Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj děvčata, potřebuji pomoct s pokladní ebvidencí v PC a pokl. knize.
předchůdci udělali chybu, já to mám dopasovat. jenže ruční pokladní kniha tuto chybu „nezná“.
Prosíííííím potřebuji to večer dodělat.
moc nerozumím tomu, v čem konkrétně potřebuješ pomoci…navíc nevím, jestli je to na otevřené téma
![]()
je a není otevřená. Potřevuji poradit a uzavřenou mi nikdo nezareaguje. Máš to v SZ.
třeba bych mohla taky poradit, jestli ještě nevíš, když tak napiš SZ ![]()
Markit.Hl píše:
je a není otevřená. Potřevuji poradit a uzavřenou mi nikdo nezareaguje. Máš to v SZ.
máš SZ zpět…omluva za pozdní dodání
Ale jsem teď na netu, jestli je to ještě aktuální ![]()
MOc děkuji za snahu Vám oběma. ![]()
Vyřešeno myslím zlatou střední cestou.
Holky, jak prosím „vyvolám“ uložený rozpracovaný formulář z daňového portálu zase do podoby formuláře, abych ho mohla dodělat a odeslat datovkou? Mám to uloženo snad ve formě hieroglyfů nebo co, prostě to není fotmulář
jak z toho zase udělám formulář?
Někde je tam možnost „načíst soubor“. Předpokládám, že sis ten rozpracovaný formulář předtím uložila. Takže ho teď jen načteš. Pokud sis ho neuložila, obávám se, že máš smůlu, online se to automaticky nijak neukládá.
Uložila, jenže je to uloženo jako písmena za sebou, takže otevřít nový prázdný formulář a hledat načíst soubor, jdu to pohledat
Jo, jo, začátek je vždycky stejný a pak je tam myslím datum a čas. Nebo se ti to bude dobře hledat podle neobvyklého formátu ![]()