Prosím, poraďte mi někdo
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Manzel kdyz povysil, tak se s nim vetsina kolegu taky prestala bavit. Do te doby byl oblibeny. Vim, ze je to tezke, ale zkus jim i sobe dokazat, ze na to mas! To, ze jsi misto ziskala Ty, o tom svedci. Nedej se! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@mamina1982 práce mi za to stoji, ale ta psychika.
@Enale moje prace nedovoluje řešit jejich chování. Na to by měly byt ještě vyšší nadějnou. Zakl
v tom případě to budeš muset dát. Jestli opravdu chceč tu práci vykonávat, tak se prostě obrň, hlavně trpělivostí. A ještě naděje zítřka, vždycky se mezi nima najde někdo, kdo je normální
já jsem proplakala spoustu nocí, i dnu… a nakonec jsem odcházela s pláčem, ale protože se mi nechtělo
víš, ono vždycky neni všechno tak černý jak se zdá. No a když to tak vezmeš, k čemu potřebuješ, aby tě ostatní měli rádi? Po práci přece žiješ za sebe, svuj život. Je to jen práce a spousty hloupých lidi, nech to být, ono se to určitě vsákne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A nemůžeš třeba někomu výše říci, že tě podžízení nerespektují jako vedoucí? S tímhle by se totiž mělo něco dělat. Ale rozhodně je hloupost odcházet, musíš jim ukázat, kdo je šéf ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@BloomingGorgeous je těžké se nedat, v takovým kolektivu.Je to nepříjemné.
@Saatine no právě, získá pro sebe. Nevím, jestli mi to za ty nervy stoji.
- Citovat
- Upravit
@Saatine to je nejleší varianta, ted pracovní. Dělat sama na sebe, nikdo ti nezavidí a když ano, tak to nemáš tak na očích
ale je tedy smutný, že lidi i takovou blbost dokaží zavidět. Člověk kolikrát jen koukal…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Enale píše:
A nemůžeš třeba někomu výše říci, že tě podžízení nerespektují jako vedoucí? S tímhle by se totiž mělo něco dělat. Ale rozhodně je hloupost odcházet, musíš jim ukázat, kdo je šéf
No, když tohle většinou bývá problém toho vedoucího… nadřízení toho vedoucího to řešit nebudou, max tak, že tam dají někoho, koho podřízení respektovat budou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Enale nechci mit další problémy. Ještě by se do me vice obuly.
@mamina1982 k čemu potřebují aby me měli radi? Nemusí, stačí jen když nebudou řešit moji pozici pomluvami apod.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Enale nechci mit další problémy. Ještě by se do me vice obuly.
@mamina1982 k čemu potřebují aby me měli radi? Nemusí, stačí jen když nebudou řešit moji pozici pomluvami apod.
tak to neřeš ty, čím víc se tím budeš trápit, tím víc tě budou řešit oni. Prostě jsi tam kde jsi, protože asi něco zvládáš líp než ostatní… vydrž a bude líp, uvidíš. Ono to pomlouvání nebude večný. A když už nic jiného, ukaž kdo má koule ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mamina1982 dobra tedy, dam na rady z téhle diskuze a zkusim vydržet. zakl
- Citovat
- Upravit
@j.a.n.i1 Ale pokud zaměstnavatel chce, aby mu to ve firmě klapalo, tak se to řeší. Pokud zakladatelku vybrali na vyšší pozici, tak by mělo být i v jejich vlastním zájmu řešit tento problém. Pokud by na pozici dali někoho jiného, museli by nováčka třeba zaučit novým věcem…tak by to byl děsný kocourkov
A myslím si, že by se pomluvy objevily znova.
Řešila bych to výše. Zaměstnavatel by měl zařídit, aby měli zaměstnanci respekt a úctu ke svým nadřízeným, pokud to člověk se svými podřízenými nemůže řešit sám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mamina1982 píše:Úplně souhlasím. Pokud to nechceš řešit (tím pádem byl můj předešlý příspěvek zbytečný
tak to neřeš ty, čím víc se tím budeš trápit, tím víc tě budou řešit oni. Prostě jsi tam kde jsi, protože asi něco zvládáš líp než ostatní… vydrž a bude líp, uvidíš. Ono to pomlouvání nebude večný. A když už nic jiného, ukaž kdo má koule
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Enale to je sice pravda, ale jestliže ona poběží a bude to v začátku hrotit víš, tak si uctu ke scé osobě nevydupe. To ji spíš stáhne ještě hlouběji… zatím bych to řešila sama za sebe a pak apelovala víš
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Enale Ale pokud nezvládá své podřízené, tak ji evidentně vybrali špatně a je třeba to řešit lepším výběrem… a jako promiň, ale ta poslední věta mě fakt rozesmála ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja vim, nezlehcuji to. Chtela jsem Te podporit. Taky me drasa myslenka, ze Te nejaky zavistivi hyeny zdeptaji a vystipou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
@Enale Ale pokud nezvládá své podřízené, tak ji evidentně vybrali špatně a je třeba to řešit lepším výběrem… a jako promiň, ale ta poslední věta mě fakt rozesmála
Také mě to napadlo, ale snažím se zakladatelce pomoci a zvýšit sebevědomí, že to na vyšší pozici zvládne a popere se s tím! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit