Poradna duly
Jana Čurdová
Bebuska píše:žížala píše:nevím, prý někdy…jsme to zkrátka prý pořád jen nestihli… já to neřeším a on podle mě taky ne… už jsem se odnaučila očekávat třeba při narozkách atd. něco jako prstýnek
Bebuško Šup z pod stolu a za skoromanželem. Tak mě napadla taková vlezlá otázka, ale když paříme-bude svatba?
ale i kdyby, dřív než se rozhoupe, ho zase naštvu a on si řekne, že s takovouhle teda ne a je jasno![]()
![]()
Ahoj holky,
tak já mam nakoupeno,vytřenou kuchyn a koupelnu a dokonce i dočteno.
Jiři,jsme to blinkání v noci přivolali.At je Gábince dobře.Kuba šikula s mluvením,určo to začne brzo používat.
Katko,já valim taky oči na ty stránky,co tu holky napísmenkujou,když nestíham.Na štěstí včera večer jsem stíhala
.Vojtík už toho tedy nachodí.Jak se mu jelo na kole?
Kitty,držim palce,at jde učení do hlavy.Jsi stejně dobrá,že to dáváš.
Jani,tobě to učení taky nezávidim,tolik stránek napsat ![]()
Luci,snad se to malému zklidní.
U nás dnešní noc nic moc.Po půl jedné jsem se dostala do postele.V jednu se vzbudila Verča,že se počurala,na štěstí ne až na postel.Pak samozřejmně chtěla,abych u ní zůstala.Já tam usla a v půl pátý jsem se vzbudila,totálně rozlámaná.Přelezu k sobě do postele a v 6 hodin si Ondra vyžádal kojo.No prostě super noc
.
Malej se budí.Tak pa.
KalinkaIvča píše:Presne tak! Adamovi bude 33 a niekedy by sa zišlo aby sa tak cítil.Buď ma už 3 roky čo sme spolu druhu bubertu,alebo neviem čo
Vladi , jasný, důležitý je, jak se člověk cítí!
žížala píše:Ja by to chcela vidieť,jak ma rezali…
Jo, ještě, když to chcete brát z druhého konce, já byla moc ráda, že nevidím svůj porod, bych jim tam sebou hned lískla. A někde jsem četla, že si to někdo i nahrává na památku.![]()
jirabobes píše:To je mile…
Bebuško
My jsme se brali,když jsem čekala Gabku.Zasnoubili,když jsme čekali Kubíka......to jsme koupili v bazárku kočárek a odvezli ho k našim (aby nebyl doma) a pak jsme spolu šli do zlatnictví a Martin mi koupil prstýnek.Ale nedal.Až venku......v dešti na lavičce.
jirabobes píše:To je mile…
Bebuško
My jsme se brali,když jsem čekala Gabku.Zasnoubili,když jsme čekali Kubíka......to jsme koupili v bazárku kočárek a odvezli ho k našim (aby nebyl doma) a pak jsme spolu šli do zlatnictví a Martin mi koupil prstýnek.Ale nedal.Až venku......v dešti na lavičce.
jirabobes píše:
Já jsem vždycky,když jsem třeba za nás posíla přání nebo nějaká vzkaz,se ho ptala (nebo mu jen řekla),že si půjčím příjmení.
Vladi - právě, že tento semestr je zatím nejhorší, vůbec se mi nedaří, snad se to podaří ještě zvládnout. ![]()
Tak za půl hoďky jedu na firmu.Snad se už konečně něco dozvím.....Já to nemám vůbec ráda............Nic nevědět.
Tak mi holky držte pěsti,ať se něco konečně hne.
Papa
Kitty,ty to určitě zvládneš.
Jiři,at ti to dobře dopadne a dozvíš se,co potřebuješ.
Zapomněla jsem na Pajulenu.Pavli já bych mu radši nechala tu dietku,on to za pár dní dožene,chudinka malej.Dávala bych bromdor ,mrkev,rýži,piškoty,suchej rohlík.To tchýně celkem riskuje návštěvu u vás
.
kitty25 píše:
Vladi - právě, že tento semestr je zatím nejhorší, vůbec se mi nedaří, snad se to podaří ještě zvládnout.
jsi v posledním ročníku, ne? Máš prostě těžké předměty. Já bych s malým neudělala ani jednu zkoušku, potřebuju na učení klid a spousta času.
I tak jsem dělala makro 2 3×. Uvidíš, že teď už to bude dobré. DRžíme palečky
pro pobavení:
http://test-blbosti.main.cz/
LUCIKU píše:Bebuska píše:žížala píše:nevím, prý někdy…jsme to zkrátka prý pořád jen nestihli… já to neřeším a on podle mě taky ne… už jsem se odnaučila očekávat třeba při narozkách atd. něco jako prstýnek
Bebuško Šup z pod stolu a za skoromanželem. Tak mě napadla taková vlezlá otázka, ale když paříme-bude svatba?
ale i kdyby, dřív než se rozhoupe, ho zase naštvu a on si řekne, že s takovouhle teda ne a je jasno![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bebuško tak musiš biť chvíľu hodna,pekne si všetku zlosť nechaj v sebe a po svadbe to naňho vychrli![]()
to je ale návod, panečku
![]()
Tak jsem si nakoupila v Albertu, vyzvedla konečně na poště mateřskou, teď jsem narvala oběd do Vojty, dlabal, naše kuře a naší brkaši!… dala ho do postýlky a už spí. Takže paráda, mám volno.
Nějak přemýšlím, jestli nejít spát taky, ale začla chůva Fajn, tak asi budu koukat…
Luci, tak to je dobře, že jste to u Samíka podchytli, aspoň ho to nebude trápit moc. Já když mám průduškový kašel, taky skoro vždy, tak mám pocit, že se mi plíce roztrhnou, jak to bolí…
Robík teda s maminkou pěkně mává a tatínkovi nechce spát, to je syčák
tak ať máš aspoň chvíli klidu na učení..
Vlaďko - jestli jsi ještě neposlala tu objednávku an knihy, tak dej vědět, já bych si taky něco objednala. dík
Radka75 píše:
Vlaďko - jestli jsi ještě neposlala tu objednávku an knihy, tak dej vědět, já bych si taky něco objednala. dík
neposlala a ještě čekám, jak se domluvíme s Jankou, některá z nás to zkrátka objedná, tak mi pošli, co budeš chtít a jedna z nás ti to objednáme ![]()
Radko, zkusím dotaz na tebe, jestli bys nevěděla (a mmch.díky za nabídku pomoci s daněním..)
Kamarádka je těhule a neví, jak s dovolenou, ptá se mě, ale já už vůbec nevím, jak to bylo, ani nevím, jestli jsem to měla dobře…
//jak je to čerpáním dovolené a odchodem na MD …že musím být do konce března v práci, abych měla nárok na celou dovolenou /na 20 dní/. Do té doby můžu čerpat měsíčně 1-1,5 dne na dovolenou. A pak až mi skončí mateřská takže si teprve můžu vyčerpat zbytek té letošní dovolené. Zdá se mi to nějak divné, že bych to měla čerpat až po skončení MD./teda jako po tom půl roce co dostáváš PPM/.
Myslela jsem, že bych si jí vyčerpala ještě před nástupem na MD /tedy do 13.5./. Brala bych si nějaký den v dubju a hlavně od 1.5.-13.5. a 14.5. bych pak plynule nastoupila na MD. Jen nevím jestli to takhle jde ?//
Panečku, vy jste se zase rozjely
To mám večer co dočítat..
Už mám fotky … tak je sem zkusím dát… Ale jsem zklamaná.Líbí se asi tak dvě ![]()
Tak nejvíc se mi líbí tato

Mám to nějak křivě naskenovaný, tak toho si nevšímejte ![]()