Slováci v rozhlasovém vysílání vyzývají občany k revoluci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Elessar
22.10.13 19:43

@Marjorie_Simpson nesnášim slovenštinu, těch 8 minut by mi utrhlo uši, sorry :P

• Citovat
  • Upravit
4312
22.10.13 19:54
@Acinore píše:
@Marjorie_Simpson nesnášim slovenštinu, těch 8 minut by mi utrhlo uši, sorry :P

ty budeš asi pekne sebecká, že??? :roll: :roll: Podobné výroky trhajú uši mne, sorry :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.10.13 19:55
@Ijaa píše:
Stačilo mi prvních pár vteřin. Revoluce je k ničemu, když tam usednou jiní, ale vlastně v podstatě stejní lidé. V poslední době si říkám, že český národ si snad ani nedokáže vládnout sám. Pokud bude totiž národním sportem ukrást, co jenom lze, tak se nikam nehneme. Až najdeme lidi, kteří nebudou mít potřebu krást a přesto budou mít chuť a budou umět dělat politiku, tak pak budeme mít vyhráno.

V podstatě máš pravdu. Musíme nejdřív začit u sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
22.10.13 20:05
@Acinore píše: :pankac: :pankac: :mrgreen: a Ulice taky mazec :pankac:

No jo byly doby, kdy jsem na tyhle věci koukala. Ted musim zatopit, pustit psa, uklidit kuchyň, protože kdž jsem hledala pukličku na hrnec, tak jsem musela dohnat dítě… A ták no :twisted:
A revoluce??? Doufám, že až bude tak se o ní dovím, protože tempem obracení každého kamínku opravdu nestihnu koukat na události :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Elessar
22.10.13 20:09
@skjaninka píše:
ty budeš asi pekne sebecká, že??? :roll: :roll: Podobné výroky trhajú uši mne, sorry :poblion:
:lol: ne to ne, jen jsem chodila se Slovákem, dost mi ublížil a prostě už tu řeč nemůžu slyšet, bolí mě z toho žaludek. Psaná forma mi nevadí :D
  • Citovat
  • Upravit
3040
22.10.13 20:55

A tak já jsem si to s radostí poslechla a můžu vám říct, že mi lezl mráz po zádech, a pokud by opravdu vyšli do ulic a něco zmohli, tak klobouk dolů, protože MY tohle nesvedeme. Brbláme, ale do ulic nevyjdeme. Osobně za mě, já furt doufám, že to ani nebude potřeba, že snad bude líp, ale kdyby nee, tak vyjdu také.
Nicméně musím souhlasit i s názorem, který už tady zazněl - jedny zloděje nahradí jinýma. Dokud se budou ve velkém zneužívat soc. dávky (pro mě je to také krádež), bude dělat načerno, zaměstnavatelé si ze zaměstnanců udělají onuci, tak se prostě nic nemění.
Jsem jen obyčejná středoškolačka, nerozumím tomu a tak to beru svým selským rozumem.
Každopádně - slováci, pokud to není fake, DRŽÍM VÁM PALCE.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová