PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4338
28.1.09 11:53
Bebuska píše:
žížala píše:
Bebuško Šup z pod stolu a za skoromanželem. Tak mě napadla taková vlezlá otázka, ale když paříme-bude svatba?
nevím, prý někdy…jsme to zkrátka prý pořád jen nestihli… já to neřeším a on podle mě taky ne… už jsem se odnaučila očekávat třeba při narozkách atd. něco jako prstýnek :lol:
ale i kdyby, dřív než se rozhoupe, ho zase naštvu a on si řekne, že s takovouhle teda ne a je jasno :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Bebuško tak musiš biť chvíľu hodna,pekne si všetku zlosť nechaj v sebe a po svadbe to naňho vychrli :lol: :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
28.1.09 12:00

Ahoj holky,

tak já mam nakoupeno,vytřenou kuchyn a koupelnu a dokonce i dočteno.

Jiři,jsme to blinkání v noci přivolali.At je Gábince dobře.Kuba šikula s mluvením,určo to začne brzo používat.

Katko,já valim taky oči na ty stránky,co tu holky napísmenkujou,když nestíham.Na štěstí včera večer jsem stíhala :lol: .Vojtík už toho tedy nachodí.Jak se mu jelo na kole?

Kitty,držim palce,at jde učení do hlavy.Jsi stejně dobrá,že to dáváš.

Jani,tobě to učení taky nezávidim,tolik stránek napsat :roll:

Luci,snad se to malému zklidní.

U nás dnešní noc nic moc.Po půl jedné jsem se dostala do postele.V jednu se vzbudila Verča,že se počurala,na štěstí ne až na postel.Pak samozřejmně chtěla,abych u ní zůstala.Já tam usla a v půl pátý jsem se vzbudila,totálně rozlámaná.Přelezu k sobě do postele a v 6 hodin si Ondra vyžádal kojo.No prostě super noc :? .

Malej se budí.Tak pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
28.1.09 12:09
KalinkaIvča píše:
Vladi , jasný, důležitý je, jak se člověk cítí! :wink:
Presne tak! Adamovi bude 33 a niekedy by sa zišlo aby sa tak cítil.Buď ma už 3 roky čo sme spolu druhu bubertu,alebo neviem čo :lol: :lol: :lol:
žížala píše:
Jo, ještě, když to chcete brát z druhého konce, já byla moc ráda, že nevidím svůj porod, bych jim tam sebou hned lískla. A někde jsem četla, že si to někdo i nahrává na památku. 8O :lol:
Ja by to chcela vidieť,jak ma rezali… :oops: Mne krv nevadi.Na sale som sa divala do kachličiek ale moc toho vidieť nebolo :oops: :oops: :oops: :lol:
jirabobes píše:
Bebuško
My jsme se brali,když jsem čekala Gabku.Zasnoubili,když jsme čekali Kubíka......to jsme koupili v bazárku kočárek a odvezli ho k našim (aby nebyl doma) a pak jsme spolu šli do zlatnictví a Martin mi koupil prstýnek.Ale nedal.Až venku......v dešti na lavičce. :D
To je mile… :D
jirabobes píše:
Bebuško
My jsme se brali,když jsem čekala Gabku.Zasnoubili,když jsme čekali Kubíka......to jsme koupili v bazárku kočárek a odvezli ho k našim (aby nebyl doma) a pak jsme spolu šli do zlatnictví a Martin mi koupil prstýnek.Ale nedal.Až venku......v dešti na lavičce. :D
To je mile… :D
jirabobes píše:
Já jsem vždycky,když jsem třeba za nás posíla přání nebo nějaká vzkaz,se ho ptala (nebo mu jen řekla),že si půjčím příjmení.
:lol: :lol: :lol: :lol:
tak skončila som na str. 2025.Samik je hore
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
28.1.09 12:16

Vladi - právě, že tento semestr je zatím nejhorší, vůbec se mi nedaří, snad se to podaří ještě zvládnout. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
28.1.09 12:42

Tak za půl hoďky jedu na firmu.Snad se už konečně něco dozvím.....Já to nemám vůbec ráda............Nic nevědět.
Tak mi holky držte pěsti,ať se něco konečně hne.
 Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
28.1.09 12:51

Kitty,ty to určitě zvládneš.

Jiři,at ti to dobře dopadne a dozvíš se,co potřebuješ.

