! Jak dlouho mzdu dluží?

• Citovat
  • Upravit
6569

Já vím, ale teď jde o to poskládat těch 12000, každá koruna dobrá. Nebo v nejhorším bude na ubytovnu. Pokud nejsou manželé, mohli by mít 2000. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
27.11.12 11:35

Proč by vám měla propadnout kauce? ta je přece vratná!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
27.11.12 11:35

Manžele nejsme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Markéta Š. V.
27.11.12 11:37
  • Citovat
  • Upravit
110
27.11.12 11:37

Ano bývá vratna vetsinou ale ve smlouve je ze kauce vratna neni a slouží k zajištění vymalováni, úklidu pokud clovek odejde. A spousta lidi to dnes děla jako RK. Uvidim vecer jak se rozhodnou. Spis musim vyřešit kam jit a jak se odstěhovat do pátku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
27.11.12 11:39

http://www.praha2.cz/…a-a-Job-klub
zkus zítra dopoledne zajít sem, třeba poradí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.11.12 11:40

Nevím celkově se mi to zdý divné nic proti..ale vy máte dlluhy kam se podívate, nemáte peněz doposud měl tvůj manžel (přítel) málo peněz díky čemu jste si i braly půjčky jak jsi psala, ale přitom jezdíš do ciziny kupovat oblečení a další věci jako možna mají levnější věci v cizině i když sama nevím jestli jo nebo ale spíš bych řekla že až tak se to moc neliší od nás..a ještě k tomu cesta na nákup do ciziny taky něco stojí být v tvém případě tak otačím každou korunu co to jde a nakupují z druhé ruky z secohandu a jestli máte třeba uato tak prodam i auto

• Citovat
  • Upravit
110
27.11.12 11:40

Děkuju na praci jsem napsala a kouknu ted na dalsi odkaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
27.11.12 11:48

U auta chybi 3splatky. Nákup v cizině se dělal vzdy z mé mateřské a pomoci rodičů obou stran protoze vzdy take neco chtěli a potřebovali. Takze jsem platila stejne penize jako u nas v ČR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí