Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
@Kocourhrzal píše:
@Pavlička uprimne lepší nemocniční andelicky než trika od cizích lidi. Přeci pokud má abces, tak by to melo byt snad to oblečení "sterilní "
Asi tak, andělíčka nebo maximálně vlastní trika, která manžel vyvařil a vyžehlil
Andělíčka nechce nejspíš proto aby jí nekoukala pudel.Co je na tom divného. Chce 4 starý trika, ne nějakou vzácnost. Bože jak jsme se tu do ní pustily, a přitom když je někdo šikovnej, už jsem se tu s tím setkala, tak maminy posílaly peníze, hračky oblečení lidem co to vůbec nepotřebovali, ale starý trika, to se tu můžete uštětit.
taky bych ti je dala hned, ale jižní čechy ![]()
@boball dekuji jizni cechach jsem byla na dovolony krasny kraj
@Bledulicka píše:
@zuzikka dekuji dobra duse
Uz se tesim na cecilku muj snad nebude aktivni jako posledne
pa
@boball píše:
Andělíčka nechce nejspíš proto aby jí nekoukala pudel.Co je na tom divného. Chce 4 starý trika, ne nějakou vzácnost. Bože jak jsme se tu do ní pustily, a přitom když je někdo šikovnej, už jsem se tu s tím setkala, tak maminy posílaly peníze, hračky oblečení lidem co to vůbec nepotřebovali, ale starý trika, to se tu můžete uštětit.taky bych ti je dala hned, ale jižní čechy
jen technická: z trika nebude koukat pudel?
Kam ten svět spěje že si člověk už ani nesmí dovolit poprosit o pomoc.
Ráda bych klidně i darovala ale jsem ze zahraničí.
Možná kouknout na inzeráty třeba tam bude někdo s tričkama a z Okolí..
Držím palce!!!
@boball píše:
To má zadní část plnou ne, narozdíl od anděla.
Ale zas málokdy je tak dlouhé, aby bylo pod zadek. Ale tak možná mám divný trika…
Asi už budu otravna, ale proc mi stále zakladatelko neodpovis proc nechceš anděla ![]()
Zatím za tebe odpovídají jiné. Bud ze vidět prdelka nebo ekzémy
@ivašot. A nechce takový ty trika na spaní? Ty jsou pod zadek
nebo i do půl stehen
Ale jo vzdám
tak jen me to zajímá, ale už nebudu se ptát, je to její věc ![]()
@Kocourhrzal píše:
@ivašot. A nechce takový ty trika na spaní? Ty jsou pod zadeknebo i do půl stehen
Takže vlastně noční košili
, to zas těžko bude mít někdo 4 jen tak na darování