Prosinčátka 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26.4.18 21:48

Roste brisko

Holky taky jsem se vas chtela zeptat, Rostlo vam uz nekomu brisko v 6.tydnu? Kalhoty uz me skrti a jako by se najednou vypouklo jak bublina, jiny tvar ma… mne se to teda zda dost brzy, ale proste brisko je videt, co myslite? Pravda je, Ze jsem normalne dost hubena, tak asi proto, no nevim :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.4.18 07:17
@andrej-ka píše:
@Lilianka22 ahoooj - no já se cítím úplně stejně - dobře, dnes jsem 5+6 tt bez příznaků, možná malinko mě natekly prsa, ale tím, že mám i tak už velké déčka, tak to není nějak extra vidět. Není mi zle, nejsem ani nějak extra unavená…ale čárka sílí :kytka: a první kontrola až 15.5.

Ahoj, dnes jsem 5+6 a taky zatim nastesti zvladam v pohode..akorat jsem obcas unavena a zridka zaludek na vode, ale nezvracim, necitim pachy, ani podbrisek neboli, az si rikam jestli je vse ok :D :D. Akorat teda v noci spatne spim a brzo se budim :)
Drzim pesti, at na kontrole vse dobre dopadne ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.4.18 09:15

@Leniczqua89 ahoj, já jsem přes týden skoro nic nejedla, nemela jsem na nic chut, zvracela jsem cca 2-3 x denne ale malo jsem pila a bylo mi cim dal hur, odpoledne uz jsem skoro nefungovala, mela jsem zimnici a rano na novo, zasla jsem si na gynekolog. ambulanci do nemocnice a dali mi po 2 dny ambulantne kapacku plazmy a az ta 2. mi zabrala a najednou muzu jist a pít a uz ani nemam takové nechutenství takze doporucuju to zkusit kor jestli i malo pijes. chteli si me tam nechat, ale to jsem odmitla protoze mam malé dite.

• Citovat
  • Upravit
146
27.4.18 09:17
@Anonymní píše:
Ahoj, dnes jsem 5+6 a taky zatim nastesti zvladam v pohode..akorat jsem obcas unavena a zridka zaludek na vode, ale nezvracim, necitim pachy, ani podbrisek neboli, az si rikam jestli je vse ok :D :D. Akorat teda v noci spatne spim a brzo se budim :)
Drzim pesti, at na kontrole vse dobre dopadne ;)

tak to jsme stejně :), čekáš první? kdy jdeš na kontrolu? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
27.4.18 09:19

No podle dnesniho ultrazvuku 9+4 takze to vypada na termin 26.11. A ne na 2.12. jak podle prvniho. Takze asi budeme listopadatko ane prosincatko.;) Je to stejne zajimave u prvniho jsem pomalu ani nevedela ze jsem tehotna ale s to druhe me pekne vyhladovelo.
Ale snad uz to bude dobre dnes jsem vstala po vice jak trech tydnech bez zvraceni takze klep klep. Jdu se docpat :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.4.18 09:57
@andrej-ka píše:
tak to jsme stejně :), čekáš první? kdy jdeš na kontrolu? :)

Jak se to vezme :) Prvni bylo mimodelozni. Ted uz snad bude vse v poradku. Na jedne kontrole jsem uz byla v 5+2, uz byl videt gestacni vacek se zloutkovym..mam uz doma i fotku z ultrazvuku :) na dalsi kontrolu jdu az 18.5., tak uvidime, pevne doufam, ze bude tlouct srdicko :)
Ty cekas prvni?

• Citovat
  • Upravit
146
27.4.18 10:09
@Anonymní píše:
Jak se to vezme :) Prvni bylo mimodelozni. Ted uz snad bude vse v poradku. Na jedne kontrole jsem uz byla v 5+2, uz byl videt gestacni vacek se zloutkovym..mam uz doma i fotku z ultrazvuku :) na dalsi kontrolu jdu az 18.5., tak uvidime, pevne doufam, ze bude tlouct srdicko :)
Ty cekas prvni?

jojo první, po 8 měsících se nám zadařilo a oba dva jsme brečely :andel:…nemůžu se dočkat toho 15. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.4.18 10:17
@andrej-ka píše:
jojo první, po 8 měsících se nám zadařilo a oba dva jsme brečely :andel:…nemůžu se dočkat toho 15. :roll:

Nam se taky podarilo po cca 8 mesicich..teda i s povinnym 3 mesicnim odpocinkem po mimodeloznim :D Jsme taky oba moc radi, jen po predchozi zkusenosti jsem s radovanim se trosku opatrnejsi..asi to ze me vic spadne az budu videt aspon to srdicko :D ale snazim se aspon myslet pozitivne, ze tentokrat vse vyjde a vse bude v poradku :)

• Citovat
  • Upravit
146
27.4.18 11:00
@Anonymní píše:
Nam se taky podarilo po cca 8 mesicich..teda i s povinnym 3 mesicnim odpocinkem po mimodeloznim :D Jsme taky oba moc radi, jen po predchozi zkusenosti jsem s radovanim se trosku opatrnejsi..asi to ze me vic spadne az budu videt aspon to srdicko :D ale snazim se aspon myslet pozitivne, ze tentokrat vse vyjde a vse bude v poradku :)

tak to ze mě samozřejmě taky, ale jak píšeš, myslím pozitivně a nic jiného si nepřipouštím :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
27.4.18 12:24

.

Příspěvek upraven 26.05.18 v 19:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.4.18 12:58

Ahojky :mavam: tak se k vám připojuju ;) dnes jsem 6+5 tt :) a doma mám 14,5 měsíčního synka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.4.18 13:03

@Mia83 my také chtěli brzo po sobe :mrgreen: a za 3 mesice se podařilo, u synka jsem v tuto dobu už zvracela Ale tet zatim nic..zatim jsem jen unavena :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.4.18 13:07

Teda oprava *jsem 7+5 tt tet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
30.4.18 13:18

.

Příspěvek upraven 26.05.18 v 19:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.4.18 14:37

@Mia83 no nas maly spi jednou denně :lol: hodný neni :D je to pěknej vztekloun :lol: ale aspon spi celou noc teda kdyz nezlobí zuby :mrgreen: ma jich teprv 7 a kazdej zub protrpi tak si přeju az bude druhe aby mu ty zuby všechny dorostli :lol: ale jestli porostou tímto tempem tak je bude mit az ve 4 všechny 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí