V jakém věku mají děti velikost nohy 21?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12978
19.8.10 10:48

ahoj. V roce měla malá 21 sandálky ( byla tam velká rezerva víc jak 1cm), ted má stále podzimní 21 také ještě s rezervou ( je jí 14m skoro 15) a zimní už jsem koupila 22..
přimlouvám se ale za pevnější kotníčkovou - tohle je tak na ukazování do kočárku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
21.8.10 10:34

ještě k té kotníkové botě… (já si teprve teď všimla toho obrázku.. :oops: )

je pravdou, že čeští pediatři a ortopedi doporučují minimálně do 3 let pevnou kotníkovou nejlépe koženou obuv. vždy vyzkoušet, nejlépe vyndavací stélku, pro dobrou kontrolu velikosti a kdesi cosi. a je pravdou, že většina evropských, amerických dětí rozhdoně takto hlídaná není a zatím nebyl prokázán významnější vliv na cokoliv.. pravda, čas může mluvit v náš prospěch.. (proto V. taky kotník. boty nosí..)
také doporučení o prvních botách se různí.. nám se dostalo takového, že rozhodně bez bot a boty až teprve opravdu začne chodit = ujde pár metrů. předtím protiskluzové ponožky, právě pro volný kotník.. nicméně máme kachlové podlahy a zase se tvrdí, že tyhle tvrdé nejsou dobré pro nohu (plochost a tak.. ) a nikdo mi nebyl schopný říct, jak to tedy udělat co nejlépe..
někdo pak doporučuje boty na doma, někdo ne. někomu stačí bačkůrky, někdo se osype jen při tom slovu..

takže - zas tak černobíle bych rozhdoně věci neviděla, ty názory se hrozně různí a je dost těžké si vybrat..

boty vypadají hezky, a pokud jsou značkové - i když - co je značka? - na chvíli neublíží.. (koupila jsem V. kotníkové tenisky Adidas a ony mají zpevněnou patu a docela pevný kotník, byť jsou látkové… !)

a s těmi botami do 3 let kotníkovými - no, nemám šanci :) před měsícem jsem V. zakoupila sandály nízké, protože vel, 27 se v kotníku prostě nedostane a v essi měli dovolenou.. a v ostatních obchodech se zdravou obuví vel. 27 v kotníku nebyla.. a bos chodit nemůže.. :mrgreen:

koupila jsi ty botky nakonec? ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
18.2.14 13:01

Ahoj byli jsme nakupovat u Bati a nabídli nám botky v akci, tak jsem koupila za 300,– ze 600,–, původně jsem vzala 19 je nám půl roku ale radši jsem je šla vyměnit za 22, ty by mu mohly být tak na podzim? teď má nožku necelých 10cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.7.15 15:34

boty

V 1. roce měří tak malo a ma tak malinkou nohu jooo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: malý má 6.měsícu, měří 72cm, a nohu ma 20cm takže kus chlapa po tatinkovi bude vysokýýýý :-) :potlesk: :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková