Jaké botky na zimu 1 - 2 roky??

15404
18.8.10 12:24

Jaké botky na zimu 1 - 2 roky??

Ahoj maminky, prosím o vaše názory na zimní botky pro děti mezi 1 - 2 roky! Jakou máte značku, co vám na nich vyhovuje, apod…Ségra hledá, ale ráda by se inspirovala :wink: Děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
50725
18.8.10 12:33

Jé, to mi jde do rány, zrovna nad tím taky přemýšlím :mrgreen: Zatím vím, že koupím dvoje - jedny na bobovačku a jedny do města. Ale jaké… :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21643
18.8.10 12:42

co mám ozkoušené značky, tak Essi, Pegres, Fare a Santé. všechny jsou kvalitní, s atesty. je potřeba jen najít ty, které dítku nejlíp sednou na nohu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22061
18.8.10 12:50

Naprosto nejdokonalejší zimní botičky jsou Geox… ale bohužel cenově jiná kategorie… :-( Malá je dostala loni od babičky a jedním slovem, geniální… Nožička zůstala teplá, suchá a ještě vypadaly krásně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
18.8.10 14:53

Před týdnem jsem koupila z emimna bazárku zimní botičky essi - jsou jako nové, krásné s kožíškem..A dnes jsem koupila podzimní celokoženou obuv - atestované Kornecki( polské certif. botky)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
18.8.10 15:44

Ja jsem zatim spokojena s celokozenou botkou od Deichmanna, jsou certifikovane, Elephanten, takze az pujdem pro zimni, tak nejdriv tam, cenove jsou stejne, jako vyse jmenovane znacky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
18.8.10 16:00

Moc zatím děkuji, předám info dál :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
19.8.10 07:48

Taky mě to zajímá,budeme první zimu s botama :lol:
Já jsem většinou slyšela chválu na Geox a Superfity :-) Tak uvidím.
Zatím máme boty od DPK-maximální spokojenost! a sandálky od Essi,taky dobrý,ale tužší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková