Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Cappucino Neměl by to bejt problém, scedila bych ho a nedávala cukr ten už v zavařeném ovoci je. Jinak přidat skořici a třeba ještě jiný ovoce polít rumem a šup péct
Nebo do sudu na třešňovici ![]()
Dělala jsem ho taky z třešňového kompotu, třešně jsem pokrájela na kousíčky a přidala jsem ještě jablka…ty jsem nechala na trochu větší kousky.
@janisi píše:
Dělala jsem ho taky z třešňového kompotu, třešně jsem pokrájela na kousíčky a přidala jsem ještě jablka…ty jsem nechala na trochu větší kousky.
Jj taky mě napadlo dát k tomu ty jablka, jinak z kompotu to bude hrozně rozblemcaný a s málem cukru to dělat, to pak není ono.
Já takhle přidávala k jablkům kompotovaný rybíz a taky to bylo dobrý.
Tak rozblemcaný to je i tak a určitě se to dá dělat i s kompotu já to dělala z mražených ostružin a čerstvých jablek a super ani rum jsem tam nedávala jen skořici, hřebíček
dá se udělat z čehokoliv i z tropického ovoce (kiwi..) hned jak dopiju ostružinový tak se na něho vrhnu
![]()
Ahoj všem, chystám se dělat domácí pečený čaj
můžu tam dát kompotované mandarinky ? asi dam jablka a hrusky a premyslim i o pomeranci a k tomu jeste ty kompotovane mandarinky.. slo by to ? Diky vsem ![]()
@ms97 juasně že šlo. jen kombinace mi přijde divná, ale sto lidí sto chutí
dělala jsem jablko, hrušky, skořice, hřebíček, cukr, rum. Nebo pak černý rybíz s banánem. jednou jsem dělala i citrusy, ale ten mi moc nechutnal
Tady jsem nala recept na vánoční pečený čaj a nejvíc mám ráda pečený čaj z jablek
Ahoj,
nevíte některá, jestli se dá udělat pečený čaj z kompotu? Mám plnou spíž třešňového kompotu a nikdo mi ho nechce jíst, tak bych ho chtěla využít jinak. Napadl mě jen pečený čaj, ale nechci riskovat…