Ujme se někdo pejska?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Pes neni vec. Pred tydnem nevedela, ze na nej nema penize ani cas. Ja cekala nekolik let, nez jsem vedela, ze si muzu poridit dalsiho psa.
Tohle mi prijde fakt neuveritelny. Takze rada, ktera tu zaznela mockrat: psa vratit do utulku a nejlip hned. Cim dyl tohle trva, tim hur pro nej. A nemyslet sobecky jen na sebe.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Michalka43201 píše:
Dobře vrátím ho
vrať psa do útulku, ono se to občas stává, čím dřív to uděláš, tím lepší pro všechny zúčastněné, aby ti to nebylo trapné, dej jim nějaký peněžní dárek nebo něco - granule atd., omluv se, že na psa nestačíš, bude to taková trapná chvíle, ale pro všechny to bude lepší, psa si vybere někdo jiný
prostě v životě děláme chyby, ale tato jde docela snadno napravit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Michalka43201 píše:
Vrátím ho!
Jasně, vzala jsi si pejska z útulku, dala jsi mu naději na domov a po týdnu mu jí zase vezmeš jen proto že jsi asi zapomněla doma mozek když sis pro něj šla. Tohle by se mělo trestat, fakt že jo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
***** si pořídí psa, no dobrá zoo ![]()
edit admin - vulgarismus ( uživatel blokován)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Michalka43201 píše:
Jde o to že pracuji 12 hodin, mě příjde že je to pro psa hodně, aby byl takhle dlouho sám
Udivuje mě, že ti to nedošlo už před pořízením psa. Je vidět že jsi moc nepřemýšlela. Mně připadá blbý nechat psa i deset hodin samotného (pokud má člověk osmičky a dojíždí z práce).
Vrať ho do útulku nebo se začni snažit se s ním sžít. Máš za něj zodpovědnost. Bohužel pro psa.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Michalka43201 píše:
Je to ovčák s něčím a je mu kolem 2 let
Jo a máš ho v garsonce v paneláku, ne? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Michalka43201 píše:
Je to ovčák s něčím a je mu kolem 2 let
Tak ho vyfoť, napiš ze kterého města jsi a třeba se někdo najde, v útulku ti někdo řekl jakou má povahu? Jestli snese ostatní pejsky, děti, kočky atd
Na FB je hodně pejskařských skupin, zkus to tam ale připrav se že dostaneš sodovku jako tady, spousta lidí prostě nemůže pochopit tvoje argumenty proč ho chceš dát pryč, já je taky nechápu ale pro pejska by jistě byla lepší zahrada a páníček co na něj bude mít dostatek času.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@arinecka určitě pro nej bude lepší zahrada, ale taky si myslim, ze pro nej bude lepší, když mu bude hledat domov nekdo zodpovednejsi než slečna. Ta by podle meho nazoru byla schopna dat pejska komukoliv
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kam ten svět spěje.
Pořídit si psa a po týdnu zjistit, že na něj nemám čas a nabízet ho přes net. Fakt síla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dajka.11 píše:
No ja nevim raci ho vrat zpet do utulku ono to neni sranda kdyz ti prijdou na kontrolu a budou chtit videt pejska co jim pak reknes ze si ho darovala mam takovy dojem ze to je trestny cin mas smlouvu ve ktere jsou stanovene podminky tak si ji precti pejska darujes kde se bude mit dobre prijde kontrola reknes kde pejsek je a oni si ho odeberou zpet do utulku a ty budes mit tananice
Tak ono záleží na tom kde si pejska vzala, my máme taky pejska z útulku, není to tedy registrovaný útulek ale záchytné kotce kde se umístí na nějakou dobu pejsek kterého třeba přiveze MP, pokud se nenajde majitel tak pejska věnují a žádná smlouva se nepodepisuje
Pokud si pejska vzala z útulku kde se podepisuje adopční smlouva tak ho nikomu dát nemůže, to je jasný. Jedině ho vrátit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Míša 95 píše:
@arinecka určitě pro nej bude lepší zahrada, ale taky si myslim, ze pro nej bude lepší, když mu bude hledat domov nekdo zodpovednejsi než slečna. Ta by podle meho nazoru byla schopna dat pejska komukoliv
To asi ano.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Michalka43201 píše:
Když nejhorší je že na něj momentálně nemám peníze, nechci ho vracet. Jen jsme si ho měla vzít později, budu se asi snažit to nějak vymyslet protože prostě na to nemám, on je fakt hodný a nezaslouží si takový jednání
Kolik ti je???
![]()
Kdyby hloupost nadnášela, někteří by už byly na cestě na jiný kontinent vzduchem.
Vrať toho psa tam, odkud jsi ho vzala a staň se zodpovědnější a pokud možno chytřejší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Se mi ještě líbí, že si chceš dávat podmínky. Dám vám psa, ale budu za ním chodit a otravovat. Mně to přijde docela vycurane. To i ty by jsi nakonec potřebovala živit, ne?
Dostavas dobrou sodu, dobře ti tak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit