Přiložení k prsu

602
26.9.12 13:29

Prosím radu - přiložení k prsu

Ahoj maminky opět prosím o radu ohledně kojení. Mužete mi někdo poradit jak donutit dítě aby správně otevřelo pusu na přisátí? prosím nepište at najdu laktační poradkyni už jsem dvě kontaktovala a čekám jak se domluvíme. Ale nechci čekat tak jeslti mi někdo poradí tady jak tu pusu otevřít. pak už saje pěkně. děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
46669
26.9.12 13:34

Já otvírala docela násilím. Matěj otvíral málo, tak jsem mu prstem vzala za bradu, otevřela a nacpala prso do pusy. Nebo můžeš zkusit vzít prso do ruky a šimral jím miminko na pusině. Když otevře, nacpat ho tam… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ŠáruušN
26.9.12 13:40

Pokud se dotkneš jeho tvářičky, automaticky otočí hlavičku tím směrem a otevře pusinku (mělo by) - tak tohohle bych se chytla a honem cpala prso. Pokud otevře pusinku málo, tak pak jedině násilím, jiný způsob mě nenapadá :nevim:

• Citovat
  • Upravit
660
26.9.12 13:48

Zkus ho treba nalakat dudlikem a v nestrezene chvilce mu ho tam hned z boku vsunout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tinina
26.9.12 13:49

Krouzit bradavkou kolem pusiny, jakoby obkrouzit rtiky

• Citovat
  • Upravit
1183
26.9.12 14:18

Ahoj, mě se osvědčilo, když už nic jiného nezabíralo, tak jemně foukat na tvářičku nebo do obličejíčku. Většinou tak nějak asi reflexivně děti otvírají doširoka pusinku. U mých dětí se mi to osvědčilo a používám to dodnes jako hraní, líbí se jim to. Ale asi u každého to fungovat nemusí. Za zkoušku nic nedáš. Pěkný den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zrzana2
26.9.12 14:18
@tinina píše:
Krouzit bradavkou kolem pusiny, jakoby obkrouzit rtiky

presne tak a pak ho tam nacpat :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...