Kauce propadne, kam se vystěhovat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
110
28.11.12 07:01

Ne nemáme. Chybi nam 6tis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2701
28.11.12 11:59
@Slecnaxxx píše:
tak snad kdyz vim ze se budu stehovat tak se nemuzu spolehat na neco co nemam, zvlast kdyz skoncil v praci. to nemate jedinou rezervu kam sahnout?

Zakladatelka žádá o radu, ne o to, aby ji zde někdo soudil, nebo jí říkl to, co už dávno jistě ví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
28.11.12 12:22

Děkuju! Naštěstí mám z prdele kliku, kamarad mi nakonec zítra pomůže, tak jsme zachráněni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anjes
28.11.12 12:37

Andej, přes tuhle agenturu jsme občas chodili brigádničit v prváku na vysoké… před Vánoci měli hodně nabídek a vyšší hodinové výdělky, markety a makro jely jak fretky…pokladní, skladníci, vybalování do regálu…i noční. Makačka, ale za víkend jsem 2-3 litry měla. To jen tak tip na vytrhnutí trnu z paty. Snad ješrě fungují jak si pamatuju.Ale je to hodně let, tak asi budou zavedení dobře. Hodně štěstí, z toho azyláku jsem s úplně zježila. http://www.azservis.com/?…

• Citovat
  • Upravit
24379
28.11.12 15:02

Vidim opravdu snahu tebe i chlapa, preji at se z toho vyhrabete a co nejdrive oddluzite, budete zit spokojene!!!a na tu kavu ooobr pozor, byla jsem kafoholik, masinka se doma nezastavila a zaludek mam v prde**:-),zdravi si hlidej!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mi24
28.11.12 15:26
@andrejka_b píše:
Děkuju! Naštěstí mám z prdele kliku, kamarad mi nakonec zítra pomůže, tak jsme zachráněni ;)

držím palce ať už je jen a jen líp…jinak až poplatíte všechno co máte i kamarády tak si dělejte aspoň menší rezervy..je mi jasne že teď už to víš ale ono se dobře půjčuje, ale huř vrací..snad vám oběma vyjde to zaměstnaní

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí

Roborock S5 Max