Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahoj maminky mám možnost koupit dcerce dopředu krásný botičky značkový, ale nevím jestli je využijeme, ted má nožičku č. 18, kdy tak myslíte že by dorostla do velikosti č. 21??
díky moc
Ahoj,já bych je určitě koupila,vždyt do nich doroste,ale za jakou dobu to si nedovedu odhadnout,ale koupila bych je.. ![]()
Samík má 21 teď, nosí je tak od 14 měsíců a kousek, to ještě vešel do vel. 20. Takže tak nějak zhruba asi, každý je samo jiný. Záleží, co je to zač. Jestli něco sezónního, tak bych je nebrala, jestli něco, co využije i na doma, tak klidně, někdy jí budou ![]()
Mates ma ted 20 nohu, takze 21 botu, ma neco pres 80cm, tipuju tak 83cm. Myslim, ze ma na svou vysku docela malou nohu, dokonce ji mel pri 80cm mnohem mensi, pak byl skok, kdy mu poporostla behem chvilky o vic jak 1cm a zse roste rovnomerne. Tipuju, ze z 18 nohy bude mit tu 20 tak za 4m, mozna i pozdeji. Kdyz ma clovek pripravene botky dopredu, tak to chce tak 2× do mesice nohu zmerit, aby to neprosvihnul ![]()
holky právě že je to taková, jarní/podzimní bota, tak mě to zajímá abych je nekoupila a pak by to vyšlo na zimu
ale podle toho co píšete by to mohlo být akorát
jsou z bazárku za pár kaček, moc se mi líbí
aukce už končí tak se musím rychle rozhodnout
To může mít přinejhorším i na doma, jestli jsou za dobrou cenu, riskla bych. Ale přeměřovat, jak píše Čiči
![]()
anguo, jsou opravdu za pár korun, tak když v nich bude nakonec capat doma taky se nic nestane
Jinak malá měří 78cm a má nohu teď 21 a to má 13 měsíců, takže to má po tatínkovi docela velikou no, jiné děti mají 19 v jejím věku ještě když je to holčička, no kluci mívavjí nožku větší. Ono to zaleží jak které dítko a k tomu jak komu roste nožka. ![]()
Zuzko já takhle koupila teď botky na podzim. Teď má sandálky 20 a jsou mu akorát podzimní jsem koupila 21 a když by mu náhodou nebyly, tak je prodám.
Klidně je kup a přinejhorším je prodáš, lidi prodávaj i nošený boty, takže myslím, že s nenošenýma problém nebude
Ahoj, já teda vím, že si se na tohle neptala, ale nechceš zvážit koupit dceři kotníčkovou obuv? Podle velikosti, bude mít něco přes rok, že? Fakt nechci poučovat, ale abys potom nelitovala peněz (byť píšeš, že jsou tyhle levné). Píšeš, že jsou značkové, to je asi pravda, ale podle obrázku nemají pevnou patu a v totmo věku by botičky měli být šněrovací nad kotník. Možná to víš a já jen prudím, ale je možnost, že tohle nevíš a mohla bys později litovat, že tě nikdo nepoučil. Tak tolik ode mě a ještě jednou se omlouvám, pokud je má rada příliš troufalá. Radka
Náš malej má teď botičky 21 a jedny má 22.Pozor na číslování.Každá značka to má jinak.Malýmu jsou jedny boty 21 tip ťop a v druhých má ještě kousek místa. ![]()