Zapomněla jsem na Pajulenu.Pavli já bych mu radši nechala tu dietku,on to za pár dní dožene,chudinka malej.Dávala bych bromdor ,mrkev,rýži,piškoty,suchej rohlík.To tchýně celkem riskuje návštěvu u vás :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
28.1.09 12:51
kitty25 píše:
Vladi - právě, že tento semestr je zatím nejhorší, vůbec se mi nedaří, snad se to podaří ještě zvládnout. :lol:

jsi v posledním ročníku, ne? Máš prostě těžké předměty. Já bych s malým neudělala ani jednu zkoušku, potřebuju na učení klid a spousta času.
I tak jsem dělala makro 2 3×. Uvidíš, že teď už to bude dobré. DRžíme palečky

pro pobavení:
http://test-blbosti.main.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
28.1.09 13:04
LUCIKU píše:
Bebuska píše:
žížala píše:
Bebuško Šup z pod stolu a za skoromanželem. Tak mě napadla taková vlezlá otázka, ale když paříme-bude svatba?
nevím, prý někdy…jsme to zkrátka prý pořád jen nestihli… já to neřeším a on podle mě taky ne… už jsem se odnaučila očekávat třeba při narozkách atd. něco jako prstýnek :lol:
ale i kdyby, dřív než se rozhoupe, ho zase naštvu a on si řekne, že s takovouhle teda ne a je jasno :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Bebuško tak musiš biť chvíľu hodna,pekne si všetku zlosť nechaj v sebe a po svadbe to naňho vychrli :lol: :wink:

to je ale návod, panečku :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
28.1.09 13:12

Tak jsem si nakoupila v Albertu, vyzvedla konečně na poště mateřskou, teď jsem narvala oběd do Vojty, dlabal, naše kuře a naší brkaši!… dala ho do postýlky a už spí. Takže paráda, mám volno.
Nějak přemýšlím, jestli nejít spát taky, ale začla chůva Fajn, tak asi budu koukat…

Luci, tak to je dobře, že jste to u Samíka podchytli, aspoň ho to nebude trápit moc. Já když mám průduškový kašel, taky skoro vždy, tak mám pocit, že se mi plíce roztrhnou, jak to bolí…

Robík teda s maminkou pěkně mává a tatínkovi nechce spát, to je syčák :lol: tak ať máš aspoň chvíli klidu na učení..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
28.1.09 13:21

Vlaďko - jestli jsi ještě neposlala tu objednávku an knihy, tak dej vědět, já bych si taky něco objednala. dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
28.1.09 13:35
Radka75 píše:
Vlaďko - jestli jsi ještě neposlala tu objednávku an knihy, tak dej vědět, já bych si taky něco objednala. dík

neposlala a ještě čekám, jak se domluvíme s Jankou, některá z nás to zkrátka objedná, tak mi pošli, co budeš chtít a jedna z nás ti to objednáme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
28.1.09 13:51

Radko, zkusím dotaz na tebe, jestli bys nevěděla (a mmch.díky za nabídku pomoci s daněním..)
Kamarádka je těhule a neví, jak s dovolenou, ptá se mě, ale já už vůbec nevím, jak to bylo, ani nevím, jestli jsem to měla dobře…
//jak je to čerpáním dovolené a odchodem na MD …že musím být do konce března v práci, abych měla nárok na celou dovolenou /na 20 dní/. Do té doby můžu čerpat měsíčně 1-1,5 dne na dovolenou. A pak až mi skončí mateřská takže si teprve můžu vyčerpat zbytek té letošní dovolené. Zdá se mi to nějak divné, že bych to měla čerpat až po skončení MD./teda jako po tom půl roce co dostáváš PPM/.

Myslela jsem, že bych si jí vyčerpala ještě před nástupem na MD /tedy do 13.5./. Brala bych si nějaký den v dubju a hlavně od 1.5.-13.5. a 14.5. bych pak plynule nastoupila na MD. Jen nevím jestli to takhle jde ?//

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
28.1.09 14:08

Panečku, vy jste se zase rozjely :lol: To mám večer co dočítat..

Už mám fotky … tak je sem zkusím dát… Ale jsem zklamaná.Líbí se asi tak dvě :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
28.1.09 14:15

Tak nejvíc se mi líbí tato

Mám to nějak křivě naskenovaný, tak toho si nevšímejte :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
28.1.09 14:16

Později zklusím ještě dalších pár..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie