Prosím poradit

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
15
4.6.10 22:29

prosím poradit

:-( Zdravím Vás maminky,tímto Vás prosím o radu,zmenila jsem příkrm z Beba 1 Ha na Nutrilon 1 a mám pocit,zda :cry: neni Jaroušek alergický,jak to mám přesně poznat.Ublinkavá po jídle,také mi připadá že má více potníčku ,než je normální,zda to není nějaká alergická reakce a také to,pokaždé co dopije svou dávečku,začne pokaždé po několika minutách plakat,zda není problém třeba s jeho žaludkem,kroutí se jako žížalka,kope nožičkama,ručičkama a pláče,zda je to stravou,nebo :-( třeba bolením žaludku.Přítel je po rakovine žaludku,zda nemůže ten náš drobeček třeba mít nějaké podobné potíže?Prdíky máme stále,také jsem zacala používat baby calm a mám pocit,že nám to zabralo jen malinko.Moc vám děkuji za radu,už nevím kudy kam,myslela jsem,že nám změna příkrmů pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
4.6.10 22:46

Ahoj,tak kdyz mu vyhovovalo to mleko beba tak u toho zustan a nemen mu to.Muj chlapecek od narozeni blinkal tez a po cemkoliv pak jsem mu davala do mlicka Nutriton je od narozeni je to zahustovadlo ale my jsem meli reflux.Ja bych ti poradila si zajit k doktorce a poradit se sni.

• Citovat
  • Upravit
5463
4.6.10 22:51

Já si myslím,že to není žádný problém malej taky někdy po jídle chvilku brečí dávám nutrilon comfort.Ublinkne si jak kdy.A potničky určitě nejsou z mléka,ale z toho,že se zpotil.My je máme na obličejíčku taky,ale už dost vymizeli po mastičce od dr.
A to,že se kroutí si myslím,že to je tím,že má prdíky a bolí ho bříško.Zkus mu dávat nutrilon comfort ten je na bolení bříška a koliky.Já pak malému dávam probiotické kapičky a naštěstí prdíky máme v pohodě a bříško ho nebolí :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
4.6.10 23:00

:cry: Předem děkuji za radu.Bebu jsem zmenila proto,bylo to ještě horší,než s tím nutrilonem,to my Jaroušek plakal ještě více a navíc neměl stolici třeba i tyden a probrečené noci v bolestech,tak jsem to s lékařem změnila na ten nutrilon. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
4.6.10 23:07

zkus dávat na bříško, aby se ty střeva trochu rozhýbaly a prdíky šly ven

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
4.6.10 23:07

Děkuji za radu.Přesně tento nutrilon na koliky a prdíky máme,navíc používám baby calm,ale mám pocit,že mu to nějak nepomáhá,pláče ale třeba i několik hodin po jídle,tak ho nakonec potom musím uhoupat v kočárku,aby to myšička zaspal.To jediné nám zatím pomáhá.Také sním cvičím nožičky,hopsám,masíruji,ale ty prdíky jsou někdy těžké ale nejvíc to říhání,někdy sedím i dvě hodiny,než si malej říhne,někdy to jde a někdy holt ne.Jsem prvorodička a někdy si připadám,že musím vypadat jak uplná blbka,ale raději se zeptám i na prd,abych něco náhodou nedělala špatně. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.6.10 23:08

Tak jeste zkus nutrilon AR je to primo proti ublinkavani nebo zkus sunar je preci jenom hustejsi nez nutrilon

• Citovat
  • Upravit
15
4.6.10 23:10

Kuju, :roll: bála jsem se,že když mu teprve bude 6 týdnů,je nebespečné dávat už na bříško. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
4.6.10 23:30

atak já jsem taky prvorodička a ze začátku jsem taky byla vyplašená.
Přišla jsem na to,že když dáváš nutrilon comfort a do něho ty kapky sab simplex tak po tom mi malej hrozně zvracel tak jsem přestala dávat kapky do mléka a už nezvrací.Ono do toho mléka nutrilon comfort se kapky dávat nemusejí ono to mléko totiž nepění jako ty ostatní mléka.
Ale určitě zkus ty probiotické kapky nám hrozně pomohli a malej od té doby co mu je dávám netrpí bolením.A prdíky jdou krásně ven sami.Nebo mu dávej na bříško třešňové pecičky ohřáte v mikrovlnce taky pomůžou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
4.6.10 23:31

Doporučuji probiotické kapičky – jsou tedy hooodně drahý, ale jako jediný na prdíky opravdu zabírají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
4.6.10 23:33

:-D kuju,ty kapičky se jmenuji prosím Tě jak?Používám baby calm,sab symplex nám nepomohl a kamarádka říkala,že to jsou ty nejhorší kapky pro děti,Tak nevím. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
4.6.10 23:47

Probiotické kapičky Bio Gaia dají se sehnat i od holek co je kupují v Polsku tam je mají cca za 250kč u nás stojí cca 600-700,– 5ml. Já je mam od jedné maminy z Prahy a stáli mě 255,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
4.6.10 23:56
atak-katka píše:
Kuju, :roll: bála jsem se,že když mu teprve bude 6 týdnů,je nebespečné dávat už na bříško. :-D

já dávala na bříško od narození, tedy ze začátku jen když jsem jí mazala zádíčka, ale nemyslím že je to nebzepečené, právě naopak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
5.6.10 00:25
zuzka.mamka píše:
atak-katka píše:
Kuju, :roll: bála jsem se,že když mu teprve bude 6 týdnů,je nebespečné dávat už na bříško. :-D
já dávala na bříško od narození, tedy ze začátku jen když jsem jí mazala zádíčka, ale nemyslím že je to nebzepečené, právě naopak

Na bříško dávat můžeš, ale neměla bys ji tak nechat bez dozoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
5.6.10 01:02

:kytka: Mockrát děkuji za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie