Ujme se někdo pejska?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
663
3.3.17 12:00

@Michalka43201 nemáš peníze, nemáš čas, nemáš autoritu.. Proc sis ho brala? Byla bych za odpověď moc ráda, vážně tomu nerozumim. Jen te prosím VRAT HO!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.3.17 12:00

A je 12 hodin opravdu hodně? Pokud je to krátký dlouhý týden?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.3.17 12:01

Brala jsem si ho, proto protože nikoho jiného nemám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
3.3.17 12:02

To bude trol. Však takhle nezodpovědné osobě by snad psa útulek nesveril. Zvláště ne většího

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1515
3.3.17 12:02

@Míša 95
Mě začíná seriózně zajímat, co za podivný útulek dal „velkého psa“ zjevnému dítěti :think:
I zda vůbec existuje nějaká adopční smlouva. Nebo o co tu jako jde.

Paní sí vezme velké plemeno, má 12h směny, nemá nikoho, kdo by byl mezitím s pejskem doma - wtf? To jako předtím vypla mozek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.3.17 12:03

Vrátím ho!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59389
3.3.17 12:05
@Michalka43201 píše:
Když nejhorší je že na něj momentálně nemám peníze, nechci ho vracet. Jen jsme si ho měla vzít později, budu se asi snažit to nějak vymyslet protože prostě na to nemám, on je fakt hodný a nezaslouží si takový jednání

8o to jako fakt? proč sis ho brala když na něj nemáš peníze? Že je velký jsi snad viděla ne ;) No vrátila bych ho do útulku, určitě bych z něj nedělala putovní balík. Týden je nic a musela jsi vědět že to bude náročnější a větší pes potřebuje mnohem víc času než malé plemeno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
@Michalka43201 píše:
A je 12 hodin opravdu hodně? Pokud je to krátký dlouhý týden?

ANO!!! To je dlouha doba! Proto jsem kvuli praci musela dat meho pejska k mamince. Ale jedno Vam muzu rict- kdyby mamka nemohla, tak bych tu praci nevzala. Kdyz mam volno tak si pejska beru k nam. Ale ja zila uz v te dobe s manzelem a on by se postaral o finance, takze by to nebyl problem tu praci nevzat nebyt mamky. Nebyla jsem hloupa abych si brala psa, kdybych tehdy nemela praci, chlapa a penize…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6822
@anonymouss píše:
@Míša 95
Mě začíná seriózně zajímat, co za podivný útulek dal „velkého psa“ zjevnému dítěti :think:
I zda vůbec existuje nějaká adopční smlouva. Nebo o co tu jako jde.Paní sí vezme velké plemeno, má 12h směny, nemá nikoho, kdo by byl mezitím s pejskem doma - wtf? To jako předtím vypla mozek?

Mě to taky přijde divné, když jsme si brali tenkrát psa z útulku pán se nás ptal zda máme zkušenosti, zda bydlíme v bytě nebo baráku, jak pracujeme. Nechce se mi věřit že dají velkého psa jen každému

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
3.3.17 12:12

@Michalka43201 aneb Já jsem chtěla, tak jsem si ho vzala. Co na tom, že mu nemůžu dát nic z toho, co ten pes potřebuje. Prostě jsem si zašla do útulku jako malý sprateček do hračkářství. Po týdnu jsem zjistila, že pes není na baterky, tak od toho dávám ruce pryč.
Dám ti jednu dobrou radu - vrať ho, protože jestli se ti tady někdo ozve, že by si ho vzal, bude to pravděpodobně někdo, kdo se ho bude snažit prodat a vydělat na tom prachy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
3.3.17 12:14

@Michalka43201 prosímtě vrať ho. V útulku mají se psy mnohem víc zkušeností než ty a poznají (napodruhé tedy, u tebe se netrefili) komu psa dát a komu ne. Nejde ho jen tak předat dál, ani z právního hlediska. Opravdu ho vrať.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.3.17 12:15

Dobře vrátím ho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
3.3.17 12:23

@Michalka43201 Nestačím se divit!!! 8o Před týdnem si chtěla psa, protože si sama, po týdnu záhadně měníš práci (to si před týdnem nevěděla??), nemáš peníze… Doufám, že tohle je jenom hodně blbý vtip, protože pokud ne, tak psa okamžitě vrať do útulku, tam má větší šanci na lepší rodinu!! A ty si zvíře už nepořizuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
3.3.17 12:28
@Michalka43201 píše:
Dobře vrátím ho

Udelate spravne. Je to pro vas ponauceni, nikdo neni dokonaly. Ale pes neni vec. A predstavte si vydaje za veterinu- to je dalsi vec. Je to silene drahe. My platili za operace nohy u Yorkshira kolem 40 tis. Operaci musel prodelat 5 - protoze na nej skocil velky pes, ktereho majitelka mela na volno a ocividne ji neposlouchal- ona utekla a nas cekal maraton po veterinarnich nemocnicich. Jeste podotykam, ze ten nas byl na voditku. Jelikoz vznikla opravdu vysoka „skoda“ spravne by peci mela hradit ona - ale jak rikam- zdrhla. Dnes uz je pejsek uplne zdravy, ale jsem od te doby trochu alergicka na majitele psu, kteri to nezvladaji. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4315
3.3.17 12:44

Je mi líto psa, musí pro něj být velmi stresující situace, ale zajímalo by mě co za tím vrácení opravdu je nebo zda náhodou nejsi jen troll…ale psa vrat a příště si pořid radši květinu… ideálně umělou :) Navíc nechápu ještě jednu věc.. to sis vzala psa a hned šla do práce? Já teda když si pořídila obě holky musela jsem s nima být aspon týden doma a postupně je učit na samotu atp. K první výmluvě pes potřebuje chlapa… to je sptrašná ale opravdu strašná volovina… mám kamarádku žije sama v bytě má 40kg psa a je to pro něj autorita neuvěřitelná… takže asi tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat