Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
@Kocourhrzal vklidu ty poslu fotky jak to vypada a mozna pochopis proc tricka andilek neni problem ale kazdy pohyb navic boli tricko vemes a zvednes andilka music sudat celiho
@Bledulicka píše:
@Kocourhrzal vklidu ty poslu fotky jak to vypada a mozna pochopis proc tricka andilek neni problem ale kazdy pohyb navic boli tricko vemes a zvednes andilka music sudat celiho
Andílek nejde zvednout? Vždyť je to široké a volné ![]()
@ivašot. Staci tricka do pasu obycejni nic vic pouzit a vyhodit mela jsem sebou dost pradla ale udelal se my absenc pres bricho a zada musely to otevrit stim jsem nepocitala
Ale jo vzdám
tak jen me to zajímá, ale už nebudu se ptát, je to její věc
@ivašot. Nevím zda jako košile, to odhaduju
@ivašot. píše:
Andílek nejde zvednout? Vždyť je to široké a volné
Souhlasím s tebou, vždyť andilek jde zvednout ![]()
Každopádně pokud jsi tady už delší dobu a místní děvčata Te znají, věřim, ze někdo trička doveze. Já jsem tady chvíli a chvíli prispivam, takže jsem dosti neduveriva ![]()
@Kocourhrzal píše:
Souhlasím s tebou, vždyť andilek jde zvednout
Já právě žila v přesvědčení, že andělíček se používám právě proto, že většina těla je poměrně snadno a pohodlně dostupná
. U zakladatelky se i docela divím, že netrvají na používání nemocničního prádla.
Ja bych rada pomohla, ale taky Morava. Preji brzke uzdraveni ![]()
Z blbych komentaru si nic nedelej ![]()
@ivašot. Sice nás tady odsuzuji, ale též s tebou zase souhlasím. Přeci opravdu ty andelicky jsou delane tak, aby se mohlo k tělu. A navíc opravdu to oblečení by melo byt nějak ošetřeno. Ovšem zatím stale Kazda píše, kdybych byla blíž dovezu, ale nikdo se nezeptal, jaka velikost a přivezu ![]()
@wildcherry píše:
Ja bych rada pomohla, ale taky Morava. Preji brzke uzdraveniZ blbych komentaru si nic nedelej
Mě zas přijde blbé si v podobné situace na sebe obléct triko do naprosto neznámého člověka…
@Kocourhrzal píše:
@ivašot. Sice nás tady odsuzuji, ale též s tebou zase souhlasím. Přeci opravdu ty andelicky jsou delane tak, aby se mohlo k tělu. A navíc opravdu to oblečení by melo byt nějak ošetřeno. Ovšem zatím stale Kazda píše, kdybych byla blíž dovezu, ale nikdo se nezeptal, jaka velikost a přivezu
Nebudu se ptat na velikost, kdyz vim, ze nepomuzu ne.Ja bych do andelucka taky sla, na druhou stranu chapu, ze ne kazdy rad ukazuje postavu
@ivašot. píše:
Mě zas přijde blbé si v podobné situace na sebe obléct triko do naprosto neznámého člověka…
To me taky, na druhou stranu u sebe vim, ze bych ji ho i vyzehlila ![]()