US štítné žlázy - zpráva

19
9.1.18 21:42

Prosím rozumíte tomu někdo?

Je tam neco spatnyho?
US stitne zlazy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9741
9.1.18 21:44

Dobrý večer. Dle ultrazvuku mají podezření na autoimunitní zánět štítné žlázy a doporučují endokrinologické vyšetření stran malého uzlíku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
9.1.18 21:44

Změny ukazují na autoimunitní zánět šž

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
9.1.18 21:51

@elen2020
Mám ho taky a žiju :-) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
9.1.18 21:57

Taky mám uzel je dobré ho sledovat, případně udělat punkci, ale v 99% o noc nejde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
9.1.18 22:14

Aha me prave nic nevysvetlili ale ze se nemuze vyloucit nador to mi rekly…vubec nevim co znamena ten zanet? Krevni obraz mam uplne v poradku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
9.1.18 22:16
@Doctus píše:
Dobrý večer. Dle ultrazvuku mají podezření na autoimunitní zánět štítné žlázy a doporučují endokrinologické vyšetření stran malého uzlíku.

No me rekly ze je pry dost velky ten uzel :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
9.1.18 22:18

Já mám stejně velký jak ty a řekli mi jen sledovat co půl roku, taky zalezi jaký se jim zdál.. prokrvený atd. Případně se to pak řeší operací..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
9.1.18 22:21
@Kristy90 píše:
Já mám stejně velký jak ty a řekli mi jen sledovat co půl roku, taky zalezi jaký se jim zdál.. prokrvený atd. Případně se to pak řeší operací..

Prave ze mi nerekli nic..jen ze je to uzel a ze se uvidi jestli se bude je sledovat nebo neco vic. a ja se zeptala zda je to nador a pry se neda vyloucit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
9.1.18 22:22
@elen2020 píše:
Prave ze mi nerekli nic..jen ze je to uzel a ze se uvidi jestli se bude je sledovat nebo neco vic. a ja se zeptala zda je to nador a pry se neda vyloucit :nevim:

Foto z us.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
9.1.18 22:25
@elen2020 píše:
Aha me prave nic nevysvetlili ale ze se nemuze vyloucit nador to mi rekly…vubec nevim co znamena ten zanet? Krevni obraz mam uplne v poradku

Autoimunitní zánět je něco jiného než ten klasický. Stává se to. Štítka je prostě takový obranný štít, holky jsou s ní často nemocné. Fakt se neboj, budeš docházet na kontrolu a brát lék. Já beru Letrox už 4 roky a docházím na kontroly. Dělají mi i ultrazvuk a je to ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
9.1.18 22:29
@Russet píše:
Autoimunitní zánět je něco jiného než ten klasický. Stává se to. Štítka je prostě takový obranný štít, holky jsou s ní často nemocné. Fakt se neboj, budeš docházet na kontrolu a brát lék. Já beru Letrox už 4 roky a docházím na kontroly. Dělají mi i ultrazvuk a je to ok.

Ja se nebojim tohodle jen me vystrasili ze se pry neda nador vyloucit kdyz jsem se zeptala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
9.1.18 22:30

@elen2020 no tak ti udělal punkci predpokladam když povídal ze se teprve uvidí? Píchal ti takovou jehličkou do toho uzlu a mas si zavolat na vysledek? Jinak si zadej do google uzel na štítné zlsze a vyjede ti ze je to běžný nález.. mě to taky desné vyděsilo, mám to na blbYm místě takže nebyla možná ani punkce pro vyloučeni či potvrzení nadorovyho bunění, nicméně problém to není do Tý doby dokud nebude uzel zavratně růst.. já byla na kontrole po 3 měsících a bylo to pořad stejný a mám přijít zase za 4 měsíce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
9.1.18 22:32

@elen2020 a ty se nelečíš se stitnou zlazou? Nebereš Euthyrox ani letrox? Jestli ti na tu štítku přišli teď poprvý v životě, tak ti nasadí léky a uzel zmizí uvidíš.. dělají se totiž u z toho ze mas např. Nedostatečný dávkování těch léků a pokud ty neberes zatím žádný tak v tom muže byt pravé ten problém a příčina uzlu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
9.1.18 22:33
@Kristy90 píše:
@elen2020 no tak ti udělal punkci predpokladam když povídal ze se teprve uvidí? Píchal ti takovou jehličkou do toho uzlu a mas si zavolat na vysledek? Jinak si zadej do google uzel na štítné zlsze a vyjede ti ze je to běžný nález.. mě to taky desné vyděsilo, mám to na blbYm místě takže nebyla možná ani punkce pro vyloučeni či potvrzení nadorovyho bunění, nicméně problém to není do Tý doby dokud nebude uzel zavratně růst.. já byla na kontrole po 3 měsících a bylo to pořad stejný a mám přijít zase za 4 měsíce..

Nene jeste mi nic nedelali vlastne jsem jeste ani nebyla u toho endokriolonoga
Byla jsem jako samoplatce na ultrazvuku v laznich a tam mi to rekla no a kdybych se na to nezeptala ani by mi to nerekla vlastne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí