Jak odeslat video e-mailem?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
21.5.15 13:13

Prosím o radu :-) - jak odeslat video e-mailem ?

Ahojda, prosím o radu. Mám malé video, do 1 min., uložené ve formátu. avi, ale nedaří se mi jen odeslat e-mailem. Nevím, jak s tím naložit, aby se odeslání zdařilo. Můj dotaz je takový zmatený, ale zkušenější určitě pochopí :-). Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11088
21.5.15 13:16

Ahoj, i video 1 minuta muze byt na odeslání mailem moc velké. Zkus nahrat např. na ulozenka.cz a poslat odkaz, at si ho prijemce stáhne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23298
21.5.15 13:17

Jakou ma to video velikost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.5.15 13:43

@jita22 Ahojky, na ulozenka.cz ? To lze? Snad je to jen na balíky…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.5.15 13:44

@marfra zakl.: Ahojky, video má jen 18,1 MiB… :)

• Citovat
  • Upravit
23298
21.5.15 13:55

Jakoze 18 mebibajtu (MiB)? nebo megabajtu (MB)? Ono vetsinou pres email vic jak 10MB nedostanes. Tak jedine bud zmensit jeste video, coz ja delam treba pres program Format Factory a nebo poslat pres Uschovna.cz http://www.uschovna.cz/
Nahrajes, zadas email komu to chces poslat a ten si to pak stahne. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11088
21.5.15 15:09

Pardon, uschovna :) Nějak mi na mateřské selhava mozek :) a proč se ptáš anonymně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
966
21.5.15 15:14

Jojo, přes úschovnu to projde v pohodě, příjemce si to pak stáhne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
21.5.15 17:13

Uschovna je OK, ale pokud chcete něco lepšího, já používám Mega (https://mega.co.nz). Po registraci získáte 50GB prostoru zdarma, přístup k obsahu je šifrovaný, doma uložení souboru neomezená. Nahrajete soubor a pak pošlete příjemci jen odkaz na stažení (pravé tlačítko myši a Získat odkaz-Kopírovat do schránky). Já si tam ukládám důležité věci, přístup je z jakéhokoliv počítače s připojením k internetu, není limit na velikost nahrávaných souborů, není ani limit rychlostní, dá se nahrávat a současně stahovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák