Poradna duly
Jana Čurdová
Písničku znam,ale slyšim ji po dlouhé době.Je moc pěkná.
Ivčo,držim palce at vám to letos vyjde.
Taky přeju hezkou středu.
žížala píše:A já za Matíka nic nedostala, ale to neva, hlavně, že nás má Honza oba rád a chce další miminko.
Ani já, ale to „děkuju ti za syna“ bylo stejně nad všechno …
Bebuska píše:neměly bychom jít spát?
mě čeká ještě jedno oko ![]()
Holky,nevim jak vy,ale já to už balim.Dneska vstávat v 7 hodin a pak ještě ten nákup,co nemam napsaný
.
Přeju krásnou dobrou noc.
KalinkaIvča píše:jirabobes píše:proč neKalinkaIvča píše:Že by zase prosinčátko?Bebuska píše:hm …tak uvidíme … nějak za mě to miminko dostanouvladi1 píše:ségře řekli rovnou, že druhý taky císařem, nevím, proč, ale rovnou..
ségra po prvním císaři taky chtěla rodit normálně,ale bohužel to nedopadlo,byl to zas císař.![]()
…kéž by to bylo ještě letos
…bylo by by prima mít děti přesně dva roky … Honzíka jsme počali 12.3. …na den NATO
, tak máme ještě čas
Jojo je to pěkné.Vím,ne?
Jen Radeček si nějak pospíšil.
KalinkaIvča píše:Bebuska píše:neměly bychom jít spát?mě čeká ještě jedno oko
chudinko ![]()
KalinkaIvča píše:Bebuska píše:neměly bychom jít spát?mě čeká ještě jedno oko
vladi1 píše:
Holky,nevim jak vy,ale já to už balim.Dneska vstávat v 7 hodin a pak ještě ten nákup,co nemam napsaný.Přeju krásnou dobrou noc.
Já taky asi vztávám v 7. A ještě nejsem umytá.
Dobrou.
tak i já budu asi srab a půjdu na kutě, sice se mi ještě ani nechce, ale jestli bude krušnější noc, tak radši ať… a už jsem tu jediná, kdo nespí… vlastně ještě želva tu plave ![]()
Bebuska píše:
tak i já budu asi srab a půjdu na kutě, sice se mi ještě ani nechce, ale jestli bude krušnější noc, tak radši ať… a už jsem tu jediná, kdo nespí… vlastně ještě želva tu plave
KalinkaIvča píše:žížala píše:A já za Matíka nic nedostala, ale to neva, hlavně, že nás má Honza oba rád a chce další miminko.Ani já, ale to „děkuju ti za syna“ bylo stejně nad všechno …
Máš pravdu, pro mě to taky bylo to nejvíc, co mi mohl dát.
A nějak se s tím obočím hrabeš, co?