V jakém věku mají děti velikost nohy 21?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10052
18.8.10 23:28

Kolopolo - až je bude teoreticky nosit bude jí kolem roku a čtvrt tak nějak, díky za radu, je to opravdu tak nebezpečné? i kdyby je nosila občas??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kolopolo
18.8.10 23:44

No já nechci v žádném případě tvrdit, že jsou tyhle botičky nebezpečné. Jen vidím, že věnuješ čas výběru botiček, tak jsem chtěla jen upozornit, na co se taky zaměřit. Zkus si přečíst třeba tento článek: http://www.rodina.cz/clanek855.htm
Je pravda, že můj pětiletý syn měl vždy kotníčkové boty kožené, vždy na míru (a stály nás nemálo peněz) a teď se ukazuje, že bude mít nejspíš plochou nohu. Ale jelikož s tímto problémem bojujeme celá rodina, tak u nás to bude spíš dědičný problém. Kamarádka kupuje dětem od malička boty u větví a nožičky mají v pořádku. :think:
Každopádně přeju dobrý výběr a ať se botičky líbí. Radka

• Citovat
  • Upravit
10052
18.8.10 23:53

no já jsem zase někde četla, že je naopak lepší aby dítě mělo volný kotník, tak nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonym195
19.8.10 00:08

zuzko,ano je pravda,ze ma mit dite volny kotnik,ale v dobe,kdy se uci chodit.To by se nemeli davat boticky,az kdyz dite chodi dobre,pak kotnickovou botu.
Tim nechci rict,ze moje dite ma pouze boty kotnickove.

Jinak muj syn ma nohu 21 a jsou mu dva roky.

• Citovat
  • Upravit
kolopolo
19.8.10 00:09

Je to možné, nejsem odborník. Moje dětská MUDr. i ortoped říkali do tří let kotníčková bota, zpevněná pata, měkká podrážka. Možná se zkus zeptat svojí MUDr., k ní máš určitě důvěru. Radka

• Citovat
  • Upravit
1874
19.8.10 01:06
zuzka.mamka píše:
Ahoj maminky mám možnost koupit dcerce dopředu krásný botičky značkový, ale nevím jestli je využijeme, ted má nožičku č. 18, kdy tak myslíte že by dorostla do velikosti č. 21??díky moc

Naše malá měla v 9 měsících vel 19 a to ještě s rezervou, ve 14 měsících ji už byla těsná… Teď má 1,5 roku, nosí vel 20 v pohodě, koupili jsme nedávno sandálky vel 21 a ty jsou ji ještě docela velký… Má je na doma, tak počítám, že ji tak ještě do jara budou… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
19.8.10 01:12

Moje dcerka mela cislo 21 ve dvou letech,ted ma 22.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
19.8.10 06:42

Ahoj Zuzko. Tak malý měl číslo 21 jako svoje první botičky v roce. Teď už má 23 :mrgreen:
Jestli můžu poradit, tak já bych takhle dopředu nekupovala. Nevíš, jestli jí budou sedět, každé boty mají jiný střih. Navíc by raději, jak píše kolopolo, koupila obuv s pevnou patou, ke kotníčku.

Jinak co se týče dávání botiček, tak náš dr. nám poradil dávat botičky v době, kdy začíná oblejzat nábytek, ale vždycky na chvíli - na zvykačku. My měli na doma tyhle - http://www.deichmann-obuv.cz/…/catalog.php?…

• Citovat
  • Upravit
7887
19.8.10 08:14

Zuzko, botky jsou nadherne, ja bych do nich šla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
19.8.10 08:15

ahoj Madi, tak u nas se sice oblejza nabytek, ale boticky nase mala motorova myska nechce, nevim jak mu je vnutit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27006
19.8.10 08:17

My měli 21 první zimu takže v roce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
19.8.10 08:30

Tuhle velikost (21) měl malej v 10.měsících a byly to jeho první chodící botičky. :mrgreen:

Příspěvek upraven 19.08.10 v 09:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
19.8.10 09:04

hmm, tak jak které dítě.. my začínali na velikosti 21 v roce :) a v 14 měsících už 22, v 18m 23 atd. nyní aktuální velikost Essi bot 28 :-P

záleží na tom, jaké jsou to botičky, můžeš je využít na doma, na chození po vnitřních prostorách, ale já bych je asi radši nekupovala.. vždycky jsem Vojtovi boty zkoušela, i teď.. každé dítě má jinou nohu, jiný nárt, jinak širokou.. a nemusí jí třeba vůebc pak sedět..
(V. nemůže mít úzké superfitky, nedostane se do nich.. třeba..)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27248
19.8.10 09:11
barique píše:
Mojí neteři je 21 malá už teď v 15ti měsících 8-o

Náš malej měl v 11 měsících 20 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
19.8.10 09:19
madi píše:
Ahoj Zuzko. Tak malý měl číslo 21 jako svoje první botičky v roce. Teď už má 23 :mrgreen:
Jestli můžu poradit, tak já bych takhle dopředu nekupovala. Nevíš, jestli jí budou sedět, každé boty mají jiný střih. Navíc by raději, jak píše kolopolo, koupila obuv s pevnou patou, ke kotníčku.Jinak co se týče dávání botiček, tak náš dr. nám poradil dávat botičky v době, kdy začíná oblejzat nábytek, ale vždycky na chvíli - na zvykačku. My měli na doma tyhle - http://www.deichmann-obuv.cz/…/catalog.php?…

Ahoj Zuzko, já tedy plně souhlasím s Madi, že by dítě mělo mít kotníčkovou obuv , nejlépe koženou. Navíc opravdu nevíš, jestli botička sedne, každé dítě má jinou nožku.

Taky jsem měla cukání - jedny botky se mi taky takhle moc líbily, ale vydržela jsem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková