Prosím o radu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Danyny, já zase měla depky z toho, že jsem nedokázala malého plně kojit, ale už to taky přešlo. Určitě nejsi neschopná matka, užívej si miminka a hoď to za hlavu. Přivedla jsi ho na svět a je jedno jak, hlavně že máš zdravé miminko, tak si ho plně užívej ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já byla nakonec ráda že sem musela na císařský řez. Proč bych měla mít z toho depku? Máme přece nádherného syna.
Kojila sem necelé 3 měsíce, pak sem sama odstavila a proč bych měla mít zase depku z toho, že nekojím. Malý prospíval i s umělým mlékem a byl spokojený.
Já nechci žádnou matku urazit, ale proč se zbytečně trápíte takovými pitomostmi. Hlavní je spokojené miminko ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
zvedaváholka píše:
Já byla nakonec ráda že sem musela na císařský řez. Proč bych měla mít z toho depku? Máme přece nádherného syna.
Kojila sem necelé 3 měsíce, pak sem sama odstavila a proč bych měla mít zase depku z toho, že nekojím. Malý prospíval i s umělým mlékem a byl spokojený.
Já nechci žádnou matku urazit, ale proč se zbytečně trápíte takovými pitomostmi. Hlavní je spokojené miminko ne?
hele to jsou hormony
já dneska taky nechápu, proč jsem pořád váhala, jestli odstavit nebo ne, když se mi to dneska jeví tak jasné
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, rodila jsem sice přirozeně, ale nekojila jsem vůbec. Z porodnice jsme odcházeli na UM. Malý se nechtěl přisát, zkoušeli jsme to v porodnici a nic. Po pár dnech jsem ho přestala trápit. Podle mě je jedno jestli mamina kojí nebo dává UM. Důležité je aby dítko bylo spokojené a mamča taky. Vše jsem nechala přirozeně plynout. Maminka jsi výborná, o miminko se staráš jak nejlíp umíš, jako každo správná máma. Zahoď chmury ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, tak já před 6 lety měla akutního císaře. Malá si to na poslední chvíli rozmyslela a nechtěla ven, teď už to beru s nadhledem. Po probuzení z narkozy, když za mnou na JIP sestřička pustila manžela, ale aby to dr. nevěděl, jsem se mu omlouvala, že nejsem schopná porodit dítě. Až později mi došlo, že můžu být ráda, že to tak dopadlo, já ty poslední 2 hodiny přd sekcí byla už mimo,moc jsem nevnímala okolí, jen ty hrozný bolesti, malé selhávalo srdíčko, takže jsem vděčná lékaří, kterého volali, že rozhodl, že bude císař. Další problém kojení, neslo nám to moc a já byla zoufalá, že pořád nemám mlíko a musela jsem dokrmovat přes stříkačku. Sestry co se tam staraly o miminka některé byly hrozné, měla jsem pocit, že se na mě dívají skrz prsty, protože jsem po císaři a k tomu nemám mlíko, pořádně mi nic nevysvětlily a nepomohly a ještě se musely dýl starat o mojí malou. Naštěstí tam byla sestřička co byla ochotná mi pomoc a vše vysvětlit a přitom tohle v její náplni práce nebylo, takže z¨porodnice jsem odcházely a malá byla plně kojená, takže aspoň v tomto jsem se necítila, tak, že jsem selhala.
Jinak dnes se na to dívám zcela jinak, je jedno jakým zbůsobem příjde dítě na svět hlavně, že je zdravé.
Já už vím, že jestli se mi povede někdy otěhotnět, tak budu mít plánovaného císaře, protože po císaři nemám zahojenou vnitřní jizvu, říkám si pořád lepší než akutní císař a potom prvním zážitku to beru jako pozitivní věc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ted jsem někde četla takovou hezkou větu, že nezáleží jak dlouho kojíte (popř. jak miminko přišlo na svět), ale kolik mu dáte lásky
tak se přestan trápit, navíc si myslím že malýmu je taky úplně jedno jestli jsi ho porodila normálně nebo jinak, a bude štastný když bude mít spokojenou mámu, která se netrápí zbytečnostma ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
zuzka.mamka píše:Anonymní píše:psala zuzka.mamka, nějak se mi tam omylem naklikl anonym
o tomhle stavu jsem něco četla, nevím jak je to vážné ale třeba by ti pomohlo promluvit z někým kvalifikovanýmtrochu to zlehčím, ale živě vzpomínám si jak jsem na porodním sále při tlačení hlavičky doktoka vytrvale prosila o císaře![]()
Souhlasím, nedávno jsem o tom četla v Betynce. Snad nekecám, šlo o posttraumatický stresový syndrom. Nejspíš by ses měla obrátit na odborníka.
Neschopná matka určitě nejsi
Držím palce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já se cítila podobně i po přirozeném porodu. Když nastala druhá doba porodní, tak jsem tlačila co mi síly stačily a malý se nechtěl narodit. Měla jsem pocit, že mi úplně ustaly stahy. Dotor mi vyhrožoval kleštěmi a já už fakt neměla sílu. Malý se narodil až poté, co mi píchli nějakou injekci. Potom mi řekli, že má problémy s dýcháním, že se napil plodové vody. Dávala jsem si za vinu, že za to můžu já, že jsem se mohla víc snažit, atd…Měla jsem pocit, že jsem totálně sklamala.Teď jsem ráda, že všechno dobře dopadlo. Chci Ti říct, že si nemáš vůbec co vyčítat, buď ráda, že máš zdravé miminko.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit