Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Mně se to jméno moc líbí, zvlášť k cizímu příjmení, můj příbuzný je Adrien (Francouz) ![]()
Asi v pohodě, ale znám od vidění tři a vsichni jsou romské národnosti, takže bych se tak jmenovat nechtěl, protože to hodně dává toto etnikum, stejně jako každá druhá mladá holka je u nich Vanesa nebo Melisa.
@Anonymní píše:
Krásné odpoledne.
S manželem čekáme kloucka, ale bohužel jsme bezradní při výběru jména.
Mě by se líbil Adrian (máme německé příjmení). Manžel by v jádru nebyl proti, ale naše široké okolí se na tuto možnost příliš netvaří a tak se manžel bojí, abychom se synovi nepomstili, nebyl terčem posměchu…
Jaký je Váš názor na toto jméno?
jednoho Adriana znám a je to jméno naprosto v pořádku. Je pěkné, ano lidé znají spíš dívčí podobu tohoto jména, ale je to jejich problém. Já bych tohle jméno klidně dala.
@Matt 02
Znam jich nekolik a jsou to normalni rodiny.
Mela jsem i na tabore Adriana a opravdu do etnika nepatril
. Tatinek mel postaveni, ktere se jinym muze leda zdat. Taky mame Melisu a do etnika nepatrime. Kazdy proste neni na tu nasi klasiku. Nekdo je omezenejsi jedinec, tak na problem
![]()
Je to jméno neobvyklé, ale pěkné, k cizímu příjmení bych klidně dala.Ale například Adrian Vykydal ne!!!Jednoho Adriana dokonce znám, k příjmení se jméno hodí, má totiž šlechtické předky a tedy i cizí příjmení.
A byl by Adrián nebo Ejdrien?
Mně se líbí obě varianty. A cizímu příjmení ideální. ![]()
Krásné odpoledne.
S manželem čekáme kloucka, ale bohužel jsme bezradní při výběru jména.
Mě by se líbil Adrian (máme německé příjmení). Manžel by v jádru nebyl proti, ale naše široké okolí se na tuto možnost příliš netvaří a tak se manžel bojí, abychom se synovi nepomstili, nebyl terčem posměchu…
Jaký je Váš názor na toto jméno?