Prosim rozdil mezi temi mleky

Anonymní
28.6.21 08:55

Prosim rozdil mezi temi mleky

Ahoj holky muzete mi prosim nekdo poradit jaky je rozdil mezi tajtema dvouma sunarama? Oboje jsou 1 ale jedna modra a druha ruzova
A vubec nevim jaky je v tom rozdil protoze kdyz to rokliknu obje maji stejny popis tak si rikam abych jednou nekoupila z ruzovou 1 a podruhy z modrou 1 a nedelala male naky zmatek v brisku. Dekuju pridavam fotky bohuzel ty ruzovy sem po jednom kusu nenasla jen taklen set ze lepsi foto nemam

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53190
28.6.21 08:58
@Anonymní píše:
Ahoj holky muzete mi prosim nekdo poradit jaky je rozdil mezi tajtema dvouma sunarama? Oboje jsou 1 ale jedna modra a druha ruzova
A vubec nevim jaky je v tom rozdil protoze kdyz to rokliknu obje maji stejny popis tak si rikam abych jednou nekoupila z ruzovou 1 a podruhy z modrou 1 a nedelala male naky zmatek v brisku. Dekuju pridavam fotky bohuzel ty ruzovy sem po jednom kusu nenasla jen taklen set ze lepsi foto nemam

Ty růžové jsou staré balení. Netuším přesně, jaká tam proběhla inovace, ale většina eshopů už ti stejně pošle ty nové, modré, bez ohledu na to, co mají na fotce produktu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14627
28.6.21 09:03

Tak jim to napis do poznámky, ze chces už ty nové růžové a ne ty stare modré :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.6.21 09:05

Tak sem v klidu sice ste me ted obe zmatli ze jedna pisete ze ruzove stare jedna nove😁 ale chapu je to to same😄 dekuju moc
Ja jen myslela ze je v tom naky rozdil tak sem se bala abych pak neudelala paseku

• Citovat
  • Upravit
53190
28.6.21 09:08
@Semtex píše:
Tak jim to napis do poznámky, ze chces už ty nové růžové a ne ty stare modré :lol:

Myslíš, že staré jsou ty modré? Podle mě ty růžové :mrgreen: :mrgreen: I podle webu Sunaru. Mrknu ještě na Phoenix :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
28.6.21 09:09

Jo, je to tak, ty modré jsou novější balení a divila bych se, kdyby měli někde ještě zásoby těch starých :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14627
28.6.21 09:11
@unuděná píše:
Myslíš, že staré jsou ty modré? Podle mě ty růžové :mrgreen: :mrgreen: I podle webu Sunaru. Mrknu ještě na Phoenix :mavam:

Aha mne zmatla ta fotka tech růžových, jak je tam napsáno, ze jsou nové :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: no ale kdysi taky byly, to je fakt :P :P :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11844
28.6.21 09:15

To je snad jasný ne? Dle zvyklostí barev co se týče výbavy pro miminka je růžová pro holčičky a modrá pro chlapečky :lol: :lol: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
28.6.21 10:12
@Anonymní píše:
A vubec nevim jaky je v tom rozdil protoze kdyz to rokliknu obje maji stejny popis tak si rikam abych jednou nekoupila z ruzovou 1 a podruhy z modrou 1 a nedelala male naky zmatek v brisku. Dekuju pridavam fotky bohuzel ty ruzovy sem po jednom kusu nenasla jen taklen set ze lepsi foto nemam

Pokud maji ma obalu medvidka, jedna se o nive slozneni. Kupuj jen to at nestridas, protoze ta zmena byla celkem znacna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3914
28.6.21 11:26

Nedívala jsem se na net, ale tipla bych si že ty modré budou novější, protože je tam ta oblíbená fráze „bez palmového oleje.“
Oni to teď všude odstraňují, protože to matky nevidí rády :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2968
28.6.21 11:34

A proč anonym? To je nějak pohoršující téma? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.6.21 15:32