Ujme se někdo pejska?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Michalka43201 píše:
Tak děkuji za radu, je lepší ho někomu dát a navštěvovat ho, ale pokud píšete tohle asi ne
nemůžeš nekomu darovat to co ti nepatří. Přečti si smlouvu. Když adoptujes dítě taky ho nemůžeš nikomu darovat, je na tvé jméno. Adopce u psů z útulku je tuším půl roku, správně by tě měl útulek kontaktovat a zajímat se o pejska.Ale je to všude jiný. Až po. půlroce ti pes patří do té doby ti ho můžou odebrat z důvodu že se ho chce zpátky jeho majitel.To se ale bohužel nestává
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přesně jaak pise @kacenka8 . Ten pes ti nepatří a hodnych lidí je tu spousty! Ja sama mam 2zachraneny pejsanky, tu mladší mám rok a furt je s ní dost práce, to se holt tak stává!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já nevím co mám dělat, pokud ho nechci vrátit. Jasně že to není rozumný, přece když si pořídím dítě taky ho nedám za tejden pryč jen protože zjistím že na něj nemám. Ale co s tím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chudak pejsek. Dalsi stres. Tohle nepochopim… Ja si kvuli praci nemuzu dovolit ani krecka, protoze by mi ho bylo lito- takze nepochopim opravdu PROC si nekdo porizuje pejska a pak se na nej chce vykaslat ze nema cas. Nezlobte se na me, ale musela jsem se takto vyjadrit. Pejska radeji odvedte do utulku ze ktereho ho mate- aspon toto byl pro nej jen tydenni „vylet“ a pak se ho snad ujme nekdo zodpovedny. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
„Stáváš se zodpovědným za to, cos k sobě připoutal.“ (-Exupéry)
Najdi si v okolí kvalitního výcvikáře minimálně do doby, než najdeš psovi nový domov nebo najdeš odvahu ho vrátit do útulku. Není chyba neumět psa vychovat, chyba je si to nepřiznat a zvířeti tím škodit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak týden je trochu krátká doba. Myslím, že se teprve sžíváte, musí si zvyknout na tebe, na nový režim… Je jasné, že si z tebe hned nesedne na zadek, chce to čas a věnovat se mu. Jinak my máme taky většího psa z útulku a je to teda střela, ale poslouchá hlavně mě, manžela už tolik ne, takže si nemyslím, že je to o pohlaví, alfa samec můžeš být i ty, ale musíš chtít ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Michalka43201 píše:
Já nevím co mám dělat, pokud ho nechci vrátit. Jasně že to není rozumný, přece když si pořídím dítě taky ho nedám za tejden pryč jen protože zjistím že na něj nemám. Ale co s tím.
Ale no tak prece nechcete toto srovnavat. Na dite mate cas, protoze je to proste dite. Mate materskou,… Mate 9 mesicu na to, vse si promyslet a zorganizovat. Psa se ujmete ocividne bez mysleni a pak se ho chcete zbavit.
A nechapu proc jste si brala velkeho psa, kdyz na nej nestacite. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když nejhorší je že na něj momentálně nemám peníze, nechci ho vracet. Jen jsme si ho měla vzít později, budu se asi snažit to nějak vymyslet protože prostě na to nemám, on je fakt hodný a nezaslouží si takový jednání
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Michalka43201 píše:
máš ho týden a už nevíš. Koukej ho vrátit než si na tebe zvykne a pak ho budeš dávat pryč. Darovat ho nemůžeš pes pořád patří útulku. Takže není na tom nic špatného když rekneš že ses přecenila a nestacis na něj. Když ho darujes a útulku nic nereknes budeš mít malér. Příště si kup plysaka místo živýho tvorecka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Michalka43201 píše:
Když nejhorší je že na něj momentálně nemám peníze, nechci ho vracet. Jen jsme si ho měla vzít později, budu se asi snažit to nějak vymyslet protože prostě na to nemám, on je fakt hodný a nezaslouží si takový jednání
Panebože PROČ je takový problém ho vrátit?
Měl by se mnohém lépe, než u někoho, kdo na něj NEMÁ čas, výchovu, peníze, nervy…
Seš troll, viďžejo?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jde o to že pracuji 12 hodin, mě příjde že je to pro psa hodně, aby byl takhle dlouho sám
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak když to tak čtu, tak nejdříve, že potřebuje chlapa, pak zase že máte novou práci, nemáte čas, teď že nemáte peníze… Se mi zdá, že ho prostě nechcete a hledáte důvody jak to ospravedlnit. Myslím, že dát ho zpátky do útulku bude pro něj nejlepší řešení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Michalka43201 nemáš peníze, nemáš čas, nemáš autoritu.. Proc sis ho brala? Byla bych za odpověď moc ráda, vážně tomu nerozumim. Jen te prosím VRAT HO!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A je 12 hodin opravdu hodně? Pokud je to krátký dlouhý týden?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit