PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4755
29.1.09 08:36

tak jsem se rozhodla, že budu přes den pc vypínat, jinak už nikdy nic neudělám, jak u toho furt sedím, takže vypnu pc, vstanu, uklidím, uvařím,půjdu ven, to toho stihnu, jestli si nevymyslím jiný zabíječ času :-)tak ahoooj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
29.1.09 08:38

Dobré ráno všem
Logopedku máme za sebou.A Martin zůstal dobrovolně vzhůru,tak jsem nemusela tahat Radečka.Ale za hodinu ho stejně musím vzít s sebou.

kackamates píše: … kojodemence už to být nemůže.. takže jsem prostě sklerotik…
:lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
29.1.09 08:39

Petro
To znám.Radeček se válí převážně na mojí půlce postele.A kolikrát si lehá ještě i na mě.Mě to neva,já to beru jako tulení.....pokud mi nepřistane na hlavě. :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
29.1.09 08:44
kackamates píše:
Luciku, krásně si to dneska užijte, ne abys tady čumákovala, když máš doma mužíčka :-)
Čumakovať nebudem,lebo keď je doma tak je PC skoro furt vypnute.Akurat v neďeľu si pak dáva hudbu na mp4 a flešku

Inač dobre ranko.Samik vstal o 6:30.Samozrejme mrzuty :( Teraz je v postielke.Už skoro spal,lenže ty prekliaty psi štekaju rovno pod oknom.Tak poplakava :roll: Dnes asi nič neurobim.Furt ho nosim na rukach.Bolia ma zada ruky aj nohy :roll: Ale potrebujem navariť,lebo nič pre neho nemam.Tak neviem ako to vymyslim.Ach jo......

Tak som sa posťažovala a idem dačo robiť.Bordel zas neskutočny,ale už na to kašlem…
Bebuska píše:
Luci , snad bude Samík dobře chrupat… s tou zimou v pokoji si mě pobavila, taky máme absolutně vypnuto, já mrznu a kluci, chodící kamínka, jsou v poho… ale občas, když se vzbudim po delší době a přikrývám VOjtu, tak je studený, z čehož mám strach… spacák snáší špatně, protože se strašně mele a v něm pořádně nemůže a budí ho to… :oops:
Samik je taky často studeny,keď ho prikrijem,tak sa odkope.Včera som mu dala pod pyžamko punčošky a bodyčka.Už studeny nebol.Asi do polnoci som nechala otvorenu vetračku.Pak som zavrela,lebo som sa bala.On ma postielku takže naňho neťaha :)

Včera som šla spať kolem 23h :lol: .Ľahla som si k TV a čumela na kriminalky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
29.1.09 08:45

Bré ráno…
tak u nás noc stejně hrozná jako i Kitty, zjevně… už od jedné byl s náma v posteli… sice pak spal, ale pořád se mrskal, jsem rozlámaná až hrůza a jak jsem střídavě pořád usínala, nebyla jsem schopná vstát a přenést do postýlky…
jsem naštvaná, co to zas s tím spaním má???? :evil:

Luci, co Samík?
A Mareček a ostatní dítka?----
Katka to vyřešila tím vypnutím, taky bych měla…:-)
taky jdem na cvíčo a pak kdo ví, tak to tu přecijen dnes neprosedím :lol:

jo, všímáte si, že jsme z hor doma už tolik dní a VOjta je stále zdravý??? Ťuk ťuk na dřevo, zuby a všechno… :) :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
29.1.09 08:46

už tu zas někdo smrdí!..... vždyť kakal včera večer dvakrát 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
29.1.09 08:55

Ahojky, tak uz je to asi opravdu zavislost. :-D Nechala jsem si aktivovat net na 6 mesicu zdarma a budu tu s vama aspon takhle. Jsem pako, ale jsem furt zavrena doma s Eliaskem a vubec me to nebavi, ale vcera to uz bylo lepsi, ale ryma a kasel jsou porad desny. No a me je taky porad na prd. Tak zatim paaa Terka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11340
29.1.09 08:56

8O 8O 8O 8O 40 stran fakt dočítat nebudu.

Včera jsem byla celý den v práci, odešla jsem v 7 ráno, zavezla Honzíka cestou do školky a vrátila jsem se před 8 a Ondra už spal :? :? :?. A spal celou noc, až do půl 6, musím ho pochválit.

Honzík má od včerejška teplotu (ráno 39), tak jsem zvědavá, co z toho vyleze :( Manžel se vrátí až v noci, tak jsem zvědavá, jak Ondra zvládne to, že nebude vůbec moct jít na procházku.

Tak mizím, mějte se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
29.1.09 09:06

Ahooooj Terezko
To už je opravdu závislost. :lol: Ale já mám co mluvit.Že? :oops:
Přeju ať se už těch nemocí konečně zbavíte.Byla jsi s těma zádama u dr.?

Inge
Ondra je šikulka.Honzíkovi přeju brzké uzdravení.
Ty už nekojíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
29.1.09 09:29

Vlaďka má novou fotečku a nové metříky! Paráda, jsem na vás pokoukala :lol:

Ach Jiřko, to máte nějakou virozu asi. A už jste i logopedku stihli! A neupracuj se!

Janko, víš, že mě chování té učitelky nepřekvapuje? :evil: To jsem taky zažila, ve stylu přísloví těžko na cvičišti a lehko na bojišti a naopak. Mě vyhodil od zkoušky profesor francouzské literatury, co byl naprosto super, ostatní to nechápali a já nejvíc. Pak jim pořád říkal, že diplomka ok, ok a dostali od něj za 3. 8) Profesor americké literatury byl na cvičeních tak děsný, že jsme ho skoro nenáviděli a u státnic byl k nepoznání, super člověk. No naštěstí fungují taky lidi, kteří nepřekvapují. :wink:

Lucka se nám tu určitě pár dní neukáže :lol: To musela být noc, doufám, že vám Samko dopřál :lol: :lol:

Terez, tebe jsem tu už dlouho nepotkala 8)

Taky to řeším jako Kačka, radší ho vypnu, neboť jinak stále nakukuju a práce stojí. :oops:

Kitty, Vlaďko, u nás se taky dneska řádilo, doslova nám lezl po hlavě, kopal do nás škubal, asi hodinu. 8O

Jo jinak tady Knoflice, už jsem včera poslala žádost o zaslání hesla a nic se neděje, tak to budu muset vyřešit nějakým vzkazem :evil:

• Citovat
  • Upravit
11340
29.1.09 09:32
jirabobes píše:Inge
Ty už nekojíš?

Ale, jo. Taky jsem včera večer radši pořádně odstříkala. Kdyby se Ondra vzbudil v noci, napít bych mu dala, ale nevzbudil se, tak dostal až dnes ráno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
29.1.09 09:35
Inge píše:
jirabobes píše:Inge
Ty už nekojíš?
Ale, jo. Taky jsem včera večer radši pořádně odstříkala. Kdyby se Ondra vzbudil v noci, napít bych mu dala, ale nevzbudil se, tak dostal až dnes ráno.

A Honzíka? Hele,to je nelepší cesta ke zdárnému odstavení.....Pokud teda chceš.

Musím letět pracovat.Pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
29.1.09 09:43

Ahojte!

Tak už jsem zase online :) . Starý notebook je v prd..i, brácha ho zkusí vzít do práce (dělá v počítačové firmě), jestli se z toho dá něco použít. Takže mám půjčený notebook od taťky a asi si ho od něj koupím (koupil kvůli mně nový).
Jinak, když se se.e, tak se se.e. Auto máme servisu, prasknul nějaký ventil od turba, sice levná záležitost, ale když už tam je, tak se rovnou mění oleje, brzdové destičky a ještě cosi… Ještě nám montují alarm a zablokování zpátečky..... Takže penízky mizí a mizí… :roll: :(

Zatím nemám dočteno, jedu na gyndu a ještě mám práci na počítači pro manželovu firmu (ať si cosik vydělám).

Všechny zdravím a doufám, že se máte všechny i dětičky dobře!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
29.1.09 09:56

Jo zada uz mam v pohode davno, jenom ten zbytek je na prd. Porad me boli v krku a navic me navstivila i ryma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
29.1.09 10:20

Dobré dopolko,
Honza mě nechal dneska trochu dospat, vstávala jsem až v osm, předtím jen v šest kojo.

inge
Tak to ve zdraví přežijte.

Nic nevím, nic si nepamatuju, zkusila jsem s Matíkem dodělat jednu věc na tu češtinu a bylo to fiasko. :lol:

Když spí Matesák s námi v posteli, tak spí zá:,–(ně jako hvězdice u mě, takže já spím na hraně. :lol:

Na jednu jdu do té školy a pak na besedu o očkování, jsem na to zvědavá.

Hezký den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital