Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Normálně to nakrájej na nudličky, osmahni, zasyp zeleninou a podus
Třeba s rýží…
Taky jsem tak uvažovala, mám to maso nejdřív naklepat nebo přímo na naudličky a jaké koření, nebude to bez chuti jen sůl? dík
Maso neklep, narájej, klidně osmahni na cibulce, at le lepší chut, podus se zeleninou a zasyp třeba kari a polej sojovkou.. k tomu rýži
Nemusis klepat, dej si cibulku, trosku osmahni, na ni to masi. Osol, opepri, treba dej trosku kari. Jak maso zatahle ze vsech stran, pridej zeleninku, podlej puldeckou vody a 15 minut podus pod poklickou na mirnem plaminku.
@KatkaZ nepřihl. píše:
Maso neklep, narájej, klidně osmahni na cibulce, at le lepší chut, podus se zeleninou a zasyp třeba kari a polej sojovkou.. k tomu rýži
Kari se sojovkou bych asi nekombinovala ( je to cina s indii) ![]()
Nakrájej to přímo. A koření dle chuti
Já dávám i třeba jenom sůl pepř, když dáš trošku té sojovky, tak to bude myslím OK. Nebo když to uděláš na másle, tak by to mohlo být též dobré.
Ještě mě napadlo, že bys to mohla takto podušené dát na nějaký rajčatový základ na pizzu, posypat sýrem - ale to už by trvalo asi dýl, ještě než vykyne těsto a tak.
A je potřeba to krájet? prostě se vykašli na zeleninu v mrazáku a udělej přírodní plátky ![]()
Ještě tou směsí můžeš naplnit bramboráky, to jsem si teď vymyslela pro sebe ![]()
Já bych udělala přírodní plátky s kořením, která máš ráda a zeleninu podusila na másle jako přílohu. ňam.
Na másle orestuj cibulku, pak přidej maso na nudličky, před dorestováním masa osol, přidej trochu kari a popř lžičku medu(ten umí divy), pak zeleninu, nech cvíli podusit. sojovku bych nedávala
A k tomu rýži ![]()
Maso bych vhodila zatáhnout na cibulku, přidala zeleninu, podusila doměkka, mezitím uvařila těstoviny a pak zamíchala všechno dohromady. Jednoduché a u nás to má úspěch.
Příspěvek upraven 16.12.12 v 11:40
Udelej presne to, co bys udelala kdyby ses nemela kde zeptat ![]()
Holky prosím poraďte, mám v lednici kuřecí prsa, mraženou zeleninu wok, dejte tip, co s tím, mám sojovku, ale nemám solamyl, tak čína asi nee. Nejsem zkušená kuchařka, poraďte nějaký oběd, rychlý, jednoduchý, díky moc a přeji hezkou neděli všem!!!