Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Prosim o radu nevite nekdo co na katastru znamena “obeslani ucastniku rizeni “ po uplynuti 20 denni lhuty zaplombovani? Podle mych zkusenosti se tam vzdy objevi jen “obeslani ucastniku s informaci o provedenem vkladu “. Nevite nekdo proc je tam jen “obeslani ucastniku rizeni “? Cekam na ten vklad jak na smilovani.
Nám se to objevilo, než přišlo vyjádření
@martina.se píše:
Nám se to objevilo, než přišlo vyjádření
Myslis nez vam prislo vyjadreni ze vklad byl proveden? Diky
@Anonymní píše:
Myslis nez vam prislo vyjadreni ze vklad byl proveden? Diky
Ano, bylo to tam cca 5 dní, než si novy majitel vyzvedl rozhodnutí..
@martina.se píše:
Ano, bylo to tam cca 5 dní, než si novy majitel vyzvedl rozhodnutí..
Aha takze vklad bude proveden az v momente kdy si ja jako novy majitel vyzvednu rozhodnuti?
@Anonymní píše:
Aha takze vklad bude proveden az v momente kdy si ja jako novy majitel vyzvednu rozhodnuti?
On už proveden je, je to v rozhodnuti, co vám jde.. Jen na tom výpisu se to objeví, až si to prevezmete
@martina.se píše:
On už proveden je, je to v rozhodnuti, co vám jde.. Jen na tom výpisu se to objeví, až si to prevezmete
Jo takhle. Tak diky moc za rychle rady ![]()
@Anonymní píše:
Jo takhle. Tak diky moc za rychle rady
Není zač. Náhodou jsou teď rychlí ![]()
@martina.se píše:
Není zač. Náhodou jsou teď rychlí
Ja ted koukala na net a pisou ze pokud doslo k vkladu melo by tam byt napsano “obeslani oznameni o provedenem vkladu “ a ne “obeslani ucastniku rizeni “. Meli jste tam jen “obeslani ucastniku rizeni “? Mam trochu obavy jestli tam neni nejaky zadrhel a proto nas obesilaji..
@j.a.n.i1 píše:
Ano, tohle bude spis zadrhel…
Myslis? Vyznas se v tom? Myslis ze to znamena ze je neco pravne spatne s tou nemovitosti?
@Anonymní píše:
Myslis? Vyznas se v tom? Myslis ze to znamena ze je neco pravne spatne s tou nemovitosti?
Já nepracuju přímo na katastru, ale v práci jsem s převodem nemovitostí přicházela téměř denně do styku. Teď jsem už 9m na MD, takže si nemůžu uvědomit, jak to přesně v tom výpise bylo. Ale co mám z práce zkušenosti, tak kdyby tam byla nějaká chyba (ve smlouvě, na formuláři, a pod.), vyzvali by vás k doplnění/objasnění chyby už dávno. ![]()
@werajsik Kdy dávno, tech 20 dnu to povetsinou nekde leží na kupicce.
Prosim o radu nevite nekdo co na katastru znamena “obeslani ucastniku rizeni “ po uplynuti 20 denni lhuty zaplombovani? Podle mych zkusenosti se tam vzdy objevi jen “obeslani ucastniku s informaci o provedenem vkladu “. Nevite nekdo proc je tam jen “obeslani ucastniku rizeni “? Cekam na ten vklad jak na smilovani.