Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
10 mesicni holcicka krici s malyma prestavkama uz 2 hodky. Vzdycky to v ni jakoby cukne ( neco jako šťuknuti) a strasne zacne plakat.auto tu nemame, jsem sama u mamky. Volala jsem na pohotovost, pry nahrivat brisko a masirovat.Ale na dalku samozrejme neporadi.Co delat prosim vas? ![]()
@LadyBrigit
A nema neco zasekleho v jicnu? Ze jibto tam tlaci?
Co pred tema dvouma hodkama jedla? Dala bych hodne napit…
@LadyBrigit tyjo… ma teplotu? Řádí teď nějaký virus střevní chřipky, možná se z toho vyklube tohleto. Šťuknuti je skytnuti?
Pokud vůbec netušíš, co by to mohlo být, tak si klidně zavolej záchranku.
@zoy píše:
Pokud vůbec netušíš, co by to mohlo být, tak si klidně zavolej záchranku.
Tam jsem volala a pani mi rekla: myslim, ze kdybyste chtela, tak si nejake auto sezenete
Nahrivame a masiruju brisko.Zda se to chvilemi lepsi a pak zase skytne a krici
@LadyBrigit ale.to.prece ti. nemuze. rYchlá rict,.volala.jsi pres112??tohle si. nikdo z nich nevezme na. triko jako
Asi bych si v tom případě zavolala taxíka i s autosedačkou a na pohotovost zajela. Pokud by se z toho nedejbože vyklubalo něco vážného, tak bych si na paní stěžovala.
@LadyBrigit píše:
Tam jsem volala a pani mi rekla: myslim, ze kdybyste chtela, tak si nejake auto sezeneteNahrivame a masiruju brisko.Zda se to chvilemi lepsi a pak zase skytne a krici
to jsi volala na tísňovou linku a paní ti to řekla? můžeš mi dát více info? to se nesmí stát, nechám si to pustit ze záznamu
Dokud nema horečku asi bych vyčkala…muže to být jen naka kolika, boleni žaludku, bříška… v momentě horečky bych si vzala taxika a jela do nemocnice…