Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ja nechtela byt hnusna, ale vem si ze by to bylo obracene. Odpustila bys mu to a vzala dite za sve?
Vesnicka: no v každém případě je to zajímavý příběh a moc smutný. Kamarádka to měla podobně - rozešla se s partnerem (už asi po třetí), jedna divoká noc, pak zjistila, že je těhu, vrátili se k sobě s bývalým, těšení na mimi, společně u porodu, půl roku idylka, pak si on nechal udělat testy, zjistil, že není otcem a odstěhoval se
Ale třeba to u Vás bude jinak. Jen bych viděla problém v tom, že jste měli partnerské problémy už před těhu…
Držím palce!
Lasicka
Ahoj Vesnicka, tak jestli s tebou partner zůstane nebo ne, to je těžko říct. Asi bychom museli znát názor na celou situaci i partnera. Člověk do hlavy nikomu nevidí, nevíme co si ten druhý myslí, takže jediné co ti zbývá je počkat jak se parnter rozhodne, samozřejmě také záleží na tom jak moc se máte rádi! A určitě si budete o budoucnosti Vás všech vážně promluvit!!!
Nebude si třeba opravdový otec dělat nějaké nároky na dítko, ví vůbec, že to dítě spolu máte? Atd.
Myslím, že otázek a odpovědí bude ještě spousta, ale říct ti jestli tvůj stávající partner s tebou zůstane, to nikdo nedokáže, záleží opravdu JENOM NA VÁS!!!! Návod jak na to, žádný není!!!
Přeju hodně štěstí a broučkovi šťastné a spokojené rodiče!!!
Ahoj,
tak na tuhle otázku ti snad nikdo neodpoví a ani v případě,že by vztah neprocházel tak těžkou zkouškou,jako je tomu u vás.
Budiš ti snad jen útěchou,že ať se partner rozhodne jakoliv,tak to bude dobře ,pro tvoje dítě i pro tebe.Rozhodne-li se od vás odejít,zvítězí jeho zklamání,ješitnost a bolest nad láskou k dítěti a jako otec by asi nebyl to pravý,a jestli zůstane,je to příslib,že má tvoje dítě rád a že je schopen kvůli němu překonat svou ublíženost a to je do budoucna dobrý základ pro kvalitní vztah.
Já jsem takhle našla pro své dítě a sebe muže před deseti lety,je to mnohem snažší,protože priority a představy o muži snů se pohledem přes oči dítěte dost změní.Je všem mým dětem výborným tátou a pro mě mužem na kterého se můžu spolehnout,nedokážu si představit,že ten bio by byl lepší.
Přeju ti,at to pro vás všechny dopadne co nejlépe a ty nesmutni,máš dítě a to je velká radost.
Stána
Ahojky!
mě jenom napadlo, jak se vůbec partner dozvěděl, že by miminko nemělo být jeho? Vždyť píšeš, že ty sama jsi pochybnosti neměla.
A jak došlo vůbec k tomu testování?
Teď jsem si to četla znovu. ![]()
Partnerměl od začátku nějaké pochybnosti?
…připojuju se ke Kiře,taky mi vrtá v hlavě,proč jste vůbec testovali,když jsi si byla na 100% jistá tátou?
Stáňa
No, tak to potěš koště.Jestli je teď partner u rodičů,kteří kafrali,když jste spolu byli,tak to na návrat k vám moc optimisticky nevidím.
No,jak jsem psala,držim palce!
Stáňa
Vesnicko,
drzim pesti! Nic jineho ani snad nejde, je to pribeh jak z filmu. Jsou ty testy 100%?
Fakt je blby ze je u rodicu, ale jak psaly holky, kdyz odejde, tak je to lepsi ted nez pozdeji a asi by to nebylo dobry.
No proste zlomte vaz vsici, dej pak vedet, jak to dopadlo…
Zu
No potěš pr…
Koukám, že jeho rodiče jsou vážně dobráci od kosti ![]()
Třeba se v těch testech mohli zmýlit
, já vím, že se říká, že jsou téměř stoprocentní, ale pracují tam taky jenom lidi… ![]()
Nevím, jestli se takové testy platí, ale co to zkusit znovu ![]()