Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
@Bledulicka ja ti též přeji brzkého zdraví, nejsem zlý člověk, to opravdu ne, ale prostě jen nejsem zvykla na tyto pomoci, jako ze napíše se na net a každý přiběhne
,proto i tak reagují a ptám se a stále otravuji
a zeptám se, zdá už se alespoň někdo ozval???
Holky vsem dekuji za nabidku kteri stoji za me. ostatni maj aspon o cem mluvit.ted me napadlo ppl. ted my volal muj ze ve stredu musi zajistit hlidani atd. kamarad nemuze. proto jsem vas oslovila protoze jsme komplikovani situaci muj nesticha vse co je potreba a nechtela jsem mu pridelavat starosty ma toho dost. mejte se pa
Holky chci vam zdelit tricka uz mam dva hodny lidicky se nasly zitra privezou moc jim dekuji celeho
dobry lide existuji i pres svuj hendinkep jsou zlati
Tak a ted my tedy vysvětlete proc má zakladatelka více diskuzi, kde zada o trička??? ![]()
@Kocourhrzal píše:
Tak a ted my tedy vysvětlete proc má zakladatelka více diskuzi, kde zada o trička???
Asi rozhodila site, ne
?Co na tom chces vysvetlit?
@Kocourhrzal píše:
Tak a ted my tedy vysvětlete proc má zakladatelka více diskuzi, kde zada o trička???
ale ty už jsi s tím kritizováním opravdu trapný nebo trapná, dáváš ze svého nějaké tričko? nedáváš, tak už se tady neztrapňuj a zajeď
jsou lidi, kteří když můžou, pomůžou a lidi, kteří bl. ě pindají, neskutečné toto ![]()
@wildcherry píše:
Asi rozhodila site, ne?Co na tom chces vysvetlit?
asi závidí ty staré trička, nějak toto chování také nechápu ![]()
@Kocourhrzal protoze jsem to blbe napsala a zapomela jsem to zmazat clovek se chybama
@stinga píše:
asi závidí ty staré trička, nějak toto chování také nechápu
Na palicu jako. stary tricka
…Obzvlast, kdyz po nem zrovna nechce nikdo nic.
@Bledulicka píše:
Holky chci vam zdelit tricka uz mam dva hodny lidicky se nasly zitra privezou moc jim dekuji celehodobry lide existuji i pres svuj hendinkep jsou zlati
To jsem ráda. Přemýšlela Jsem, jak ti je dopravit. Jsem daleko a nechtěla jsem planě slibovat. Uf. Tak přeji rychlé uzdravení. A co nejméně bolesti. Drž se.
@stinga nikoho neurazim, nevídim důvod proč zajed? Můžeš me nahlásit pokud se ti něco nelibi. Máš na to právo. Stejne tak jak diskutovat. ![]()
@Kocourhrzal jako opravdu ti nepřijde trapné, řešit v x příspěvcích proč někdo chce staré trika, chce za ně zaplatit, a ty tady pořád vyskakuješ, proč to chce? ![]()
asi s nimi bude obchodovat a obohatí se na starých tričkách, nebo co s tím máš za problém?
z mého pohledu jsi opravdu trapná-trapný (zatím jsem nepřišla na to, kdo jsi)
a ano máš právo diskutovat, ale tady tím urážíš zakladatelku, která je v těžké zdravotní i rodinné situaci a navíc nic nechce konkrétně po tobě, nebydlíš v Praze, nemáš zbytečné trika, tak nevím, proč tu pořád vyrypuješ