Poradna duly
Jana Čurdová
tak som skončila na str.2022.Samik je už hore.8:55 sme objednaní u dr.Tak držte palce
Dobré ráno,
ŽENSKÝ, VY JSTE SE ZBLÁZNILY!!! KDO TO MÁ ČÍST!!! A HLAVNĚ KDY!!!
no nic, možná přes den…
pěkný den, mates se domáhá snídaně…
Dobré ráno všem
Tak jsem si nechala Gabku doma.Prý ji bolí bříško.No,ale oplakalo to,do školky chtěla.Jeden den si spočne a pak zase půjde.Teda pokud bude dobrá. Spát jsem nakonec šla o půl třetí.
Luci
To víš,že ji baštil.
Jakou pěnu děti měli nevím.Dával Martin.BuĎ měl takovou melounovou z lehvičky ve tvaru krokodýla a nebo Johnson,kterým jsme ho myli jako miminko.
Přeju,ať je bacil brzo pryč.
Pavli
Prý je dobré dávat baštit jen vařenou rýži.Nic víc.To jsem zrovna nedávno slyšela,že to bylo kolegovi doporučené na střevní chřipku.Přeju,ať je brzo dobře.
Dobré ránko,
tak noc nic moc…
Jsme to říkaly, že budete nadávat, kdo to má dočítat ![]()
Jiří, tak ať je Gábince líp, to je prostě pořád něco, to je hrůza ![]()
Luci, tak co u doktorky, jak je na tom Samík?
Ivčo,Jani
Tak tam teda volám a lituju,že jsem to neudělala v noci.Už několik minut čekám na operátorku a nic…jen ta jejich hudba mě asi uspí..........Tak hurááááá.Po 13.minutách mě spojili.
Tak jsem zvědavá.
Pch, tak vy se mi ještě smějete!
Hele, třeba že by mi někdo napsal, co nového? Stalo se něco zá:,–(ního?
No, tak abych něco napsala, tak napíšu, že Vojta už chodí do schodů (neleze, normálně se drží zábradlí), cestu ze školky domů ujde sám, ošáháva přitom zem a občas z ní něco sebere, včera jel poprvé v sedačce na kole (víceméně z nouze ctnost, s kočárem bychom pro Vendu přišli pozdě), má přeražený ret a kašel, takže se asi tlačí další zub.
Konec chlubícího okénka, jdu si něco počíst, dokud drak spí.
Knoflice
vzhledem k množství namaštěných stránek budu dočítat jindy, bo se musím učit, manžel hlídá.
zdravím všechny a pokud někde v přechozích více než 10ti stránkách Kalinka psala, že chce ty kuponky na bebu, prosím písni SZ
Kitty, ať ti to učení leze do hlavy. Brrr, cokoli jiného, než se chystat na zkoušky. Mě snad už hrozí jen to, že budu sedět na druhé straně stolu. ![]()
Normoš jsem zapomněla heslo pro přihlášení. Nebo něco dělám blbě, tak už jsem si napsala adminům ![]()
Vám se nikdy nestalo, že by hup a byly jste odhlášené?
tak já jsem to dočetla, ale stylem rychločtení. Hlavně, že jste si hezky popovídaly .-)
vladi - pěkná fotka a Ondra je šikulka
Bebuško - u nás to ze svatbou bylo tak, že jsem markovi sdělila, že jestli se nevezmeme dřív než začneme stavět, tak už pak nebudou nikdy peníze. Ani zasnoubení nebylo, ale svatba byla hezká. Marek na tyhle věci vůbec není, takže to musím tak brát a zřejmě pokud bych s tím tenkrát nezačala já, tak bychom byli dodnes svobodní.
Luciku - tak ať to nic není
Ivčo - neboj brzy budou 2 čárky a s tím sýrem to je fakt síla
Kitty - ať ti to učení leze dobře do hlavy
janko - tebe fakt obdivuju
jiřko - tak ať máš tel brzy doma a Gabce nic není
katko - vojtík je šikulka
tak se mějte hezky všici
Aspoň, že Radka poctivě většinu komentuje, tak se cítím býti trochu více v obraze.
Hodná.
Jo,ještě jsem chtěla…Dneska ráno Kuba řekl čepičku.Žádné šepišku.Jsem to říkala,že to č umí,jen že ho nepoužívá. ![]()