Prosinčátka 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30.4.18 14:38

@Mia83 u Matyho jsem zvracela az do 5 mesice :lol: tak treba bude tet vyjimka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1824
30.4.18 14:56

@Ivet.Leitnerová Ty jo takhle brzo po sobě to bude jak dvojčata pomalu. To já když se teď podívám na tu moji dvouletou cacorku tak si říkám na druhou stranu jestli jsme neměli ještě chvíli počkat je to hrozný živel tak si neumím představit jak ji budu nahanet s pupkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.4.18 15:04

@Tejy znam maminky které mají deti jeste driv ;) Az bych porodila druhe tak by mel Maty 22 mesicu což neni tak hrozny uz ;) narocne to bude ale ja chtela mit deti takto u sebe kazdymu vyhovuje neco jineho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1824
30.4.18 15:18

@Ivet.Leitnerová Jo jo přesne tak každému vyhovuje něco jiného a nemyslela jsem to nějak špatně já chtěla taky max tři roky od sebe aby měli k sobě dlizko ale dřív jsem se na to necítila. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.4.18 15:22

@Tejy Jj však v poho :mrgreen: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
1.5.18 00:08

.

Příspěvek upraven 26.05.18 v 19:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
16.5.18 10:42

Ahoj holky,
ráda se přidám. Jsem dnes 10+4 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1543
18.5.18 18:29

Ahoj holky, taky se už teda přidám, jsem dnes 11+0 dle ms, předběžný termín porodu 7.12. :srdce: První miminko pro mě i pro manžela, oba 30 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
30.5.19 13:07

Ahoj pokračuje tato skupinka nějak nebo už se tu nic neděje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1824
31.5.19 09:41

@Termitka rekla bych že už se tu nic neděje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
31.5.19 09:59

@Tejy podle mě je to dost škoda pac krom problémů a radosti s bříškem je dost problémů a radosti i s mrnouskama :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1399
31.5.19 14:03

Tak napište jak proběhl porod, jak se ted máte, já měla termín 11.12., nakonec jsem porodila 30.11. prirozene, cca do hodiny po prasknutí plodové vody, před tím jsem skoro nemela kontrakce ale tyden me bolelo v podbrisku vlevo tak jsem se radsi jela ukazat a pry že rodím :)), je to druhé díte, doma byl syn necelé 2 roky, nejhorsi byl první tyden doma, syn chytl asi z nervu strevni chripku, opruzeniny, strasne kricel, pak zarlil, kricel pri kojení atd…no des, nastesti dcera byla spavé hodné miminko, jen prvni tyden jsem ji musela hodne budit na kojení, cca po mesici si syn zvykl, ted je malé 6 mesicu, cely den pase koníky, ke kojeni davam prvni prikrmy protoze pry zhubla oproti 4 mesicum, v noci spi zatim pekne, cca pred mesicem se zacaly ozyvat zuby ale zadny neni venku, no s druhym ditetem na ni není nejak cas, strasne to letí :(( co vy??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
31.5.19 14:34

My měli termín 22.12 nakonec jsme vyvolávání 30.12 (kvůli těhotenské cukrovce), malý nebyl úplně nachystaný a couval a po 6 hodinách naznali že sám nepůjde a šla jsem pod kudlu :-) taky asi chystáme zuby všechno je oslintane a nikde nic neleze… Jsme trochu lenosi past našeho malouše moc neba radši si hraje pod hrazdičkou ale už se sám otočí když chce a objevil nožičky :-) jinak taky začínáme příkrmy pac už tak nepribirame jak by se mělo. I s jednou ratolesti to děsně utíká a obdivuji všechny mamči co mají 2 blízko od sebe :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí