Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
@Anonymní píše:
Ahoj holky muzete mi prosim nekdo poradit jaky je rozdil mezi tajtema dvouma sunarama? Oboje jsou 1 ale jedna modra a druha ruzova
A vubec nevim jaky je v tom rozdil protoze kdyz to rokliknu obje maji stejny popis tak si rikam abych jednou nekoupila z ruzovou 1 a podruhy z modrou 1 a nedelala male naky zmatek v brisku. Dekuju pridavam fotky bohuzel ty ruzovy sem po jednom kusu nenasla jen taklen set ze lepsi foto nemam
Ty růžové jsou staré balení. Netuším přesně, jaká tam proběhla inovace, ale většina eshopů už ti stejně pošle ty nové, modré, bez ohledu na to, co mají na fotce produktu ![]()
Tak jim to napis do poznámky, ze chces už ty nové růžové a ne ty stare modré ![]()
Tak sem v klidu sice ste me ted obe zmatli ze jedna pisete ze ruzove stare jedna nove😁 ale chapu je to to same😄 dekuju moc
Ja jen myslela ze je v tom naky rozdil tak sem se bala abych pak neudelala paseku
@Semtex píše:
Tak jim to napis do poznámky, ze chces už ty nové růžové a ne ty stare modré
Myslíš, že staré jsou ty modré? Podle mě ty růžové
I podle webu Sunaru. Mrknu ještě na Phoenix ![]()
Jo, je to tak, ty modré jsou novější balení a divila bych se, kdyby měli někde ještě zásoby těch starých ![]()
@unuděná píše:
Myslíš, že staré jsou ty modré? Podle mě ty růžové![]()
I podle webu Sunaru. Mrknu ještě na Phoenix
Aha mne zmatla ta fotka tech růžových, jak je tam napsáno, ze jsou nové
no ale kdysi taky byly, to je fakt
![]()
To je snad jasný ne? Dle zvyklostí barev co se týče výbavy pro miminka je růžová pro holčičky a modrá pro chlapečky
![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky muzete mi prosim nekdo poradit jaky je rozdil mezi tajtema dvouma sunarama? Oboje jsou 1 ale jedna modra a druha ruzova
A vubec nevim jaky je v tom rozdil protoze kdyz to rokliknu obje maji stejny popis tak si rikam abych jednou nekoupila z ruzovou 1 a podruhy z modrou 1 a nedelala male naky zmatek v brisku. Dekuju pridavam fotky bohuzel ty ruzovy sem po jednom kusu nenasla jen taklen set ze lepsi foto nemam
Pokud maji ma obalu medvidka, jedna se o nive slozneni. Kupuj jen to at nestridas, protoze ta zmena byla celkem znacna.
Nedívala jsem se na net, ale tipla bych si že ty modré budou novější, protože je tam ta oblíbená fráze „bez palmového oleje.“
Oni to teď všude odstraňují, protože to matky nevidí rády ![]()
@Mgree píše:
A proč anonym? To je nějak pohoršující téma?
Nee me to nejde odrstanit to zasktli nevim proc