Nábytek pro mimčo

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1038
13.7.13 13:54

Tak já přebalovák měla, ale přebalova jsem tam asi první 4 měsíce, druhého už vůbec…pak jen na zemi - pro jistotu :)v postýlce byli kluci jen v noci, pak už ani to ne, přes den jsem je měla v houpacím lehátku, na gauči, na dece na zemi (prostě jak bylo potřeba) a koupala jsem rovnou ve velké vaně na molitanovém lehátku, s plínkami nevím já používala čtvercovky na přebalování a měla jsem asi 80 ks, pod hlavu by jich stačilo asi opravdu tak těch 10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
13.7.13 13:55

@didcikk ikeu doporucuju jsme spokojeni vpodstate se vsim co jsme odtamtud meli. Kdyz byl problem vzdycky vyresili k nasi spokojenosti. Za me ano ;)
Spat jsem davala normalne do loznice. Pokud nespi je idealni deka na zemi, ohradka, cestovni postylka zalezi kolik kdo mamista co se mu osvedci. Na zacatku treba kosik. AlenezbTne neni nic. Vazne staci ta deka na zemi.
Prebalivak za me ano. Na prvniho jsem nemela. Jen provizorni pres postylku to ale bylo vysoko a na pracce po koupani. Ale mamproblemy se zady takze ted u druheho jsem si ho doprala a super slouzi uz rok ke vsi spokojenosti ;)
Mam. Ten obyc z ikei a staci. Mit vic mistaa hoditse nam to pak do pokojicku
Ibil by se mi ten co jsi davala ale mi na to misto nemame.
Koupani zalezi na tobe co se ti vic libi. Ja koupala do dobynez sedeli v kyblicku nebo vevelke vane a pak uz zrovna taky ve velke. Vanicka mi prijde marna spatne semi s tim manipuluje. Zkousela jsem u kamaradky. A pro me opet dalsi kram ktery bych resila kam dat.
Bavlnenych mozna trochu vic i kdyz na zacatek tech 10 asi staci. A kdyz budemalo tak dokoupis ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
13.7.13 13:55

Ležení mimo postýlku do 3 měsíců se odehrávalo v košíku, spaní jen v postýlce. Máme psa, takže jsem pokládala na deku na zem až od těch 3m. Do lehátka jsem dávala jen na chvíli, ne na celý den natož na spaní. Koupala jsem v kyblíku, pak ve velké vaně a to už děti seděly. Přebalovák jsem měla, ale nepoužívala, protože mi bylo pohodlnější přebalovat na posteli, gauči, na zemi… Nicméně to je dost individuální, spousta kamarádek ho maximálně využívala celou dobu plenkování. Bavlněných plen bych doporučila víc, alespoň 15-20, ať to nemusíš prát obden. Pokud bude dítě blicí, tak to jede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
13.7.13 13:56

Ahoj, za mě těch plen tak 30 ks. Moje pořád ublinkává, spotřebuju tak 10 za den…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13428
13.7.13 13:57

@didcikk já měla v kuchynoobýváku kolébku, ale moc jsem jí nevyužila. Co koš na kolečkách? Ten by jsi si mohla přesouvat jak by jsi potřebovala ;) Já mám bavlněných plenek 20. Přebalovák jsem měla a využila jsem ho cca půl roku. Pak už ne. Měla jsem ho půjčený od bráchy. Na druhé dítě neplánuju, mám nafukovací podložku. Vaničku jsem měla a když z ní vyrostl šel do vany na lehátko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7198
13.7.13 14:03

Syn mi spal normálně (přes den) v léhátku :nevim: ono novorezeně spí skoro pořád, a nosit ho každou hodinu do postýlky je zbytečné. Já jsem normálně nechávala spát v rychlozavinovačce na gauči, miminko můžeš odložit vlastně kdekoliv :mrgreen: nepohybuje se takže je to skoro jedno.

Přebalovací pult nepoužívám a osobně bych ho nekupovala :nevim: miminku po kadění je stejně nejlepší zadek umýt pod vodou a pak ho nést přes celý byt na pult :nevim: mám podložku na pračce a bohatě stačí

nekupuj takové ty malé vaničky s integrovaným lehátkem, využiješ tak první tři měsíce a pak prd. Takže normální vaničku a do ní tu podložku ;) je celkem jednou jakou, já mám látkovou.

plen bych koupila i víc. Já mám dítě s refluxem a denně jich padlo minimálně 15 :nevim: ale to uvidíš, dokoupit můžeš i potom ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
13.7.13 14:08

Tak já měla v obýváku druhou postýlku, starou, ještě po nás. A později houpací lehátko. Na přebalování jsem měla podložku, která byla umístěná na obyčejné komodě v ložnici. Látkových plen jsem měla taky koupených 10, ale potom jsem dalších 20 dokupovala, takže pro nás bylo 30 tak akorát. ;) Na koupání jsem měla klasickou vaničku, podložku jsem měla, ale nakonec ji nepoužívala. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tarfinka
13.7.13 14:12

U nás spí mimčo bud v cestovní postýlce, nebo v léhátku od FP, pokud potřebuju dělat něco v kuchyni, tak ho tam přenesu i s lehátkem a třeba ho jen houpu nohou. Přebalovák jsem si koupila u první dcery, takový ten černo-bílý z ikei a mám ho v koupelně a používám ho na ní do ted i ve 20-ti měsících, když jí vyndám z vany, tak jí natom obleču, vyčistím zuby..u nás se užije dost, teď i na mimčo, plen si myslím těch 10 do začátku určitě stačí a pak si kdyžtak dokoupíš, kdyby bylo miminko hodně blinkací. A do vany používáme klasické lehátko za pár korun.

• Citovat
  • Upravit
8937
13.7.13 14:13

Nabytek z Ikei nemam, mam jen ten jejich obycejny prebalovak a maly ma 2 roky a porad ho pouzivame, u postele te budou bolet zada.
Postylku my mame od pocatku v deckem a pres den, kdyz byl vzhuru byl bud v lehatku nebo na sedacce (lezel v rohu a vedle sebe mel velky polstar, aby nespadl) a kdyz byl vetsi, tak deku na zemi a kdyz pres den spinkal, tak bud usnul, kde zrovna byl nebo v tom pokojicku a nechala jsem otevrene dvere, abych slysela, az se vzbudi.
Koupali jsme ve vanicce a tam jsme meli takove to dratene lehatko s latkovym pratelnym potahem (jak byvalo i za nas).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20385
13.7.13 14:17

postylku- velkouv pokojicku (ted v obyvaku), malouv kuchyni nebo obyvaku. JInak mala na hraci dece nebo v lehatku od Fisher price - lehatko a naprosta spokojenost, hlavne protoze je az do 18-ti kilo, takze v nem i nas triletak muze sedet… ;)

A jinak, mame blici miminko, takze plen min. 30, nejradeji tech starych… ;)

Koupu ve velke vane s triletakem nebo se mnou, vanicku jsem pouzila asi 2×. (i na prvniho).

Prebalovakvyuzivam hodne, mame ho na skrince v pokojicku, hlavne ho pouziva i moje mamka, ktera se k postylce neskloni… ;) A mame ho pridelany na skrince napevno, aby se neposouval apod… ;) Ale da se kdykoliv odmontovat, takze skrinka potom bude pro jednoho z deti na hracky nebo tak… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
13.7.13 14:20

Přebalovala jsem na komodě, máme takovou fajn širokou, takže jsem si koupila jen kus hrubšího molitanu, obšila jsem si ho a na tom jsem přebalovala cca do roka.

Přes den jsem malé mimčo měla v košíku na kolečkách nebo lehátku a podle potřeby jsem si ho převezla kam jsem potřebovala.

Bavlněných plínek pod hlavičku jsme měla koupených 20.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
13.7.13 14:29

Postýlku máme kromě ložnice v obýváku i v kuchyni. Je to pro mě pohodlnější :)
Přebalovák jsme neměli a nemáme a vůbec mi to nevadí ;) Přebaluju v postýlce.
10 plen pod hlavičku mu přijde dost málo. Aspoň těch 20-25ks to chce. Obzvlášť, když je mimčo blinkací.
Koupeme ve vaničce, lehátko mi nechybí 8)

Příspěvek upraven 13.07.13 v 14:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
13.7.13 14:30

První byl v cestovní postýlce a pak v ohrádce s matrací, druhý byl do 2m v korbičce od kočárku a pak na bdění v ohrádce, na spaní v ložnici, třetí byl na spaní v ložnici, první dva měsíce jen spal a řval, takže se v obýváku skoro nevyskytoval, pak je v ložnici na spaní, v ohrádce a různě po zemi na bdění. Všichni tři měli lehátko, ale v tom byli chvilinku, než jsem třeba uvařila či tak, třeba 20min max nebo jak vydrželi.

Přebalovák mám z ikey ten úplně nejjednoduší pultík dřevěný, je v koupelně a jede třetí dítě, tváří se, že je nesmrtelný :mrgreen: Já si nedokážu představit mít přebalovák jinde než v koupelně, vyndavámna něj děti z vany, prdelku meju vodou…

Děti koupu ve velké vaně, používám klasické lehátko rovné plátěné, když začnou nějak obstojně pást koně a nehrozí, že jim spadne hlava dolů, tak je dávám do vany na bříško.

Počet plínek, 10ks mi přijde málo, ale první a třetí byli poblioni a měli jsme spotřebu pod hlavičku velkou, navíc já si plíny cpala pod triko, protože mi hodně teklo mlíko, dávala jsem čtverce pod prdelku na přebalování, protože při rozbalení kakali a čůrali… Takže moje spotřeba denně byla klidně 20-30ks plínek a to nepočítám ty, do kterých jsem jim balila zadek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
didcikk
13.7.13 14:34

MOC DÍKy holky, a co bude lepší lehátko od fisher price nebo ta houpačka? Lehátko můžu přemisťovat houpačku asi těžko :(

• Citovat
  • Upravit
JellyBean
13.7.13 15:06

Ahoj :mavam:
U nas mame postylky dve. Jednu,,velkou,, v loznici, kde spi po obede a v noci a pak,,hraci,, v obyvaku a to je cetovni postylka, ktera se pak hodi i na cesty, takze dvoji vyuziti :palec: Doma tam mame teda normalni matraci. Postylka ma taktez kolecka, takze se da prevezt podle potreby. Prebalovak mame a vyuzivame. Pred tim, kdyz jsem hlidala kamaradce deti a prebalovala na posteli nebo gauci, tak me bolely zada :zed: Latkovych plen mam cca 25-30. A co se tyce otazky jestli houpacku nebo lehatko, tak pro me je lepsi lehatko. Da se prenaset a jak uz tady bylo psano to od fisher price je super a je az do 18 kilo :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný