Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ja beru po treti macmiror a jsem z toho taky uz zoufala…i probiotika gynimun dual protect a nic.Jsem v 18 tt a myslim, ze se toho uz nezbavim do porodu
Sladky vubec nejim…ja uz jsem to teda mela chronicke pred otehotnenim, ale ne takhle ![]()
@saphire zkoušela jsem všechno bohužel bez úspěchu.. Nikdy jsem to neměla, než jsem otěhotněla ![]()
@NatalieSofie na laktobaciliozu by se neměli brát probiotika protože v tom jsou ty laktobacily.. To mi bylo řečeno.. Antibiotika už žádný nedostanu, protože to nemá žádný efekt
achjo bojím se předčasného porodu a různých poranění..
Upřímně? Bojuji s ní skoro dva roky a nemůžu se jí zbavit. Vyzkouseny antibiotika dokonce třikrát, jedla soda, z lékárny snad všechno. Pokud se vyhýbám cukru, mléčným výrobkům a dělám denně výplach (vincentka) + čípky alkagin tak to jde, do toho odkyselujici kůra. Zbavit se jí úplně prostě nedokážu ![]()
Pokud konvenční způsob selhává tak bych ještě doporučila konzultaci s někým na TČM s ohledem na to těhotenství, jestli by šla nějaká léčba nasadit. TCM bylinky mi v jiné oblasti velmi pomohly ale v těhotenství bych to bez konzultace neriskla ![]()
@NatalieSofie bohužel je to kolotoč a pořád braní antibiotik, hrozně se to vrací, mě pomohlo radikálně změnit stravu, začala jsem jíst jak na dietě a zatím se mi to nevrátilo.
Ahoj, ráda bych obnovila diskuzi. Prosím, co vám pomohlo nebo alespoň ulevilo?
Mám laktobaciliozu rok a půl. Rok mě léčili na jakože kvasinky, i když laborky to vyvracely, no musela jsem diagnózu vygooglit. Laborka potvrdila, a teď jsem zase dostala výsledky a zase mi poslali erecept na nitrofurantoin na něco jiného, vedlejšího.
Zkoušela jsem výplachy mořskou solí. Chystám se zkusit jedlou sodu.
Změnit jídelníček je široký pojem. Omezujete i brambory, ovesné vločky? Sladké jím co nejméně to jde, aby člověk žil a neměl sociofobii cestovat, jíst v práci, žít…
Ahojky holky, už jsem zoufalá. Dva měsíce mě trápí laktobacilioza ++. Vyzkoušen duomox, dafnegin, gyno pevaryl, macmiror globule, rosalgin a roztok jedle sody a ní se neděje. Je to příšerné, pořád to bolí a svědí a ani čůrat nemůžu. Doktoři už taky neví. Prosím nemáte nějaký zaručený lék? Děkuji mockrát jsem ve 3.mesici