Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, potrebuji uklidnit, jsem nyní 6+3 a po ctyrech zamlklych tehu, nyní chodim k dr kouckemu, pícham miniheparin plus zavadim Utrogestan…. Včera ráno jsem se vzbudila a měla jsem mokrý flek v kalhotkách, jak když se namoči do vody, nebyl to rozpuštěny utrogestan, bylo to čiré …. Hrozne se bojím aby to nebylo zas něco špatne, muže odtect plodova voda takhle brzy? Od te doby žádné takové stejně mokro …. Kontrolu budu mít ve ctvrtek
Plodova voda takhle brzy asi ne ale nejsem doktor. sliznice delaj ruzne vytoky v prubehu tehotenstvi a nektere zeny uplne klidne muzou mit kalhoktky mokry cely, je to mazec nekdy fakt
nekdy pronosis intimky i cele tehotenstvi
doufam ze to bude i tvuj pripad a je vse ok.
![]()
@olivovyolej taky se uklidnuji tímto, už jsem toho nacetla, ale stejně jsem musela se zeptat ….je mi divne ze se to stalo jednou jen. Dekuju za odpověď i tak
@Isi123 píše: Více
Me se to taky delo jen jednou a pak dlouho nic. Nekdy zas naopak par dni min. A tak furt neco. Ruzne barvy, konzistence. Vubec se ti nedivim, ze mas strach, taky bych mela.
Pan doktor to zkontroluje a bude to dobry ![]()
Ano děje se mi tohle celé těhotenství a vše je v pořádku
. Chápu tvůj strach, taky jsem byla vyplašená, ale už jsem si zvykla. Dokonce je to měsíc od měsíce větší a větší množství ![]()
@Isi123 měla jsem to celý první trimestr. Slipovou vložku jsem nepoužívala kvůli prodyšnosti, prostě jsem měnila často kalhotky.
Kdyby to bylo pořad, tak bych se možná ani tolik nevydesila, jako když jednorázově a nic ☹️ ono tomu strachu přidávají ta čtyři neúspěšná tehotenstvi …. Když jsem čekala kdysi dceru vůbec mi nenapadlo se obávat
Klid, bude to utrogestan. Občas to vyteče s bílými fleky, občas je to jako voda.
Já mám těhotenství s normálním průběhem a toto mívám skoro každý den. Podle doktora prostě běžný výtok.