Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Test je pozitivní!
Jinak ms bolesti jsou normální. Já je měla do 8tt.
Gratuluji ![]()
@petra2212 píše:
Jak dlouho máš zpoždění?? Vypadá to nadějně
dle ms kalendáře v telefonu by to měl být 3 den zpoždění, ale nemohu říct přesně, cyklus mám lehce rozházený
Test je pozitivní, takže první krok k úspěchu.. Držím palce, ať to dopadne.
Bolet v podbřišku být může.
@eva valoi píše:
Test je pozitivní, takže první krok k úspěchu.. Držím palce, ať to dopadne.
Bolet v podbřišku být může.
Moc děkuji, zatím nechci plašit jdu do toho s velkou pokorou 🙏🏽
@alenka378 píše:
Moc děkuji, zatím nechci plašit jdu do toho s velkou pokorou 🙏🏽
Mam stejny pocit jako vy. Dnes vysledek tento a take nevim.
@alenka378 To je dobře. Početí a zrození nového života se dá přirovnat k zázraku a k tomu pokora podle mě patří.
Test je pozitivní, zpoždění mas. Bolesti jako při MS jsou úplně normální. Gratuluji
@JancaS84 píše:
Test je pozitivní, zpoždění mas. Bolesti jako při MS jsou úplně normální. Gratuluji
Děkuji, snad to dopadne ![]()
Jak píšou holky. Test pozitivní a bolesti břicha jsou normální
Bolesti co popisujes jsem měla celé první těhotenství a mám je i v druhém (38-39 týden - nevím přesně 😀).
Test je pozitivní. Gratuluji ať to vyjde ![]()
Bolesti co popisujes jsem měla celé první těhotenství a mám je i v druhém (38-39 týden - nevím přesně 😀).
Test je pozitivní. Gratuluji a přeji ať to vyjde ![]()
Ahoj holky, tak výsledek včerejšího HCG je 16,7, myslíte že to je v pořádku a že jsem to zachytla třeba v začátku? Nebo je hodně nízké a spíš biochem?
Dobrý den,
mám velkou prosbu, včera jsem po nátlaku udělala těhotenský test, který vyšel tak jak je na fotce, další udělám ve středu nebo koncem týdne. Máme s partnerem velkou radost, je pozitivní? + se chci zeptat zda je tu někdo kdo měl bolesti jako když má přijít menstruace a tlaky v podbřišku? Je to možné i když je to takhle brzy? Moc děkuju za odpověď.