Prosím, poraďte střídavá péče

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
8.2.18 13:40

Když ono je to divný, manžel jí nabídnul před nějakou dobou, že může jezdit o dva dny míň tedy a ona řekla no ale to je zase málo :nevim: proto tedy nevím jak to chce

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.2.18 13:42

Ona ví že taťka je ok a že s tím souhlasí ať se rozhodne sám ji. To řekl

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.2.18 13:42

Přitom to ale on nechce řešit a dělá peklo sobě i nám

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.2.18 13:44

Nerada to teď přiznávám, ale v pubertě jsem dělala to samé. Co pomáhalo bylo, když mě ignorovali. Pak jsem neměla tu svoji naštvanost jak teatrálně předvádět, protože po mně nikdo nic nechtěl a na nic se neptal :D

• Citovat
  • Upravit
286
8.2.18 13:44

Jako ja kdyz si vzpomenu na svych 15-16 let, tak to bylo krom uceni taky prvni brigady, platonicke lasky, letni diskoteky, tanecni atd no a kdyz si do toho vseho predstavim, ze bych se mela jeste furt stehovat, navic k tatovi s mladsimi sourozenci, tak me napada, ze holka fakt mozna chce uz mit to jen to svoje mistecko a klid… pokud to chapu dobre, tak v dobe, kdy je u Vas, tak je Vas tam 6… jak velky je to byt/dum? na svuj pokoj? co ten tvuj syn, je starsi/mladsi? neni treba do nej zakoukana? nevadi ji treba, ze ma pocit, ze musi jak doma tak u Vas napriklad jen uklizet? prece jen, dve domacnosti, dvakrat tolik uklidu… no a pak to samotny stehovani, furt si balit veci a na nic nezapomenout… mi staci, kdy balim decka na vikend k babi a pokazdy na neco zapomenu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31281
8.2.18 13:48

Souhlas s @terinka4444 :palec:
Holka se hledá, je v pubertě a je celkem normální, že je „na pěst“ :D
Na druhou stranu, už je dost velká, aby dokázala říct, jak by si představovala rozložení „styku“. Možná má u sebe doma kamarádky/kluka/oblíbený sport/co já vim, prostě něco, co u vás nemá a nechce na plnou pusu říct, že chce být jen u mámy, protože tátu má taky ráda a nechce ho ranit ani opustit.
Možná by bylo fajn se jí zeptat, jak by si to představovala, ať jí to táta navrhne tak, aby z toho bylo jasné, že se na ni nebude zlobit tak ani tak, že s ní chce trávit čas, ale nechce ji tahat jako balík, pokud jí to nevyhovuje.
My se ségrou měly od patnácti „styk“ s tátou dle dohody, když jsme chtěli, tak sme si zavolali a sešli se, ale nemusela sem u něj sedět týden na gauči, i když bych radši byla s kámoškama v klubovně třeba ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.2.18 13:55

Ona právě je dost zvláštní, kamarádky nemá a nestojí o ně má je pouze ve škole. Navrhovali jsme jí, ať si sem nejakou pozve nebo někam jde, ale nechce. U nás doma nedělá takřka nic, pouze se střídá s vynášení koše a úklidu myčky. Obě rodiny bydlíme v baráku, kde ona má svůj pokoj, ale kluci mají pokoj společný tzn, ten její je 14 dní nevyužitý. Malá dcerka té je 10 měsíců je v malém krcálku, takže po téhle stránce tu má vše

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.2.18 13:57

Školu má jednu kroužek také který má v jednom městě a manžel jí vyzvedává. Ona ale vůbec nedokáže říct jak to chce a stále se to táhne a je to děs

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.2.18 13:58

Jinak u maminky má také mladší sourozence

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení