PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4338
29.1.09 23:30
žížala píše:
Luci
Chudák, šmudla malý, to měl Matík taky když mu bylo ouvej. Zkusila jsi mu udělat v místnosti vlhko? Že by se mu líp dýchalo? A taky je dobré podložit matraci, aby byla nakloněná, Matík to tak má už dlouho a líp se mu dýchá.
Jani vlhko nezabera.Davam mu nad postielku plenovu osušku mokru.Matraci som neskušala.On spinka na polštaři,takže hlavičku ma vyšie.Skusim zajtra podložiť.Dobrou

Holky ste ma naštvali.Nikto tu so mnou nekeca :-( .Tak ja si idem lahnuť k TV,lebo mi tu je zima jak sedim

Loučim sa s vami na víkend a alkoholicke radovanky si odpustite,aby som pak nestravila pri PC celý deň!!!! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
29.1.09 23:59

Ták hotovo.Jsem vás trošku zanedbala. :oops: Už jdu spát.

Luci
Pěkný víkend s Adamem. :D A pěknou oslavu ve třech.I ve třech bude moc pěkná. :wink: A Samíkovi přeju brzké uzdravení.

Marečkovi taky přeju brzké uzdravení...........Všem marodům přeju brzké uzdravení.

Dobrou a klidnou noc všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
30.1.09 01:57

Ahojky tak u nas se nespinka, usnuli sme spolu hodne brzy a on ma ted poledne.

Cte se mi to tu dost tezce a hlavne je to vzdycky na dlouho, ale da se to, jenom si toho, kdyz doctu moc nepamatuju.

Jenom snad, manza je porad v nemocnici. Nasli mu nejakej zanet v tlustym streve.

Jinak Akrimek mel na vysvedceni jednu 2 z CJ. Trochu me to mrzi, ale vedu z toho nedelam. Jenom mi celkem vadi, ze deti co maj behem roku mnohem horsi znamky maj taky dvojky. (horsi znamky se nedavali) Tak je to dost nepomer.

Tak Eliasek usnul nez jsem to dopsala. (uz to pisu pres pul hodiny) Tak to jdu taky zalomit.
Dobrou noc a sladke sny vsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
30.1.09 01:59

Ahojky tak u nas se nespinka, usnuli sme spolu hodne brzy a on ma ted poledne.

Cte se mi to tu dost tezce a hlavne je to vzdycky na dlouho, ale da se to, jenom si toho, kdyz doctu moc nepamatuju.

Jenom snad, manza je porad v nemocnici. Nasli mu nejakej zanet v tlustym streve.

Jinak Akrimek mel na vysvedceni jednu 2 z CJ. Trochu me to mrzi, ale vedu z toho nedelam. Jenom mi celkem vadi, ze deti co maj behem roku mnohem horsi znamky maj taky dvojky. (horsi znamky se nedavali) Tak je to dost nepomer.

Tak Eliasek usnul nez jsem to dopsala. (uz to pisu pres pul hodiny) Tak to jdu taky zalomit.
Dobrou noc a sladke sny vsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11340
30.1.09 07:53

Dobré ráno,

Tak u nás byla „super“ noc. Honzík usnul asi ve čtvrt na 6 (já myslela, že tak na hodinu), ale spal až po půl jedenácté. Pak byl to půl druhé v noci vzhůru (najedl se, protože od oběda nejedl, napil, dostal sirup na teplotu a pak koukal na počítači na pohádku a my mezitím trochu spali), pak usnul a spal skoro do 7. Teď je mu asi trochu líp než včera, ale myslím, že během dne ta teplota zase stoupne. A mně je tak všelijak, tak se bojím, že to na mě taky dnes přijde :?.

Gratuluju Akrimkovi k hezkému vysvědčení !

A mizím za klukama, manžel odchází na kontrolu k doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4755
30.1.09 08:29

Ahojky, tak jsem to včera dodržela a stihla jsem tolik věcí…

My od té doby co spíme podle té metody, hodit do postýlky a odejít, tak je to paráda… sice jednou cca kolem 1 se vzbudí a chce mlíčko, ale to je super… před tím vstával co cca 1,5h…

Bramburko taky mi doktor předepsal Yaz,jsou prý super,jenom mě překvapila ta cena :roll: . uvidím při menstruaci, jestli se to vyplatí :lol:

Luciku, co se tak do Prahy přestěhovat?? Ten byt vAši je váš?? nebo podnájem? Taky jsem se stěhovala za prací a manžel vlastně taky…

Marodi,léčte se!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4755
30.1.09 08:32

VŠECHNO NEJKRÁSNĚJŠÍ K DNEŠNÍMU SVÁTKU ROBINE!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
30.1.09 08:41

ahojte… :D

robinkovi vsetko naj,naj,naj k svatku… :D

marodi uzdravte sa!!!

Martinka doniesla vcera same 1 na vysvecku....... 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
30.1.09 08:41

:lol: Robinekkk děěěěkuuujjjeeeeeee - jdu mu dát dáreček 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
30.1.09 08:42

kolik stojí Yaz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4755
30.1.09 08:47

kolem 940,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11340
30.1.09 08:54

940? Na jak dlouho?

Robinkovi všechno nejlepší k svátku!

Co dostane za dáreček?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
30.1.09 09:00

Ahojte,
nemám moc čas, malý mi tu řádí…Manžel už odjel, ještě jsem mu ráno musela pomoct sbalit, jinak by asi odjel s polovinou věcí (a stejně nemám ani ručník a toaletní potřeby, ale zubní katáček jo :)).

kitty25 píše:
kolik stojí Yaz?

U nás stál 965,–, v jiné lékárně 945,–(přímo u mého dr.), ale neměli na skladě. Je to jedna z těch nějdražších antikoncepcí,tak snad bude dobrá. Já brala předtím Triquilar, asi 8 let a už jsem měla dost nežádoucích účinků. Tak jsem chtěla něco šetrného.

Mizím, malý se přehrabuje v lékarničce, asi z něj bude taky lékárník :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
30.1.09 09:01
Inge píše:
940? Na jak dlouho?

Na tři měsíce.

Tak v Praze je levnější než v Ov :evil: :evil: .

Robinkovi vše nej k svátku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
30.1.09 09:04

tak to je jak náplasti, ty mě stály podobně.

občas jsem hledala v inzerátech na netu, dá se koupit různě levněji od těch co prodávají nevypotřebovaná balení
podařilo se mi tak koupit např. cerazette cca za 100-150 platíčko - normálně přes 200 a náplasti třeba za 200jednu normálně přes 300.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí