Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, chci se zeptat, jestli někdo nemáte doplňky do koupelny z ikeii. Jedná se mi hlavně o skříňky a umyvadla a jak jste spokojené?
Budu ráda i za foto ![]()
Díky
Máme lillangen, bolder a bjorken. Je to prostě ikea, ladí to pěkně k sobě, ale třeba panty bez tlumicu, žádný luxus. Kuchyňský nábytek je kvalitnější, takže v jedné koupelně máme kuchyňský, je to rozměrově i barevne variabilnejsi, hloubku skřínek jsme si upravovali sami, s tím jsem spokojenější.
@Cuddy píše:
Máme lillangen, bolder a bjorken. Je to prostě ikea, ladí to pěkně k sobě, ale třeba panty bez tlumicu, žádný luxus. Kuchyňský nábytek je kvalitnější, takže v jedné koupelně máme kuchyňský, je to rozměrově i barevne variabilnejsi, hloubku skřínek jsme si upravovali sami, s tím jsem spokojenější.
Děkuji, mohla bych se zeptat na ty bjorken? Ty se nám právě líbí…
@lennny píše:
Děkuji, mohla bych se zeptat na ty bjorken? Ty se nám právě líbí…
Máme ty bez zrcadel. Je to dřevo, pekne. Jen není moc hluboká, takže se tam toho moc nevejde, mám i dojem, ze má pevne daný interval mezi policemi a lak se tam třeba nevejde. Nám to nevadí, co nevyhovuje se upraví.
@Cuddy píše:
Máme ty bez zrcadel. Je to dřevo, pekne. Jen není moc hluboká, takže se tam toho moc nevejde, mám i dojem, ze má pevne daný interval mezi policemi a lak se tam třeba nevejde. Nám to nevadí, co nevyhovuje se upraví.
To by nevadilo…pod umyvadlo by se mi líbila taky ta lillangen, můžu se ještě zeptat i na ni?
@lennny píše:
To by nevadilo…pod umyvadlo by se mi líbila taky ta lillangen, můžu se ještě zeptat i na ni?
Ta je také v pohodě. Je to tedy fólie, zatímco ta bjorken je dřevo, tak ta barva není identická, ale hodně podobná.
@Cuddy píše:
Ta je také v pohodě. Je to tedy fólie, zatímco ta bjorken je dřevo, tak ta barva není identická, ale hodně podobná.
Moc děkuju..nerada tě otravuju, ale nemohla by jsi mi poslat nějakou fotku? Jsi jediná, kdo zareagoval
Od nás je Ikea hodně daleko, tak právě nevím, jestli se pro nábytek jet nebo ne… ![]()
Byla by jsi moc hodná. Děkuju ![]()
@lennny píše:
Moc děkuju..nerada tě otravuju, ale nemohla by jsi mi poslat nějakou fotku? Jsi jediná, kdo zareagovalOd nás je Ikea hodně daleko, tak právě nevím, jestli se pro nábytek jet nebo ne…
Byla by jsi moc hodná. Děkuju
Dnes se vracíme z dovolené, tak zkusím něco vyfotit a pošlu SZ.
@Cuddy píše:
Dnes se vracíme z dovolené, tak zkusím něco vyfotit a pošlu SZ.
Díky moc ![]()
Ahoj ![]()
také se přidám…
Máme z IKEA GODMORGON skříňku, na to umyvadlo ODENSVIK a na zem koupelnovou podložku.
Po té, co jsme prošli koupelnová centra a podobný nábytek tam stál několikrát více, nebylo o čem rozhodovat ![]()
Jsme spokojeni, koupelna je nová asi cca půl roku, záleží, jak to bude vypadat časem, ale myslím, že to bude Ok.
Fotky pro inspiraci : aniga.rajce.net
Obklady jsme kupovali nakonec v OBI, výrobce je z Polska, sice se muselo přebírat, ale zase cenově to nevycházelo tak hodně.
Chtěla jsem, aby byly matné a v té době realizace spíše všude byly lesklé.
Pamatuji si, že oproti konkurenci docela šla i cena za bordury atd.
Barevně mají provedení naše - bílá, světle šedivá, tmavě šedivá + červené doplňky (popř. doplňky proužky z těch třech barev + tuším nějaké šedivé ornamenty).
Hodně podobné jsou ještě obklady SPIN - vyzobrazení např. tady http://estop.cz/…pelny/spiner