Jak začít s příkrmy?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
462
12.8.19 18:04

@Kocourhrzal vklidu ty poslu fotky jak to vypada a mozna pochopis proc tricka andilek neni problem ale kazdy pohyb navic boli tricko vemes a zvednes andilka music sudat celiho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15409
12.8.19 18:07
@Bledulicka píše:
@Kocourhrzal vklidu ty poslu fotky jak to vypada a mozna pochopis proc tricka andilek neni problem ale kazdy pohyb navic boli tricko vemes a zvednes andilka music sudat celiho

Andílek nejde zvednout? Vždyť je to široké a volné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
462
12.8.19 18:10

@ivašot. Staci tricka do pasu obycejni nic vic pouzit a vyhodit mela jsem sebou dost pradla ale udelal se my absenc pres bricho a zada musely to otevrit stim jsem nepocitala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
12.8.19 18:11

Ale jo vzdám :mrgreen: tak jen me to zajímá, ale už nebudu se ptát, je to její věc :mavam: @ivašot. Nevím zda jako košile, to odhaduju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
462
12.8.19 18:12

@ivašot. Uz jde pokoj odpovidat ty nebudu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
12.8.19 18:20
@ivašot. píše:
Andílek nejde zvednout? Vždyť je to široké a volné :nevim:

Souhlasím s tebou, vždyť andilek jde zvednout :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
12.8.19 18:22

Každopádně pokud jsi tady už delší dobu a místní děvčata Te znají, věřim, ze někdo trička doveze. Já jsem tady chvíli a chvíli prispivam, takže jsem dosti neduveriva :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
12.8.19 18:23

Přeji vám všem hezký večer :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15409
12.8.19 18:24
@Kocourhrzal píše:
Souhlasím s tebou, vždyť andilek jde zvednout :mavam:

Já právě žila v přesvědčení, že andělíček se používám právě proto, že většina těla je poměrně snadno a pohodlně dostupná :think:. U zakladatelky se i docela divím, že netrvají na používání nemocničního prádla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
12.8.19 18:27

Ja bych rada pomohla, ale taky Morava. Preji brzke uzdraveni :mavam:

Z blbych komentaru si nic nedelej :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
12.8.19 18:33

@ivašot. Sice nás tady odsuzuji, ale též s tebou zase souhlasím. Přeci opravdu ty andelicky jsou delane tak, aby se mohlo k tělu. A navíc opravdu to oblečení by melo byt nějak ošetřeno. Ovšem zatím stale Kazda píše, kdybych byla blíž dovezu, ale nikdo se nezeptal, jaka velikost a přivezu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
462
12.8.19 18:34

@wildcherry dekuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15409
12.8.19 18:35
@wildcherry píše:
Ja bych rada pomohla, ale taky Morava. Preji brzke uzdraveni :mavam:Z blbych komentaru si nic nedelej :kytka:

Mě zas přijde blbé si v podobné situace na sebe obléct triko do naprosto neznámého člověka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
12.8.19 18:37
@Kocourhrzal píše:
@ivašot. Sice nás tady odsuzuji, ale též s tebou zase souhlasím. Přeci opravdu ty andelicky jsou delane tak, aby se mohlo k tělu. A navíc opravdu to oblečení by melo byt nějak ošetřeno. Ovšem zatím stale Kazda píše, kdybych byla blíž dovezu, ale nikdo se nezeptal, jaka velikost a přivezu :think:

Nebudu se ptat na velikost, kdyz vim, ze nepomuzu ne.Ja bych do andelucka taky sla, na druhou stranu chapu, ze ne kazdy rad ukazuje postavu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
12.8.19 18:38
@ivašot. píše:
Mě zas přijde blbé si v podobné situace na sebe obléct triko do naprosto neznámého člověka…

To me taky, na druhou stranu u sebe vim, ze bych ji ho i vyzehlila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna