Nábytek pro mimčo

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
35545
13.7.13 15:31

U prvního - postýlka jen v ložnici (stejně spal s námi v posteli) :oops: přes den - na zemi, v křesílku, v šátku, venku v kočárku
U druhého - postýlka po nás i v obýváku, protože máme štěně a tříleťáka, tudíž zem je silně nebezpečná na odkládání :P
Mám jen takovou přebalovací podložku na stole v kuchyni.
Plen mám hodně, látkuji, ale těch deset mi přijde málo, když nenaplníš pračku, no nevím. Starší neublinkával vůbec, malá dost :think:
Křesílko máme, to je šikovná věc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
13.7.13 15:42

Jen k těm látkovkám.. kdyby jsi měla blinkací mimčo, tak 10 stačit nebude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
quassa
13.7.13 15:45

Přebalovák nemám, na starém stole mám přebalovací podložku http://www.zbozi.cz/…podlozka-a2/ + věci co potřebuju k přebalení (čisté plínky, bepanthen, apod.)
Malá mi asi do půl roku dost ublinkávala, takže za mě plínek raděj 20 - teď už je skoro nepotřebuju :)
V kuchyni mám druhou postýlku a jinak je na koberci / zemi a hraje si s hračkama, ale když byla menší měla jsem starý kočár ještě po nás a převezla jsem si ji kde jsem zrovna potřebovala… no a taky lehačku do FP

• Citovat
  • Upravit
6836
13.7.13 20:29

Já mám jen přebalovací podložku na stole a stačí to.Do té doby, než se začal přetáčet byl celý den s námi v obýváku, spinkal na gauči. Plen mám 10,i když dost ze začátku zvracel, stačilo to, peru často :D Vaničku nemáme, od mala koupeme v normální vaně. Teď v 9 měs. jsme koupili protiskluzovou podložku, aby neuklouzl, když sedí. Když to tak po sobě čtu, vypadá to, že malýmu nechceme nic kupovat :lol: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný