Ujme se někdo pejska?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3662
3.3.17 16:52

Kdyby si od něj neměla smlouvu což asi máš? Tak bych si ho vzala. Máme pejsků 5,na zahradě. Pár velkých a par malých, z toho jednoho NO, a taky všechny z útulku. Jen si o něm nic nenapsala..Jestli mi můžeš napsat více informací tak budu ráda, klidně do zpráv. A za fotku budu taky ráda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
3.3.17 17:30

Jsem pejskař tělem i duší. Na cvičáku jsem už něco vypotila. U Duhového mostu mě čekají čtyři. Z útulku jsem měla kočku, dožila se 14 let. A ptali se, jak se u nás má. Mozek mi to nebere, vrať psa, útulek ho vezme zpět, nedáš ho přece někomu, o kom nic nevíš… A po týdnu, to se mi ani nechce věřit, že sis to tak rychle rozmyslela. Zjistila jsi, že kaká a čůrá? Tak si kup Tamagoči a netrap zvíře. Ještě, aby mi nějaká káča chodila na návštěvu za pejskem. Pro mě děs. :nevim:

Příspěvek upraven 03.03.17 v 17:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371
3.3.17 17:34

Nezodpovědné.

Bylo by záhodno vrátit psa do útulku, pro psa to bude tak lepší.

A dobrý poznatek pro vás - příště si pořiďte plyšáka.

A když už náhodou nějaké zvíře budete chtít, tak něco MALÉHO, SKLADNÉHO, jehož krmení stojí v řádech stokorun měsíčně a nemusíte to denně x krát venčit. Ale u vás pro jistotu opravdu jen toho plyšáka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
3.3.17 17:52

Holka :roll: :roll: :roll:…přemýšlela jsi vůbec než sis pejska z útulku vzala? Chudák zvíře…nechápu…pejska vrať do útulku a pro příště si raději nic nepořizuj, ani rybičky - i ty potřebují občasnou péči!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat