Hádáme se s partnerem o jméno dítěte

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2258
27.8.20 10:40

Tak u nás odchodem nevyhrozoval. Ale bylo dusno a pořád by se kvůli tomu jménu hádal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.8.20 10:41
@Anonymní píše:
@Mauša5218
To už jsem několikrát zkoušela, ustoupí a druhý den je řev od znovu, typu co by mi to udělalo apod. Podle přítele právě v některých chvilkach z důvodu, že čekáme chlapa, tak do toho mluvit nemám, aspoň mě to tak přišlo. :roll: a myslím si, že v to opravdu doufal. A chtela jsem i kompromis, nekdo tvrdí, že ja jsem matka, tak je výběr na mě. A nekdo naopak. Myslím si, že je to na obouch. Ale fascinoval mě případný odchod, kvůli jednomu jménu. Nevím, jestli to bylo z trucu nebo myšleno vážně ale docela mě to zarazilo.

Jsi matka, chlap si tě nevzal a teď se ještě tváří, že když nebude po jeho opustí Vás? No, tak to by pro mě byl impulz tím tuplem dát dítěti jméno podle mě a rozhodně příjmení po mně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59341
27.8.20 12:00

@lucenka :mrgreen: :mrgreen: tchánovi to bylo úplně jedno :lol: :lol:. Hlavně když se líbí rodičům. manžel byl pak vytočený a řekl že teda Viktor nebude a ona celá natěšená a pak manžel řekl že to bude Adolf :mrgreen: Pak už mlčela, ale bylo to nepříjemné pokaždé řešit že nechce Viktora a že prostě musíme dát to jedno jediné. Jsem říkala že nedám jméno co se mne prostě nelíbí a ještě tak debilní důvod 8o Prý aby přece bylo jasně vidět že je to jeho syn :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
27.8.20 21:12
@Lainaire8 píše:
To máš dobrý, můj bývalý se jmenuje stejně jako můj současný manžel a syna chtěl samozřejmě po sobě.. :lol: a to jsme se s bývalým rozešli docela ve zlém, skončila jsem sama s dítětem… No, snažím se tomu smát, holt se toho jména už nikdy nezbavím.. ale zase se mi to neplete, prostě v mém životě hrál roli jen muž jednoho jména (ano, měla jsem jen dva partnery v životě a oba se jmenovali stejně :mrgreen:) a to to není až tak obvyklé jméno jako třeba Honza apod.. Prostě ironie osudu :lol:

To je opravdu ironie. Asi ti to jméno je souzeno. U mne zas skoro každý partner začínal na písmeno M. Skoro každej. Manžel naštěstí už ne. Každý se mi na začátku vztahu s ním smál, že když mne partneři se začínajícím písmenem M sklamali, tak volím neco jiného. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
5.9.20 17:36
@MelvinOsud píše:
A sranda je když jedna ženská má několik děti a každé má jiné příjmení i zploditele. :lol:

Co je na tom srandovniho? Je to k placi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
5.9.20 17:39
@Věčně naštvaná píše:
Jsi matka, chlap si tě nevzal a teď se ještě tváří, že když nebude po jeho opustí Vás? No, tak to by pro mě byl impulz tím tuplem dát dítěti jméno podle mě a rozhodně příjmení po mně.

Taky bych to tak udelala. Ma k tomu vsechny duvody. Neni to manzel, nejsou rodina, tehotna je ona, on se k ni chova jako cizi. Decko by melo moje prijmeni a krestni podle me.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
851
5.9.20 23:53
@lenkahav píše:
Co je na tom srandovniho? Je to k placi.

Cizí neštěstí je k smíchu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13843
7.9.20 23:06

Tak jak by zareagovalo okolí to by ti mělo být jedno :jazyk: neřeš, oni si zvyknou na každé jméno které zvolíte, nenechte si do toho kecat :) je to jen vaše vec :palec:
Vybírání jmena je pěkná starost ne špatná..s tím tvým asi není žádná rec..zadáte se kvůli blbosti, ale ono to většinou bývá kvůli blbostem :think: místo abyste si sedli a vyřešili to. Udala bych že si každý napíše cca 10 jmen které se mu líbí a když se shodneme..je to jasne :mrgreen: a také další řešení, dejte jméno až po porodu :) třeba bude tak zblblej a rozneznelej, ze pak přistoupí na tvůj navrh :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze