Prosím zklidněte mě, mohu být těhotná?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10.4.17 10:36
@truelly píše:
@prostyclovek uklidni se a uvědom si, že zijes v zemi kde je naprosta většina obyvatel nevěřících a sex praktikující před manželstvím. Jinak by tu nebylo tolik svobodných matek

A Ty si myslíš že to je správné??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
10.4.17 10:38
@Bůča píše:
Tak ja ted nevim, ale to mimino z kapicky mimo vystrik :think: neni to spis o tom, ze ustrikne pri orgasmu nez ho vynda? :think: ono ne kazdej chlap ma talent na vtahovani ptaka kdy ma, ze. :mrgreen:

Rozhodně ne. Naše druhé děťátko je z jednoho či dvou zasunutí na úplném počátku sexu. Pak už následoval kondom do úplného konce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
10.4.17 10:40

@prostyclovek Sex už přece dávno není jen rozmnožovací akt, stejně jako nehty na rukou už dávno nepoužíváme k trhání lovené kořisti ;) Jestli provozuješ sex jen za účelem rozmnožení, tvoje věc, ale nesnaž se to tu podsouvat jako nejlepší a jedinou správnou cestu. Toliko vážně.
A teď…
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
10.4.17 10:46
@Fima píše:
Rozhodně ne. Naše druhé děťátko je z jednoho či dvou zasunutí na úplném počátku sexu. Pak už následoval kondom do úplného konce.

ne ze bych ti neverila, ale potrebovala bych osobni zkusenost :mrgreen: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
10.4.17 10:50

@prostyclovek no tenkrat pred x lety byli muzi vetsi gentemani a zeny nezna kvitecka, co se upejpaly. v necem to bylo dobry romanticky a v necem zase ne. kazda varianta ma klady a zapory. me se treba nelibi kdyz kazdej soulozi s kazdym.ale kazdyho vec. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
10.4.17 10:55
@Bůča píše:
ne ze bych ti neverila, ale potrebovala bych osobni zkusenost :mrgreen: :kytka:

Já už radši ne. :mrgreen: Tenkrát jsem koukala na test s dvěma čárkama jak na zjevení. Druhé dítko jsme si naplánovali přesně o rok později, než se podařilo. Pro mě to je ponaučení, že s kondomem musíme od začátku až do konce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
10.4.17 12:58
@Zabatko píše:
Tak hodně štěstí, my už 4 máme :-D
:palec: tak to je vtipny :mrgreen: diky
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
10.4.17 13:07
@Celina píše:
@prostyclovek promin, ale tvoje názory patří do minulého století. Podívej se kolem sebe, kdo dnes začne se sexem po svatbě? Vypadá to, že vůbec nechápeš, že je 21.století. Já osobně ti tvůj názor neberu, ale pokud se ho tady budeš snažit prosadit, myslím, že dost narazíš.
Doporučila bych ti najít si skupinu stejně smýšlejících (pokud tedy nějaká taková existuje)

Existují i tací

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.4.17 13:40

@Haninac mám ho od druhého porodu - od dubna 2016. MS jsem dostala hned po šestinedělí a ihned byla ovulace i přes to, že jsem plně kojila (stejně to bylo i po prvním porodu, tehdy jsem používala teploměr) Zezačátku spousta červených dní, ale nyní už zelené převyšují červené :) mohu jedině doporučit. Ale je pravda, že i s teploměrem a znalostmi lze lady comp milionkrát levněji nahradit :D já jsem ale radši, když mi to potvrdí technika :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.4.17 13:43
@Anonymní píše:
@Haninac mám ho od druhého porodu - od dubna 2016. MS jsem dostala hned po šestinedělí a ihned byla ovulace i přes to, že jsem plně kojila (stejně to bylo i po prvním porodu, tehdy jsem používala teploměr) Zezačátku spousta červených dní, ale nyní už zelené převyšují červené :) mohu jedině doporučit. Ale je pravda, že i s teploměrem a znalostmi lze lady comp milionkrát levněji nahradit :D já jsem ale radši, když mi to potvrdí technika :D

Ještě k té ovulaci - první ovulaci po porodu to ukázalo, ale až v době, kdy probíhala - byla zvýšená teplota… předchozí dny ukazoval pouze oranžovou. Takže po porodu před první ovulací nedokáže moc posloužit :)

• Citovat
  • Upravit
76450
10.4.17 14:07
@Aenne píše:
prášek na pečení - soda bicarbona
:potlesk: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8858
10.4.17 14:23
@prostyclovek píše:
A Ty si myslíš že to je správné??

Proc té zajímá Můj názor, když tu popisují realitu naproste většiny národa. Doba kdy se většina holek vdávala jako panny se už nevrátí. na to jsme velcí ateistů. Navíc svobodném matky švů úděl nevnímají jako hanbu a společnost jim to nedává tolik sežrat jako kdysi. Naopak postará se o ne. Proto k tomu dochází. Je to tolerovane společnosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
4.10.24 15:38

Ahoj holky,
Potřebovala bych poradit. Asi před 8 dnima jsme měli s přítelem sex. Na každý sex si bere kondom a nikdy se nestala nějaká nehoda, tudíž jsem měla vždy menstruaci. Problém je v tom že do me minule zasunul 2× a já se trochu bojím aby z toho nebylo něco víc. Menstruaci mám hodně nepravidelnou cca 30-40 dní mezi cykly, takže vůbec netuším kdy má přijít. Dnes už je to 34 den a já ji stále nemám. Stává se mi někdy že ji dostanu i po 40 dnech ale to bylo ještě v době kdy jsem sex neměla. Trochu se bojím abych nebyla třeba z kapiček lasky tehotna. :( jsem z toho docela dost ve stresu, tak nevim jestli to je treba tim. četla jsem že je to velmi malá pravděpodobnost za 2 zásuny být tehotna. Netuším co dělat, příznaky nemám a v 16 letech opravdu mít dítě nechci :( proto prosím o radu jaky na to máte názor? Myslíte si ze tehotna nebudu? Dekuju moc za odpovědi, rada bych se zklidnila. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5314
4.10.24 16:13

Pokud menstruace nedojde, udělej si za 4 dny test. Ale s největší pravděpodobností těhotná nebudeš, když se neudělal do tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76450
4.10.24 16:16
@Jana691 píše: Více

už jsi to sem dávala včera, není nutné každý den zakládat stejnou diskusi,
pořád nepiš a udělej si test,
a buď si pořiď antikoncepci nebo v 16 nesexuj, nejsi na to ještě zralá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit